mikolaus 31.01.07, 16:14 nie ma to jak poczytac sobie informacje ku pokrzepieniu serc z naszej wciaz jeszcze ojczyznie rodem jak z mothy pytona serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3886637.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:33 On z tych co to w TYM KRAJU nie da się mieszkać, co to wszystko źle i nie tak itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: POLSKA IP: *.chello.pl 31.01.07, 16:38 Niech sobie myśli - pisze co chce, byle z zachowaniem zasad ortografii. Szczególnie, gdy pisze o mojej ojczyźnie. Nie odnoszę sie do treści artykułu. W tym wypadku nie ma znaczenia. Nie zbieram kwitów na Polskę. a kasię pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:49 Ale to właśnie na tym polega, Polska, według niektórych, nie zasługuje na pisanie wielką literą. To właśnie ci ludzie mówią o swojej ojczyźnie ten kraj i mają wieczne pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Okropny kraj ! Horror !!! Koszmar !!! 31.01.07, 16:38 Kto może niech od tego koszmaru ucieka ! Kto wyjechał niech nie wraca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Okropny kraj ! Horror !!! Koszmar !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:48 Wyjechałaś już? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: Okropny kraj ! Horror !!! Koszmar !!! 31.01.07, 16:52 > Wyjechałaś już ? TAK ! I na forum każdego do wyjazdu namawiam ! Chyba że mi NIE WOLNO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Okropny kraj ! Horror !!! Koszmar !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:56 To skoro już wyjechałaś, to zajmij się sprawami swojej nowej ojczyzny. Przecież skąd możesz wiedzieć co jest dla mnie dobre. Ja wiem, że za nic bym nie wyjechała z Polski na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ratuj się kto może ! 31.01.07, 17:10 > To skoro już wyjechałaś, to zajmij się sprawami swojej nowej ojczyzny. Przecież > > skąd możesz wiedzieć co jest dla mnie dobre. Ja wiem, że za nic bym nie > wyjechała z Polski na stałe. Ratuj się kto może ! Horror !!! Horror !!! Horror !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ratuj się kto może ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:17 A tak konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: nie masz pewności, że dobrze zrobiłaś? IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:21 Szukasz na forum poparcia dla swej decyzji? Nie masz serca do Polski wyjeżdzasz, ale może inni tu zostają, bo maja polskie serca? Mimo trudności życia w Polsce warto próbować tu żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamanie i.. 31.01.07, 17:42 > szukasz na forum poparcia dla swej decyzji? > Nie masz serca do Polski wyjeżdzasz, ale może inni tu zostają, bo maja polskie > serca? > Mimo trudności życia w Polsce warto próbować tu żyć. Jak na mój gust - to komentarz jak z najgorszej sekty ! Horror !!! P. S. W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamanie i obłuda. Na każdym kroku ! To się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamani IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:47 >> > Jak na mój gust - to komentarz jak z najgorszej sekty ! > > Horror !!! > > P. S. > W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamanie i obłuda. > > Na każdym kroku ! > > To się nie zmieni., Na sektach nie znam się zbytnio, ale rzeczywiście czuję ten wpływ. Powtarzasz te same słowa. czy myśląc, co piszesz, czy z przekonaniem, czy z nakazu sekty może? Jaka to sekta? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamanie i.. 31.01.07, 18:15 W Sejmie zasiadaja kryminaliści i gwałciciele. Kto rządzi - ten ma rację ! TKM ! Panuje zamordyzm i centralizm biurokratyczny. Młodzi zdolni ludzie nie mają ani cienia perspektyw, nie mają nic do powiedzenia. Władza jest w łapach starych nieudolnych bucowatych dziadów. Kto tylko może niech od tego koszmaru ucieka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: W Polsce panuje bezprawie, przemoc, zakłamani IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.07, 19:05 Gość portalu: ferment napisał(a): Na sektach nie znam się zbytnio, ale rzeczywiście czuję ten wpływ. Powtarzasz t > e > same słowa. czy myśląc, co piszesz, czy z przekonaniem, czy z nakazu sekty może > ? > Jaka to sekta? ****************** A to co jest? newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=17607 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re [...] IP: *.icm.edu.pl 31.01.07, 18:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: kraj jest piękny IP: *.chello.pl 31.01.07, 16:49 Zostań, popraw. Od Ciebie też zależy wizerunek tego kraju. A jest piękny. Ma wielu pieknych, mądrych obywateli. Szkoda wyjeżdzać Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: kraj jest piękny 31.01.07, 17:18 Gość portalu: ferment napisał(a): > Zostań, popraw. Od Ciebie też zależy wizerunek tego kraju. A jest piękny. Ma > wielu pieknych, mądrych obywateli. Szkoda wyjeżdzać przywilejem mlodosci jest miec zludzenia niby nie w temacie nie bezposrednio a Kuba tez byla pieknym krajem tylko ten Fidel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: kraj jest piękny IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:24 >> przywilejem mlodosci jest miec zludzenia > niby nie w temacie > nie bezposrednio > a Kuba tez byla pieknym krajem > tylko ten Fidel....< Dzięki, czuję się młodo:) Fidel wieczny nie jest. Fidel nie czynu Kuby. U nas też było wielu przywódców, którzy uroki krajowi nie dodawali. Są tacy i teraz. Jest nas wiele milionów Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaus a co do zasad... 01.02.07, 10:05 Zawsze najbardziej mnie wku..ali ludzie z gebami pelnymi frazesow-ci ktorzy kazali pisac polska z duzej litery,ktorzy najglosniej krzyczeli najpierw na manifach pod znakiem pzpr a pozniej stali w pierwszym rzedzie w kosciele.ci sami ludzie rzadza w tym kraju od lat i wycieraja sobie geby patriotycznymi symbolami-a prawdziwy patriotyzm w tej sytuacji to nie dac sie zgnoic,nie dac sie wtloczyc w system i myslec samodzielnie.kazdy kto ma dosc przekupnych sedziow,niedouczonych prokuratorow,lekarzy lapowkarzy,nauczycieli bez duszy ten jest patriota,i nie wazne czy w tej sytuacji przebywa teraz poza granicami panstwa czy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś