Dodaj do ulubionych

Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomików

28.02.07, 15:19
Jakiś idiota zdeptał chomiki i umieścił to w necie. Dostał zawiasy. Kiedyś na
biologii żaby się kroiło, dziś wszyscy poszli by siedzieć. Nie ma co. Idzie
postęp. Muszę ostrzec wujka na wsi, by się nie afiszował z biciem świniaka, bo
jeszcze go zamkną.
Strach się bać w dzisiejszych czasach. Właśnie sobie przypomniałem że mam
trutkę na szczury w piwnicy. Z niepokojem wypatruję prokuratora u drzwi.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 28.02.07, 15:22
      Jeśli już, to policji powinieneś wypatrywać
    • mariusz-ef Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 28.02.07, 15:33
      dziś depcze chomiki a jutro może zacząć deptać drób! i co wtedy?
      • llukiz Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 00:39
        > dziś depcze chomiki a jutro może zacząć deptać drób! i co wtedy?

Wtedy właściciel drobiu wypedzi go z kurnika, by strat mu nie generował
    • Gość: ! Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: 213.134.181.* 28.02.07, 15:35
      każdy, kto znęca się nad zwierzętami, powtarzam ZNĘCA SIĘ, powinien siedzieć! (humanitarny ubój drobiu czy innych zwierząt na mięso to co innego, a czerpanie satysfakcji z zadawania celowo bólu to co innego!)
      • llukiz Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 28.02.07, 16:17
        > humanitarny ubój drobiu czy innych zwierząt na mięso to co innego,

a skąd ta dwólicowość? Czyli zabijanie jest spoko. Ale jak ktoś jest chory na
        głowę to należy go za to zamknąć? Bo przecież nikt normalny nie marnuje czasu na
        krwawe harce ze zwierzętami.

> a czerpanie
        > satysfakcji z zadawania celowo bólu to co innego!)

do odczuwania bólu potrzebna jest osoba. Być może czujesz ból gdy patrzysz jak
        ktoś depcze chomika. Ja bólu nie czuję, co najwyżej obrzydzenie
        • Gość: ! Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: 213.134.181.* 28.02.07, 16:19
          nie zrozumiałeś i nie zrozumiesz, skoro tak twierdzisz
          • llukiz Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 00:37
            Nie zrozumiem nigdy czemu ktoś w majestacie prawa truje szczury, a jednocześnie
            sądy obliguje się by w majestacie prawa przeprowadzały procesy chorych umysłowo
            osób. I szczury zabijać sobie można, a upośledzonego na głowę się ściga.
            • Gość: zły Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:12
              masz przyjacielu kłopoty z myśleniem
              szczury są traktowane jako SZKODNIKI i dlatego się je truje :P
              Ja ci tak żal biednych szczurków, to wystaw im worek ziemniaków do żarcia
              • Gość: zly nick Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:23
                > masz przyjacielu kłopoty z myśleniem

masz przyjacielu kłopoty ze zrozumieniem najprostszych ironi
              • Gość: anonimowa... Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:33
                A co do dyskusjo o szcurach, to Bazylek gdyby się wypowiefział to by was zbluzgał :/ On twierdził, że szczury są lepsze od chomików, inteligentniejsze itp. Dlatego chomiki torturował,- żeby pokazac ich głupote 'bo gdyby były by mądrzejsze to by uciekły lub się obroniły" :| Wszycił raz chomiczka (przynajmniej o filmiku mówie) do klatki ze stadem szurów i nam
                (na vortalu) powiedział, że 'skoro sa takie super to dlaczego się nie obronił?' - taaa....jeden chomik na 15 szczurów i to wytarzany w ulubionym ich pokarmie (przynajmniej tak twiedził) -' szyneczce z serkiem'? Jesli pwiem mi ktoś, ze to jest normalne to ja już nie wiem co na tym świecie wg Was jest nienormalne! A co do filmików to powiedział 'że nie wie o co nam chodzi, przeciez on tylko wyraża swoją ideologie i twórczość' :/
        • xtrin Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 09:46
          > do odczuwania bólu potrzebna jest osoba.

Nie rozumiem. Sugerujesz, że zwierzę bólu nie odczuwa?
    • ryjkaeufo Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 28.02.07, 16:43
      i dobrze zrobili. oby jego też kiedyś ktoś podeptał.
      • llukiz Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 00:31
        > i dobrze zrobili. oby jego też kiedyś ktoś podeptał.

Tak właśnie. Fajnie będzie. A potem ich do więzienia, tych co depczą. I
        podnieśmy podatki by stać nas było na trzymanie w więzieniach i sądzenie półgłówków.
    • camel_3d llukiz 28.02.07, 16:57
      chcialbym zobaczyc jak twoj wojek zadeptuje na smierc swniaka:)))

heheheh
      • 33qq Re: llukiz 01.03.07, 09:16
        Świniak świniaka to chyba w panice
    • xtrin Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 09:47
      > Jakiś idiota zdeptał chomiki i umieścił to w necie. Dostał zawiasy.

Szkoda, że tylko zawiasy.
      • Gość: zły Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:54
        bo chyba psychicznie coś z nim "nie tak"...
      • llukiz Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 01.03.07, 11:37
        > Szkoda, że tylko zawiasy.

Tak tak. Powinien dostać 10 lat. I z budżetu lekką ręką na utrzymanie idioty
        200tyś poszłoby...
        A w sądach kolejki. Na rozprawy czeka sie po kilka lat. Ale co tam. Na
        zajmowanie się chorymi psychicznie sądy policja i prokuratura czas mają.
    • euforyjka on nie tylko deptał chomiki 01.03.07, 11:29
      Przeczytajcie sobie dzisiejsze metro. Tam jest napisane dokładnie co i jak. Nie
      dość, że wyjmował po kolei te chomiki z klatki i tak bestialsko zabijał depcząc
      niewinne stworzenia, to jeszcze karmił nimi szczury. Do tego wkładał też
      chomiki do wirówki. Więcej nie napisali ale to chyba wystarczy. Jak się go
      spytali o powód takiego postępowania, stwierdził coś na temat wyższości
      szczurów nad chomikami... bez komentarza, osoba ta musi być naprawdę cięzko
      chora na głowe.
      • troche_inny Re: on nie tylko deptał chomiki 01.03.07, 11:32
        ciezko chory jak i prawie kazde dziecko, ktore mialo kiedys chomika.. i robilo z
        nim rozne dziwne rzeczy.. (ja nie mialem :P)
        • Gość: upierdliwa Re: on nie tylko deptał chomiki IP: *.bochnia.pl 01.03.07, 21:46
          troche_inny napisał:

> ciezko chory jak i prawie kazde dziecko, ktore mialo kiedys chomika.. i robilo
          > z
          > nim rozne dziwne rzeczy.. (ja nie mialem :P)

mialam chomika jako dziecko i wierz mi, ze nigdy nie wkladalam go do wirowki,
          nie deptalam go, nie wieszalam, nie rzucalam nim o sciane, ani w zaden inny
          sposob sie nad nim nie znecalam.
          jesli uwazasz tego typu zachowanie za normalne u dzieci, to chyba cos nie tak z
          Toba albo z Twoimi dziecmi.
          • euforyjka Re: on nie tylko deptał chomiki 02.03.07, 17:08
            zgadzam się z Tobą. ja tez jako male dziecko mialam jakies zwierzatko i nigdy
            by mi nie przyszlo do glowy zeby je krzywdzic czy sprawiac mu bol. chyba tylko
            jakies niewychowane podle bachory tak robią! pozdrawiam
      • camel_3d Re: on nie tylko deptał chomiki 01.03.07, 11:40
        no coz..nie czarujmy sie...takie filmiki sa chlebem powrzechnym w
        internecie..gdzies widzial..internet dal mu tylko mozliwosc "zaistnienia"...
        gorsze rzeczy ludzie robia..tylko nie pokazuja tego w sieci.
    • troche_inny Ciekawe czy im cos zrobia.. 01.03.07, 13:08
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3954372.html
      • euforyjka Re: Ciekawe czy im cos zrobia.. 01.03.07, 19:55
        I tak nie lubię kotów ;)
    • Gość: upierdliwa Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.bochnia.pl 01.03.07, 21:48
      uwazam, ze to niebezpieczny psychopata. powinni go odizolowac od spoleczenstwa
      bez dwoch zdan. wielu zwyrodnialcow zaczynalo od zwierzat. za pare lat on sie
      przerzuci na ludzi...
      • Gość: agis Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.chello.pl 01.03.07, 22:06
        dokladnie, jesli ktos nie dostrzega bolu zwierzat czemu mialby dostrzegac go u
        ludzi? odglosy takie same, krew taka sama, brak skrupolow taki sam, choroba ta
        sama, wazniejsze sciganie takich zwyrodnialcow niz kolejne procesy lustracyjne,
        ktorymi przejmuja sie chyba tylko stare dziadki i nasi pozal sie boze politycy
        • Gość: beti23 Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:33
          Bardzo dobrze, że go skazali .... szkoda że tylko zawiasy dostał ....
          • Gość: axacsdgdzs Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:12
            > Bardzo dobrze, że go skazali .... szkoda że tylko zawiasy dostał ....

powinien dostać dożywocie i wszyscy którzy są za skazaniem go powinni płacić na
            jego utrzymanie
            • Gość: anonimowa... Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:26
              Czy chodzi moze o drogiego Bazylka Turbomuczacza? On niet tylko deptal chomiki, ale też je wieszał na szubienicy, prał w pralce i inne.... Niestety miałam okazje oglądac wszytskie jego filmiki, rozmawiać Z NIM, poznać jego chora ideologie i.... znienawidzić.... Przeczytałąm w pewnej gazecie "Specjalny oddział policji monitorujący internet 24h namierzył go..." TO NIE PRAWDA! Dostał ynk od gazety, do której zadzwoniła moja znajoma! A wpadł przez zamieszczanie tych filmików i swojej twórczości na moim (już nie) portalu :/ A moze mi ktoś powiedziec ile dostał?
              • euforyjka Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 02.03.07, 17:10
                jak on rzeczywiscie tak się nazywa jak napisalas to juz nic mnie nie dziwi. w
                koncu jak ktos z takim idiotycznym imieniem i nazwiskiem moze byc normalny?
                pozdrawiam
    • malina862 Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi 02.03.07, 21:30
      llukiz napisał:

> Jakiś idiota zdeptał chomiki i umieścił to w necie. Dostał zawiasy. Kiedyś na
      > biologii żaby się kroiło, dziś wszyscy poszli by siedzieć. Nie ma co. Idzie
      > postęp. Muszę ostrzec wujka na wsi, by się nie afiszował z biciem świniaka, bo
      > jeszcze go zamkną.
      > Strach się bać w dzisiejszych czasach. Właśnie sobie przypomniałem że mam
      > trutkę na szczury w piwnicy. Z niepokojem wypatruję prokuratora u drzwi.

Nie chce mi się wierzyć,że naprawde tak myslisz...Wydaje mi się,że trolujesz
      albo grasz gorszego niż jesteś w rzeczywsitkości, to moje odczucia.

Gdybym jednak się myliła....kilka słów odemnie
      Jeżeli naprawde nie widzisz nic zlego i godnego potepienia w deptaniu,wkładaniu
      do sokowkowirówek,wieszaniu itp itd jakichkolwiek istot zywych to uważam,że sam
      kwalifikujesz się na leczenie....Bałabym się spotakać twarzą w twarz z osobą o
      takich poglądach ,wierz mi...Ciebie również powinni odseparować od społeczeństwa
      • Gość: anonimowa Re: Skazali chorego na umyśle za podeptanie chomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:13
        Nie, Bazyl Turbomuczacz to tylko (z tego co wwiem) pseudonim 'artystyczny'... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka