Dodaj do ulubionych

Potrzebuję miłośników homoseksualistów

16.04.07, 13:03
Do badań nad nowo odkrytym zaburzeniem psychicznym - homofilią. Osobnicy
dotknięci tą przypadłością charakteryzują się bezgraniczną, na granicy
uwielbienia, miłością do osób homoseksualnych.
Zmieniają się nie do poznania, gdy spotkają na swojej drodze osoby zdrowe, nie
podzielające ich "fascynacji". Ludzie dotknięci homofilią robią się wtedy
niezwykle agresywni, i wszelkimi sposobami próbują udowodnić, że ich rozmówca
jest niespełna rozumu.
Ogólnie rzecz biorąc temat jest bardzo ciekawy, więc potrzebuję więcej chorych
do badań. Słyszałem, że na tym forum występują oni częściej niż gdzie indziej.

Pozdrawiam i zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: lovehomo OO to chyba ja się nadaję. IP: *.chello.pl 16.04.07, 13:08
      Gdzie się zgłosić??
    • nancyboy Re: Potrzebuję miłośników homoseksualistów 16.04.07, 13:10
      > Pozdrawiam i zapraszam.

Chyba miało być "przepraszam".
      • xnl Miało być zapraszam. To tobie się pomyliło. 16.04.07, 13:17

• Gość: kix Znikaj trollu !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:49
      Znowu kolejny stworzony nick na potrzeby wzniecenia tej katolickiej miłości do bliźniego.

Zamiast czytać książki, to siedzą i masturbują się mentalnie wpisami o homoseksualistach. Rzyg..................
      • xnl Re: Znikaj trollu !!!!! 16.04.07, 14:18
        Ja jestem troll. Zgoda. Wolę być trollem niż przygłupem, ćwierćinteligentem, jak ty.

Pozdrawiam.
        • Gość: kix Twoja miłość do bliźniego zalała mi klawiaturę ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:22
          >Wolę być trollem niż PRZYGŁUPEM, ĆWIERĆINTELIGENTEM jak ty.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką dobrą robotę wykonujesz próbując mnie obrazić ))) (próbując, bo obrazić nie jesteś w stanie ))) )
          • xnl Re: Twoja miłość do bliźniego zalała mi klawiatur 16.04.07, 14:25
            > (próbując, bo obrazić nie jesteś w stanie ))) )

Wiem. Nikt nie jest w stanie obrazić takiego buca jak ty. :)
          • Gość: anty_kix Inteligencja a'la kix IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:26
            Nie tylko ja się na tobie poznałem, marchewko.
            • Gość: kix Szybkie wylogowywanie? ))) Kiedyś się pogubisz ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:29
              Cieszę się, że sam sobie klaszczesz )))
              • Gość: anty_kix Re: Szybkie wylogowywanie? ))) Kiedyś się pogubis IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:36
                W przeciwieństwie do ciebie, jestem inteligentny. Może dlatego, że jestem, jak
                ty to nazywasz ćwierćinteligencie? mniejsza z tym, co będe po marchewie
                powtarzał, katolikiem.
                • xnl Re: Szybkie wylogowywanie? ))) Kiedyś się pogubis 16.04.07, 14:38
                  Hmmm.. ętelygentny powiadasz. Bardzo oryginalne. Prowadzenie ze sobą polemiki.
                  Ty się człowieku lecz!!!
                  • Gość: anty_kix XNL - to nie było do Ciebie... IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:42
                    jw
                    • Gość: kix No i pogubiłeś się ))) Szybciej niż myślałem )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:43
                      pozostawiam bez komentarza ))))))))))
                      • Gość: anty_kix Ja??????????????????? IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:50
                        Pomyśl trochę, zanim się wygłupisz.
                • Gość: kix Prawdziwy megaloman z ciebie ))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:41
                  >W przeciwieństwie do ciebie, jestem inteligentny.

ROTFL, ROTFL, ROTFL )))))))))))))))))))))))))) Cieszy mnie twoja radość z wysokiego mniemania o sobie )))))))) Najważniejsze że masz dobre samopoczucie ))))))))....... - inteligencie )))))))))))

ps. Tak dzisiaj wypowiada się KATOLICKA INTELIGENCJA:

/twoje wpisy z wczoraj/ ))))))

>Czy nie rozumiesz MĘDRCU SPOD SZAMBA, że nikt nie polemizuje z twoimi
                  >przekonaniami, z częścią których ja sam się utożsamiam, tylko walczą z twoim
                  >chamstwem? JESTEŚ tak PRYMITYWNY, że nie dociera do ciebie tak oczywisty fakt?
                  >BURAK Z CIEBIE, jakich mało by nie powiedzieć marchewka.
                  >Pewnie jesteś nikczemnego wzrostu, stąd taki nikczemny charakter.

>Kto katolika nie szanuje, niech go w D*** pocałuje,
                  >umyj GĘBĘ geju do całowania mnie w D**** i dobrze wypłucz ze SPERMY...

No gratuluję inteligencji ))))))))))))))0
                  • xnl Re: Prawdziwy megaloman z ciebie ))))) 16.04.07, 14:43
                    Naprawdę łatwo poznać, że kix i anty_kix ta sama osoba.
                    • Gość: kix Błyskotliwość godna podziwu, Sherlocku ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:46
                      >Naprawdę łatwo poznać, że kix i anty_kix ta sama osoba.

Jasne, nawet IP mamy to samo )))) ROTFL, ROTFL, ROTFL )))))) Czyli jednak ZSZ )))))
                      • Gość: kix jestem debilem. ajpi srajpi IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:56
                        • Gość: kix Prawdziwa dziecinada )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:59
                          Musisz sobie jeszcze zmienić IP (choć chyba nie wiesz co to jest) by się pode mnie podszywać, bo wciąż robisz z siebie głupca )))

ps. Jesteś jednak głupszy niż myślałem )))
                        • Gość: anty_kix Re: jestem debilem. ajpi srajpi IP: *.chello.pl 16.04.07, 15:01
                          Nie bądź taki cwany, bo ci trumna uszy przytnie, kix.
                          A debilem jestes swoją droga....:))))))))))))))))))))))
                  • Gość: anty_kix Zbyt łagodny, niestety IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:46
                    Dzięki za przypomnienie moich wpisów. I tak są zbyt łagodne. Od dziś popracuję
                    nad ich zaostrzeniem. Wtedy dopiero oddadzą pełny obraz mojego obrzydzenia do
                    ciebie, kreaturo w ludzkiej postaci. Chyba ludzkiej? A może tylko podobnej? A
                    może ni w ząb nie podobnej?
                    Cholera wi...:)))))
                    • Gość: kix O miłości chrześcijańskiej słów kilka ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:51
                      >Wtedy dopiero oddadzą pełny obraz mojego obrzydzenia do
                      >ciebie, kreaturo w ludzkiej postaci. Chyba ludzkiej? A może tylko podobnej? A
                      >może ni w ząb nie podobnej?

Ta miłość do bliźniego to z kościoła wyniesiona czy z tej religijnej rodziny, w której wzrastałeś? ))))
                      • Gość: anty_kix I z czym do gosci... IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:59
                        A od kiedy to kix jestes moim bliźnim? I dlaczego to niby mam cie "miłować"?
                        Tylko dlatego, że obaj pochodzimy od małpy? Może i tak, ale ja od
                        człekokształtnej, ty nie!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: kix Buziaki na do widzenia ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:02
                          Przyjacielu, chrześcijaninie z krwi i kości ! )))

Nudę twoim kosztem już zabiłem. Zatańczyłeś jak ci zagrałem, idę się poopalać, bo ładne słoneczko mam za oknem )))) Zmów wieczorkiem modlitwę za grzeszne dusze wszystkich pochodzących od małp nieczłekokształtnych ))) A teraz wracaj na lekcje, bo pauza już się skończyła.
                          • Gość: anty_kix Spadaj na dno IP: *.chello.pl 16.04.07, 15:08
                            Gość portalu: kix napisał(a):

> Nudę twoim kosztem już zabiłem. Zatańczyłeś jak ci zagrałem,

he he he, pomarzyc dobra rzecz. Tylko wtedy odszczekujesz, gdy ci na to
                            pozwalam, marchewo.
            • xnl Re: Inteligencja a'la kix 16.04.07, 14:30
              Nie dość, że homofil, to jeszcze schizofrenik z rozdwojeniem jaźni. ;)))
      • xnl Aha. byłbym zapomniał... 16.04.07, 14:21
        Właśnie takich jak ty szukam. Napisz maila na pedaly@buziaczek.pl i podaj
        namiary na siebie.
        • Gość: kix Nie podrywaj mnie, twoje zaloty mnie nie 'kręcą' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:23
          Wprawdzie to nie mnie szukasz, ale ja mogę co najwyżej spotkać się z tobą osobiście. Ale ty jesteś taką tchórzliwą mendką, że odważny jesteś zza monitora )))
          • xnl Re: Nie podrywaj mnie, twoje zaloty mnie nie 'krę 16.04.07, 14:28
            > Wprawdzie to nie mnie szukasz, ale ja mogę co najwyżej spotkać się z tobą osobi
            > ście. Ale ty jesteś taką tchórzliwą mendką, że odważny jesteś zza monitora )))

Szukam właśnie takich jak ty!!! Zaślepionych miłośników pedałów. Napisz mejla,
            to się z tobą skontaktuję. Mogę ci pomóc. Chociaż w twoim przypadku nie
            gwarantuję wyleczenia.
            • Gość: kix Piszę ci wyraźnie: nie podrywaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:30
              Nie jestem gejem, więc twoje gejowskie zaloty mnie naprawdę nie interesują.
              • xnl Re: Piszę ci wyraźnie: nie podrywaj mnie 16.04.07, 14:32
                Nie szukam gejów, tylko tępych miłośników pedałów. Takich jak ty. Kapujesz, czy
                jeszcze raz napisać, tylko wolniej???
                • Gość: kix Re: Piszę ci wyraźnie: nie podrywaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:36
                  Macie przerwę w ZSZ i wyskoczyłeś popyszczyć do kafejki, czy obok warsztatów urządzili wam pracownię komputerową i popisujesz się przed kolegami by ukryć orientację? )))

ps. Niewyszukaną rozrywkę mam twoim kosztem, ale zabijam w tak prosty sposób nuuuuuudęęęę, która mnie ogarnęła ))))
                  • Gość: anty_kix Re: Piszę ci wyraźnie: nie podrywaj mnie IP: *.chello.pl 16.04.07, 14:39
                    Gość portalu: kix napisał(a):

> Macie przerwę w ZSZ i wyskoczyłeś popyszczyć do kafejki, czy obok warsztatów ur
                    > ządzili wam pracownię komputerową i popisujesz się przed kolegami

Cos dobrze znasz realia ZSZ. Czyżbyś też skorzystał z przerwy?
                  • xnl Re: Piszę ci wyraźnie: nie podrywaj mnie 16.04.07, 14:41

> Macie przerwę w ZSZ i wyskoczyłeś popyszczyć do kafejki, czy obok warsztatów
                    > urządzili wam pracownię komputerową i popisujesz się przed kolegami by ukryć
                    > orientację? )))

To drugie.

> ps. Niewyszukaną rozrywkę mam twoim kosztem, ale zabijam w tak prosty sposób
                    > nuuuuudęęęę, która mnie ogarnęła ))))

Nuudzą się tylko ludzie nuuuuudni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka