Dodaj do ulubionych

Mamy "se" marszałka

28.04.07, 08:53
PiS daje bana PO wolnymi ruchy spełnienie oddalić zamierza...
A dokończcie sobie sami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matylda Re: bądz człowiekiem! IP: 85.112.196.* 28.04.07, 14:10
      Przestań mi przypominać bo widok Dorna jest dla mnie trudny do zniesienia. Nie
      trawię widoku tego człowieka, brzmienie jego głosu przyprawia mnie o mdłości,
      nawet nie zastanawiam się nad sensem tego co mówi bo z góry zakładam, że mówi
      głupio. Ten idiotyczny wyraz twarzy, ta flegmatyczność, ten fałszywy czasami
      obleśny uśmieszek...zastanawiam się czy jest w życiu publicznym osoba, która
      działa na mnie gorzej niż Dorn i chyba nie ma. Co ja teraz zrobię z
      telewizorem...juz wolałabym od rana do nocy oglądać "M jak miłość".
      • ewa9717 Re: bądz człowiekiem! 28.04.07, 14:53
        ...eee...yyy...yyy...eee -wynotowałam sedno z wystapienia ludwika Dorna.
        • Gość: Piotr Re: bądz człowiekiem! IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.07, 16:48
          SEDNO sprawy:Skrzypek,Edgar,Leper,Fatyga,Romek reprezentuja Polske
      • a.giotto Re: bądz człowiekiem! 28.04.07, 17:11
        Gość portalu: Matylda napisał(a):

> nawet nie zastanawiam się nad sensem tego co mówi bo z góry zakładam, że mówi
        > głupio.

Racja, po co zastanawiać się nad sensem, skoro w Wyborczej wszystko jest
        wytłumaczone i zinterpretowane.
        • Gość: Matylda Re: bądz człowiekiem! IP: 85.112.196.* 28.04.07, 20:19
          A co mnie tam obchodzi wyborcza, mam swój rozum i własne wnioski. Dorna nie
          trawię. Słucham nie raz co mówią Kaczory, Leppery nawet Giertychy i inne
          badziewie chociaz nie spodziewam się po nich niczego dobrego ale słucham bo
          chcę wiedzieć co znów knują przeciwko mnie. Dorna nie znoszę, nie moge na niego
          patrzeć, budzi we mnie wstręt i jako człowiek (ogólnie) i jako facet. Nic na to
          nie poradzę, że nie znoszę takich wulgarnych, ordynarnych śmieci.
    • Gość: Marta50 Re: Mamy "se" marszałka IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.07, 20:40
      Kompana do dawnych przekretow, przeczytajcie sobie jak z kaczkami wczesniej
      kombinowal.
      raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka