seth.destructor 30.05.07, 15:44 Filemon i Bonifacy? Wilk i Zajac? Macie nastepne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 15:47 Jestem pewien że Pan Kleks to pedofil, a Bolek, Lolek i Tola żyją w trójącie. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 15:50 A Piotrus Pan i jego brygada? Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 15:55 Tygrysek i Prosiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 18:15 A moze dwoch co ukradlo ksiezyc/moze choc jeden/? Odpowiedz Link Zgłoś
glinia Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 18:26 Jeden ma żonę a drugi z mamusią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:33 Strach pomyslec co wilk "wyprawial" z babcia.Ilosc orgazmow/przed pozarciem/jest tajemnica-powolac komisje sejmowa! Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 19:05 Smerfy- ewidentna gejowska komuna. Sami faceci, środek lasu, Papa Smerf jako guru... Smerfetka robiła za przykrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje? 30.05.07, 19:44 Smerfetka byla trans. Nie pamietacie, ze kiedys byla czarnowlosa? Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Sa tez lesbijki - np. Pszczolka Maja 30.05.07, 20:19 yggdrasill napisała: > Smerfy- ewidentna gejowska komuna. Sami faceci, środek lasu, Papa Smerf jako > guru... Smerfetka robiła za przykrywkę. Sa tez lesbijki - np. Pszczolka Maja. Pszczolka Maja jest zbyt rezolutna i zbyt meska, zeby mogla byc dobrym wzorem zony i gospodyni domowej. To przeciez taka owadzia Amazonka! Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Bosak i Giertych! 30.05.07, 20:03 seth.destructor napisał: > Filemon i Bonifacy? > Wilk i Zajac? > > Macie nastepne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Bosak i Giertych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:07 a który bardziej Ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Re: Bosak i Giertych! 30.05.07, 20:24 Gość portalu: Jacuś napisał(a): > a który bardziej Ci sie podoba? Obaj nie w moim typie - Bosak ma urode niemeska i zbyt delikatna. Wielu facetom tacy delikatni chlopcy sie podobaja, zwlaszcza biseksualistom. A Giertych coz, jest po prostu brzydki, a jeszcze brzydszy przez swoje brzydkie zachowanie. Mysle, ze jest odpychajacy dla wszystkich androfilow, zarowno hetero/biseksualnych kobiet, jak i homo/biseksualnych mezczyzn. A tobie ktory sie bardziej podoba i dlaczego? Wyobraz sobie, ze dostales kare smierci i mozesz byc zwolniony jesli z ktoryms z nich dojdziesz do orgazmu (obojetne jak, moze byc tylko nawzajem reka). Ktorego wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Bosak i Giertych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:35 Prawdę powiedziawszy...nie wiem jak wygląda Bosak. W ogóle go nie kojarzę. Nie mam odniesienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Re: Bosak i Giertych! 30.05.07, 21:12 Gość portalu: Jacuś napisał(a): > Prawdę powiedziawszy...nie wiem jak wygląda Bosak. W ogóle go nie kojarzę. Nie > mam odniesienia:) Prosze bardzo: www.bosak.lpr.pl Tam masz ci Bosaka w calej krasie. Nie kojarzysz gostka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: Bosak i Giertych! IP: *.gdynia.mm.pl 31.05.07, 00:02 > Prosze bardzo: www.bosak.lpr.pl Tam masz ci Bosaka w calej krasie. Nie > kojarzysz gostka Bosak to... ( z przyczyn grzecznościowych - cenzura :))) ) ;) tyle ma lat już a żadnej panienki nie ma, buhahaha ? czyżby kompleks męskości a może broni się przed swoją prawdziwą orientacją xD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Bosak i Giertych! 31.05.07, 01:01 Bosak to nie wiem, ale Giertych wygląda na to, że tak: serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3051529 Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi74 Re: Czy Zwirek i Muchomorek to geje?Raczej narkoma 31.05.07, 08:47 raczej narkomani: ciagle w piżamach i biali jak ściana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benesz Jacek i Agatka to kazirodztwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron A kim jest pomyslowy Dobromir?... 31.05.07, 12:42 seth.destructor napisał: > Filemon i Bonifacy? > Wilk i Zajac? > > Macie nastepne propozycje? > Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: A kim jest pomyslowy Dobromir?... 31.05.07, 12:50 Pomysłowy Dobromir daje się wykorzystywać staremu dziadowi-pedofilowi w zamian za "wikt i opierunek". Zauważ, że mieszka tylko z nim, nie ma ani mamy, ani taty, ani chociażby babci. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Krecik to zoofil 31.05.07, 12:42 seth.destructor napisał: > Filemon i Bonifacy? > Wilk i Zajac? > > Macie nastepne propozycje? > Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi 4 słonie z kokardką na ogonie kochające się jak 31.05.07, 15:26 wariaty... jakiej to perwersji uczono dzieci w PRLu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś