miniantenka 02.06.07, 19:38 Próbował ktos tego? Nie zepsuje systemu? megapliki.interia.pl/plik-857-brico-pack-vista-inspirat-1.1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troche_inny Re: Zamiana XP na Vistę 02.06.07, 20:15 Dzieki za linka.. dawno temu przed premiera visty juz byla taka nakladka dobrze to chodzilo.. jak mi to zepsuje komputer to nie omieszkam ci powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
miniantenka Re: Zamiana XP na Vistę 02.06.07, 20:53 Wypróbuj i napisz jak działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Zamiana XP na Vistę 02.06.07, 20:58 dobrze chodzi.. przynajmniej narazie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Zamiana XP na Vistę 03.06.07, 13:52 Dlugo tego uzywasz? PS. Wciaz czekam na przeprosiny :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Zamiana XP na Vistę 03.06.07, 16:18 o 20:00 beda 24h :P wczesniejszej wersji uzywalem przez jakies 3 tygodnie ale sie pos.. po update windowsa.. :/ W ciemno nie przepraszam.. oswiec mnie gdzie tak bardzo zawinil? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Zamiana XP na Vistę 03.06.07, 16:31 Zebys nazwal mnie sprzedawczykiem, menda pijacka, zlodziejem albo k u.r w.a meska - przezylbym to. Ale socjalista!? Gorszej obelgi nie mogles wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Zamiana XP na Vistę 03.06.07, 20:42 Poglady masz raczej z drugiej strony plotu dlatego kiedy powiedziales ze bedziesz popieral kazda teze za pieniadze.. (to czysto teoretyczne dywagacje.. jak i twoje) To wyszlo na to, ze masz miec mentalnosc naszych socjalistycznych politykow.. :) Sry nie ja wymylilem tamten watek :D Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Zamiana XP na Vistę 04.06.07, 08:55 Bo jestem zdania, ze wszystko jest na sprzedaz. Nawet moj glos w wyborach. To tylko kwestia ceny. A ze bylaby wysoka? No coz: dla mnie moj interesj jest najwazniejszy, a nie miasta, wojewodztwa, kraju czy kontynentu. Bycie socjalista a swiatopoglad lekko lewicowy to nieco rozne sprawy. Zeby nieco rozjasnic podam przyklad: prezentuje lewicowy poglad w kwestii aborcji czy roli kosciola w panstwie, ale nie prezentuje lewicowego pogladu, ze bogatych mozna okradac w imie "sprawiedliwosci spolecznej". Stanowczo domagam sie przeprosin! :-) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul zamień stryjek siekierkę na kijek IP: 195.175.37.* 05.06.07, 15:31 choćbyś nie wiem ile szminki włożył na świnię to i tak pozostanie świnią; lub inaczej: to takie samo goowno jak poprzednie. Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Zamiana XP na Vistę 05.06.07, 17:57 nie wiem czy zepsuje, ale podobno wiele osob nie jest zadowolona z visty, zajmuje ona starsznie duzo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
miniantenka Re: Zamiana XP na Vistę 05.06.07, 22:35 Vista chyba musi się trochę dotrzeć, na razie jest za młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Zamiana XP na Vistę 05.06.07, 23:27 zbyt "paliwozerna" i dx nie chodzi jak mial chodzic.. masz racje potrzeba sporo czasu na dotarcie.. ale jest ladna.. co do nakladki to chodzi bezproblemowo caly czas.. :) Odpowiedz Link Zgłoś