Gość: amil Re: Co trąci "wiochą"? IP: 82.160.17.* 03.08.08, 12:40 Dla mnie wiochą jest zastępowanie na siłę polskich słów angielskimi wyrazami. Odpowiedz Link Zgłoś
darchangela Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 12:45 1. komórka na szyi dorosłego faceta/no chyba ze to służacy, podwladny 2. skarpetki do klapek czy sandałow 3. dojadanie po dziecku "bo sie zmarmuje" 4. nakladanie gotowych porcji na talerz przez pania domu i czekanie ze sie wszystko zeżre/nie zje, z powodu uilosci/ plus dojadanie po najblizszych 5. otylosc 6. przezwiska w stylu: "Prezes" 7. brak kindersztuby 8. stosowanie form: "o to się rozchodzi", "lubialem" 9. glosne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr lalka trąci wiochą IP: *.chello.pl 03.08.08, 12:49 mówienie "ubrałam sweter"; wchodzenie do metra, zanim wszyscy wyjdą; jedzenie i mówienie jednocześnie; wyrzucanie ulotek pod swój zaparkowany samochód; tipsy, uniemożliwiające zrobienie czegokolwiek (no chyba, ze są do drapania partnera); parkowanie na podjazdach , miejscach dla niepełnosprawnych, przejściach dla pieszych, na całej szerokości chodnika; itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamsie Re: trąci wiochą IP: *.zabrze.net.pl 03.08.08, 12:56 Wy wszscy to chyba metalu i rocka sluchacie ... bo kto normalny mi powie że to wiocha że ktoś sobie na parkingu pali papieroska z głośna muzyką, co cie to obchodzi? ja tak czesto mam w trasie, nie bede smrodzil w aucie. Albo to ze ja sobie jade przy otwartym oknie rowniez z glosna muzyka... chyba dlatego ze nie macie samochodu i wam glupio... trzeba być total prymityw ... chociaz golf to wiocha ;o jednak co jak co, ale jak sie jedzie w audi a6 kombii (takie mam) z glosna muzyka to to nigdy nie bedzie wiochą i tylko prymityw nazwie to wiocha bo go na auto nie stać ... wiocha to nie mieć auta i niczego i pisać w takim temacie, lepiej wy wszyscy spojrzcie na siebie a nie krytykujcie innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamsie Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.zabrze.net.pl 03.08.08, 12:53 Wy wszscy to chyba metalu i rocka sluchacie ... bo kto normalny mi powie że to wiocha że ktoś sobie na parkingu pali papieroska z głośna muzyką, co cie to obchodzi? ja tak czesto mam w trasie, nie bede smrodzil w aucie. Albo to ze ja sobie jade przy otwartym oknie rowniez z glosna muzyka... chyba dlatego ze nie macie samochodu i wam glupio... trzeba być total prymityw ... chociaz golf to wiocha ;o jednak co jak co, ale jak sie jedzie w audi a6 kombii (takie mam) z glosna muzyka to to nigdy nie bedzie wiochą i tylko prymityw nazwie to wiocha bo go na auto nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 12:56 odnoscie przyjmowania gosci w butach w domu: ktos napisal, ze na psim gownie trudno sie poslizgnac jesli sie ma wiecej niz 7 lat. A ja na to, po widokach w Warszawie : to gdzie mieszkasz ? w Centrum Warszawy albo w bliskich okolicach czasami jest tyle psich gowien, ze trudno przejsc. Po chodniku widac slady poslizgniec na gownie. Przejscie przez trawnik gwarantuje wejscie na mine. A wszystko to w okolicy gdzie metr 2 ok 10 tys, pelno ambasad i Warszawiokow chodzacych z psami wielkosci krowy. Nie dziwie sie, ze Wojewodzki wetknal polska flage w psie gowno ...... Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 12:59 .... zwlaszcza jak sie idzie zima po sniegu, ktory zakrywa psie odchody. Czy jak jest pogoda pod psem, bloto i syf np zima to tez przyjmujecie gosci w buciorach z grubym bieznikiem ? Czy to wtedy wiocha czy nie wiocha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal wszystko zależy od zdrowego rozsądku IP: *.gprs.plus.pl 03.08.08, 15:57 i od danej sytuacji. Jak jest błoto to się buty zdejmuje, jak nie ma, to jak komu wygodnie. Natomiast mówienie tak i tak jest dobrze, a w ten sposób to już w żadnym wypadku, jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamsie Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.zabrze.net.pl 03.08.08, 12:58 wiocha to nie mieć auta i niczego i pisać w takim temacie, lepiej wy wszyscy spojrzcie na siebie a nie krytykujcie innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Co trąci "wiochą"? IP: 77.252.18.* 03.08.08, 13:00 Co trąci ,,wiochą"? Mieszanie biżuterii ze sobą - chodzi mi srebro ze złotem. Noszenie przez mężczyzn bransoletek typu afrykańskiego i innych ( bo biżuteria dla faceta, to dobry zegarek i ewentualnie obrączka ). Wieczne ,,narzekanctwo" na wszystko i wszystkich . Jest jeszcze wiele innych rzeczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonifizzle Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 12:59 W sprawie zdejmowania butów - gościom zawsze pozstawiam wolną rękę- jeżeli mają ochtoę zostać w butach proszę bardzo ,biegać na boso proszę, chcą kapcie ? Moze coś się znajdzie :) A jeżeli jest to sezon jesienno-zimowy i ludzie przychodzą w mokrych lub brudnych butach to raczej sami chcą je zdejmować więc nie ma problemu. Także dla każdego coś miłego i jak kto woli - nie wolno zmuszać do niczego.W ten oto sposób kwestia zejmowania butów jest załatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
altowiolistka Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 13:13 Naprawdę nie rozumiem, w czym problem - dla mnie kwestia tego, czy buty "w gościach" należy zdejmować czy też nie, zależy od charakteru spotkania. To oczywiste, że spotkań biznesowych w prywatnym mieszkaniu czy domu raczej się nie aranżuje, więc tę ewentualność można odrzucić na wejściu. Jeżeli spotyka się kilkoro przyjaciół, ot, na kameralną nasiadówkę, lepszym wyjściem jest dla mnie zdjęcie butów, bo tak jest po prostu wygodniej, przy czym podkreślić trzeba, że mamy do czynienia z przyjaciółmi, a więc ludźmi, z którymi znajomość jest dość zażyła. Jeżeli jest to osoba, która przychodzi, bo ma jakąś sprawę, czy to jakiś monter, czy to znajomy, który chce z nami zamienić kilka słów, nigdy bym nie żądała od niej zdjęcia butów. A jeżeli urządzamy przyjęcie - udostępniamy część mieszkania dla gości, więc o żadnym zdejmowaniu butów mowy być nie może. Czy to naprawdę takie trudne? Parę elementarnych zasad i od razu sytuacja jest jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.range86-157.btcentralplus.com 03.08.08, 13:04 Zgadzam sie z toba agusiak.1 w 100% i potwierdzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co trąci "wiochą"? IP: 82.45.212.* 03.08.08, 13:21 Dodam jeszcze a'propos tego chodzenia w butach,(to odn.tego, że mój były hołdował tej zasadzie ), że kiedyś, kiedy nie umyłam podłogi, a przebiegłam się w pidżamce do łazienki z z powrotem do łóżka...spojrzałam na końcówki nogawek....Ale jeżeli ktoś lubi brud i nie przeszkadza mu to, że potem przeniesie go np, do łóżka, to jego problem..Tylko nie mówcie, co w tym przypadku jest wiochą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafsky Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 13:17 rzadza tipsy, pasemka "pieprz i sol" i polewanie pizzy keczupem:) ...kult JP2 i pamiatki z pierwszej komunii powywieszane w salonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.08, 13:18 wieszanie prania na balkonie w taki sposób że wszyscy je widzą Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 16:07 ja akurat mam w łazience suszarkę, ale nie wszyscy mają takie szczęście... I co mają robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.chello.pl 03.08.08, 16:26 powiesić pranie niżej, tak żeby schowało się za płytą ograniczającą balkon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komnen3 Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.jsn.osi.pl 04.08.08, 11:43 W wielu mieszkaniach sznurki na pranie są zamontowane nie nad, a za balkonem. Za płytą. Balkony nie są na ogół takie duże, by pranie mieściło się wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.torun.mm.pl 03.08.08, 13:21 W pełni się z Tobą zgadzam. Ja dodam jeszcze BMW stare z przyciemnianymi szybami i muzyką na full, kąpiel w szortach za kolana itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nameja Zdejmowanie butów 03.08.08, 13:23 Mieszkamy w bloku, mamy 2 pokoje i kuchnię. W jednym "urzęduje" starszy syn, w drugim my z 1,5 roczną córką. Na razie nie mam mowy o zmianie mieszkania, zbieramy na dom. Dla dziecka dywan jest wszystkim, miejscem do zabawy, biegania, oglądania TV itp. Nie wyobrażam, że co raz ktoś wchodzi z buciorami, ubłoconymi na naszych brudnych chodnikach, wnosi piasek (który codz. odkurzam w przedpokoju) czy inne brudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek wielbienie Jana Pawła II to wiocha :) IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 13:36 jak również jeżdzenie głośne na motocyklu po osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilary oraz na LPR, słuchanie RM i czytanie GP i ND IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 19:10 oglądanie M jak Miłośc i tego typu bzdetów, reality show itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi Wiocha to AUTOR z kompleksami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 13:35 Pierwsze pokolenia ludzi ze wsi, którzy wylądowali w mieście często wstydzą sie swojego pochodzenia, choć na łikend :) odwiedzają rodzinkę,aby przywieźć wałówkę. Wiocha to autorka, która unika słowa chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Wiocha to AUTOR z kompleksami IP: *.belchatow.msk.pl 03.08.08, 13:42 SANDAŁKI I SKARPETY / PSEUDOZŁOTE ŁAŃCUCHY / PUSZCZANIE GłOśNO MUZYKI Z KOMóREK / DEBILE W 20 LETNICH SAMOCHODACH I LECąCA Z NICH CHAMSKA TECHNIAWA TUDZIEż HIP HOP NIEZBYT WYSOKICH LOTóW / żUCIE GUMY Z OTWARTYMI USTAMI / BIAłE KOZACZKI / PANIE, Z KTóRYCH SZPACHLą MOżNA BY ZESKROBYWAć SOLARIOWE EFEKTY / I GENERALNIE WSZECHOGARANIJąCE ZIDIOCENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Każdy łańcuch to obciach IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 16:05 nie tykko złoty, jak również BMW ze szrotu i dresy. A przede wszytskim lodziary na lato, czyli białe kozaczki, goły brzuch, różowy sweterek, kolegen w ustach i tlenione na blond włosy. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: PO i cud gospodarczy IP: *.torun.mm.pl 03.08.08, 13:37 PO, "cud gospodarczy" i nasza własna "Irlandia" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 13:40 sama jesteś wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
doska9 Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 13:47 Niech mnie ktos oswieci,prosze - dlaczego tipsy i biale kozaczki sa takie okropnie be??? A zielone, czerwone, fioletowe czy zolte nie sa?? A w krateczke?? A bezowe? Czemu akurat biale?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 13:55 bo narzekanie na to, że białe kozaczki są wioskowe jest trendy. zwłaszcza wśród wiochmenów, którym przeszkadza kolor obuwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.limes.com.pl 03.08.08, 13:59 Do osób, które zdzierają ludziom buty z nóg na wejściu: jakie byście, ludzie, argumenty nie wytoczyli - wiocha. Wszystkie jesteście Hiacynty herbu Kubeł, no co ja na to poradzę?, Z tym, że bez przesady, ja nie mam znajomych, co każą buty zdejmować.Jakoś tak się wiocha z wiochą dobiera i bez tych butów Rubika słuchają, o pieniążkach rozmawiają. Rubik też wiocha, niestety, mówię to szczególnie do pań, które płaczą na jego koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga_wawa Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.chello.pl 06.08.08, 13:32 bo białe buty tak jak kiedyś białe samochody to na wioskach podobno szczyt luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski brandzlowanie sie poczuciem wyższości nad wiochą 03.08.08, 13:48 to zaistne straszna wiocha. wypisywanie na forum, że zdejmowanie butów u kogoś to wiocha, po tym jak sie samemu te buty ostatnio bez słowa komentarza zdejmowało. albo, że głośna muzyka na parkingu z auta to wiocha po tym jak sie wczoraj przechodziło koło takiej wiochy i nie powiedziało nic w obawie przed tym, że sie dostanie po ryju od wiochmena. pewnie, że to wszystko wiocha, ale potem dyskutowanie o tym na forach internetowych i zakładanie o tym wątków jest chyba nawet bardziej wioskowe. dla mnie wiochą jest na przykład karmienie zwierząt w zoo chrupkami. ale nie mam potrzeby zakładania o tym wątku na forum, wole zwrócić uwagę tym, którzy karmią zwierzęta chrupkami. a jak nie reagują zabrac im chrupki ( i zostać w myślach oskrażony przez delikwenta o wiochmeństwo. ale tylko w myslach, bo przecież głośno nic nie powie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galina_wawa Re: brandzlowanie sie poczuciem wyższości nad wio IP: *.chello.pl 06.08.08, 13:35 a może zaiste a nie "zaistne" używanie słów niezrozumiałych lub silenie się na inteligenta i przekręcanie znanych tylko ze słyszenia słów to też niezła wiocha.. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 13:50 "wiocha" to: 1)buraki ze słuchawką bluetooth w uchu paradujące w markecie a przy tym drące ryja tak,żeby wszyscy wokół słyszeli.Oczywiście najczęściej taki burak jest w szortach i w sandałach, eksponując niedomyte kopyta. 2)Wszyscy właściciele obsrańców, którzy sprzątania gówien po swych pupilach nie uważają za swój psi obowiązek. 3)właściciele kilkunastoletnich szrotów ze znaczkiem VW,BMW,AUDI onanizujący się głośnym rykiem ich wypasionych tzw."fur" tudzież ich plastikowe,spalone w solarium lale dumne ze swoich "mężczyzn" w dresach,obwieszonych złotem i z wygolonymi pustymi łbami. 4)sąsiedzi urządzający tzw.grille na balkonach koniecznie połączone z wydzieraniem ryjów o 2 w nocy. 5)znajdujące się w centrum Warszawy blaszane hale z marnymi podróbami wszelkich towarów.Również klientela tam bywająca. 6)autobus,z którego wysypuje się towarzystwo z Tarchomina lub innej pipidówy, nie uznające czerwonego światła lub przechodzenia po pasach. 7)sąsiedzi w moim domu, których bachory (i oni sami też) wrzucają śmieci do ulicznych koszy przed blokiem,bo do zsypu 10 metrów to zbyt daleko. 8)zachowanie naszego prezia,mlaskanie,słownictwo, odbieranie telefonu podczas ważnej uroczystości itp. 9)wszechobecne chamstwo i cwaniactwo.W tramwaju,w metrze,na drogach. od punktu 10 do nieskończoności proszę uzupełniać we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Co trąci "wiochą"? IP: 82.112.155.* 03.08.08, 13:50 Jest tego mnostwo,najbardziej razace dla mnie to: -glosne bezsensowne rozmowy przez telefon komorkowy - szczegolnie w publicznych srodkach transportu -facet w sandalach i skarpetach -facet w bialym golfie -dziewczyna, ktorej tipsy swoim wygladem przypominaja szpony krogulca -smiecenie gdzie sie da czyli wszedzie i pewnie wiele innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyotr Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.sm-rozstaje.pl 03.08.08, 13:56 Ale do tej muzyki się przyczepiłaś :) W takim razie ja w Twoich oczach będę "wioch-men" :P lubię muzykę, i czasami mam ochotę głośno jej posłuchać, ale nie w aucie (jest to w pewny sposób niebezpieczne) tylko w domu, i też nie z głośnikami na parapecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 13:57 myśle, że palenie papierosów tro nie żadna "wiocha", chyba masz obsesje na punkcie zdrowego życia i kolejnej mody na potępianie palaczy. co do muzyki: zgadzam się z tą w samochodzie, ale czy Ty w ogóle nie lubisz nigdzie słyszeć myzyki? Twój 'ranking' jest żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Darcie ryja, halasowanie, na polu krzyczymy :/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.08, 13:58 No tak mi sie wydaje ze glosne krzyczenie do siebie jest domena "wiochowa" bo rozumiem ze gdzies tam na polu ludzie sobie krzycza bo duze odleglosci, mimo ze w miescie jest glosno nie ma potrzeby krzyczec. Ludzie sie dra bo chca sie popisac, swoim dzieckiem, samochodem itd. przed wszystkimi dokola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDA Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.promax.media.pl 03.08.08, 14:01 ZDECYDOWANIE ZŁOTE KLAPKI I WSZELKIEGO RODZAJU OBUWIE W TYM KOLORZE,ZŁOTE I CEKNOWE APLIKACJE NA BAZAROWYCH CIUCHACH(ZRESZTA WSZYSTKIE WYGLADAJĄ JAK BAZAROWE Z TAKIMI DEKORACJAMI),WYCZESANE NA GŁOWIE PANIENEK "KASKI", PROŚCIUTKO OD FRYZJERA,WIEŚNIACKIE SĄ TIPSY, SZCZEGÓLNIE Z WIEŚNIACKIMI , NIE MODNYMI WZORKAMI,FRENCH MANICURE TEZ JEST TANDETNY I OKLEPANY. CO JEST FAJNE?MARKOWA KOSZULKA , MARKOWE, BO DOBREJ JAKOŚCI KLASYCZNE JEANSY BEZ OZDÓB I FAJNE, ORYGINALNE BUTY. OGLADAJAC SWOJE ZDJECIA ZA 15 LAT NIE BEDZIE CIE SIE PALIC ZE WSTYDU,ZE WYGLADALISCIE JAK WIEŚNIAKI.BO TAKI STRÓJ ZAWSZE BEDZIE MODNY. PS. WINA I PIWA NIE PIJE, BO SA WSTRETNE W SAMAKU, ZAŁOŚNIE WYGLADA TEZ KOBIETA WYCHYLAJACA KUFEL W PUBIE, BO TO JEST WULGARNE I ORDYNARNE. MUZY SŁUCHAM W AUIE GŁOSNO, ALE MAM ZAMKNIETE SZYBY.BO MAM ...HMMM...WIEŚNIACKĄ KLIME? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.watf.cable.ntl.com 03.08.08, 14:22 "CO JEST FAJNE?MARKOWA KOSZULKA , MARKOWE, BO DOBREJ JAKOŚCI KLASYCZNE JEANSY BEZ OZDÓB I FAJNE, ORYGINALNE BUTY" Myślę, że wiochą jest chwalenie się posiadaniem markowych rzeczy. Nie wszystkich stać na takie! Zgodzę się, że jeansy wyglądają fajnie tylko jak są dobrej firmy, ale w bawełnianym podkoszulku z bazaru też można wyglądać ładnie i schludnie. Przecież nie na wszystkich napisane jest dużymi, złotymi literami LOVE! Nie rozumiem natomiast o co chodzi z tym "FRENCH MANICURE" - co z tego , że jest oklepany. Jaki styl zaproponowałabyś na codzienny, ładnie wyglądający manicure np. do pracy? A piwo lubię, choć coraz mniej, bo mi się po nim chce spać - chyba się starzeję... Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 14:58 "Nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy." Chodzi o jakość, nie o metkę. Dobrym przykładem są gumowe klapki z bazaru: po rozsypaniu się piątej, szóstej pary w ciągu roku, kupiłem klapki adidasa i już ze dwa razy na nich zaoszczędziłen, bez śladu zużycia i są dziesięć razy wygodniejsze. Nie kupię natomiast klapków gucci, pierre cardin czy cokolwiek takiego, bo nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy.. z drogą metką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 14:45 pisanie z wciśniętym klawiszem "caps lock" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.watf.cable.ntl.com 03.08.08, 14:49 Pomyślałam o tym jak już wysłałam odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.chello.pl 03.08.08, 14:23 Wiochą NIE jest wszystko co w danym sezonie pozwala odróżnić się klasie średniej od klas niższych, a jest nią wszystko co wskazuje na to że nie wiesz co w danym sezonie nie jest wiochą. Zazwyczaj średnia klasa średnia wie co jest a co nie jest wiochą sezon po wyższej klasie średniej, a niższa klasa średnia jeszcze sezon później (co pozwala w odpowiednim sezonie ludziom z upper middle naśmiewać się z tych z middle middle, którzy w tym samym czasie naśmiewają się z lower middle z powodu ich niewiedzy o tym co było modne wśród upper middle sezon temu). Klasa wyższa zazwyczaj niespecjalnie w tym całym bajzlu uczestniczy (ona ma inne piaskownice do zabawy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking trącą wiochą tatuaże i przekłuwanie nosa IP: *.chello.pl 03.08.08, 14:32 oraz inne oszpecanie ciała. Zwróćcie uwagę, że tatuują się osoby zwykle o niskim poziomie intelektualnym albo jacyś skandaliści popkultury. Ja spotykam takich na ulicy jak wychodzę z domu - chłopaczki w tatuażach, żłopią piwo, spluwają, czasem rzygają. Aż człowiek się boi przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: trącą wiochą tatuaże i przekłuwanie nosa IP: *.chello.pl 03.08.08, 19:59 ciekawe... co ma tatuaz do poziomu? rozumiem ze osoby po studiach, z dobra praca tatuaz miec nie moga? a co ja maja? Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: Co trąci "wiochą"? 03.08.08, 14:38 Cala ta dyskusja to jedna wielka wiocha. Polska to jedyny, cywilizowany kraj na swiecie, gdzie ludzie zamiast zajac sie swoimi sprawami obgaduja innych. Tak, tak, niniejsza dyskusja to nic innego jak obadywanie, ploteczki oblesne. Myslicie ze w takiej Anglii czy Stanach to nie ma bialych skarpetek i kozaczkow - jest tego mnostwo tylko ze tu sie to nazywa 'kolorytem' a nie wiesniactwem, co dzis jest wiocha jutro bedzie juz 'trendy' i 'na topie'. Taka jest wlasnie roznica pomiedzy Polska a rozwinietymi spoleczenstwami, mozesz robic co chcesz, ubierac sie jak chcesz i miec opinie innych w nosie i czuc sie z tym dobrze. Dyskutowanie o czyms co wy nazywacie wiocha jest poczatkiem dyskryminacji i krotkowzrocznosci. Dla was wiocha to biale skarpetki, a dla starszego jegomoscia to juz sa czerwone wlosy i kolczyki w nosie, a najwieksza wiocha to pewnie juz miec czarna skore albo byc homosexualnym. A co do plucia na chodnik i palenia na przystankach to zwykle chamstwo i brak kultury a nie zadna wioch. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol_icek Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.dsl.bell.ca 03.08.08, 22:59 No wlasnie, czy ludzie w Polsce nie maja nic wiecej do roboty? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.ADAM Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.zamosc.mm.pl 03.08.08, 14:49 No i Feel !!!!!!!!! Przy nim nawet słoma w butach to szlachectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waserpanna Re: Co trąci "wiochą"? IP: *.mokotowplaza.waw.pl 03.08.08, 15:02 zgadzam się, ich teksty to totajne dnoooooo ------------------------------ słuchaj jaj jest już ciemno wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś