Dodaj do ulubionych

Whisky czy koniak???

02.10.03, 20:20

Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Whisky czy koniak??? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 02.10.03, 22:06
      Ale do czego? Na prezent dla kogos, jako prezent dla siebie, w gosciach, w domu?
      Do ksiazki, do filmu, samotnie czy z koms?
    • Gość: obii Re: Whisky czy koniak??? IP: *.crowley.pl 02.10.03, 23:08
      Zależy kiedy. I jakie. Bo gdybym miał wybierać między dobrą whisky single malt
      a prawdziwym koniakiem, to bym się długo zastanawiał. A gdybym do wyboru miał
      zwykłą mieszaną whisky i zwykłe francuskie brandy, wybrałbym whisky.

Pozdrawiam,
      obii

PS Jeśli Ty z przekory wybierasz calvados, to ja - też z przekory - armaniak ;)
      • karelia Re: Whisky czy koniak??? 03.10.03, 21:28
        Doki, nie do czegos, nie dla kogos. Tylko tak , teoretycznie.
        -co za czasy, co za ludzie;-)
        • karelia Re: Whisky czy koniak??? 03.10.03, 21:29
          Doki, wlasciwie moglbys napisac co wybierasz: w gosci, w samotnosci, razem ,
          jako prezent ..... z checia przeczytam.
          • Gość: Venus Re: Whisky czy koniak??? IP: *.vs.shawcable.net 04.10.03, 06:39
            Ja lubialam Glenfidich, czy jak to sie pisze..whisky
            venus
            • Gość: Venus Re: Whisky czy koniak??? IP: *.vs.shawcable.net 04.10.03, 06:41
              *Glenfiddich*, i whisky nie whiskey..
              V.
              • Gość: Doki Re: Whisky czy koniak??? IP: *.5-200-80.adsl.skynet.be 04.10.03, 07:49
                Glenfiddich zdecydowanie tak, ale co najmniej 15- letni. 12- letni ujdzie. Na pewno lepszy od czrnego Jasia na ten przyklad.
                Karelio: na samotne wieczory przed TV- rzeczony Glenfiddich. Na wieczor z ksiazka: koniaczek (nie brandy).
                Na popijawe z kumplami raczej whisky. Do karcianego wieczoru: koniak. Na prezent: dla mezczyzny raczej whisky, dla kobiety ani jedno, ani drugie, tylko szampan.
                • Gość: Szybki Re: Whisky czy koniak??? IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 08:51
                  Kwestia co polubisz. Ja to z pewnoscia wole dobre wino. Pozd. z Kaliforni.
    • Gość: girlfriend Ofkors single malt :) Cardhu. Dość damskie. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 14:17
      • karelia Re: lyski 04.10.03, 18:17
        jesli juz whisky to chivas regale. Dosc "mietka" jak na moje whyskowe
        upodobania.
        • Gość: Venus Re: lyski IP: *.vs.shawcable.net 05.10.03, 04:23
          A w ogole to uwielbiam Amaretto di Saronno.
          tak ze dla mnie Doki, Amaretto.. szampan - raczej dziekuje :-)

V.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka