Gość: wydra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:42 BZDET DO KWADRATU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diego Re: W samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 00:13 ale glupie Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: W samochodzie 10.11.03, 08:13 Wydro z Diegiem, Coś z poczuciem humoru u Was kiepsko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: W samochodzie i nie tylko 10.11.03, 16:21 magi104 napisała: > Może to informatycy?;) Na pewno nie! Wszyscy, których znam to luzaki z dużym poczuciem humoru. Ten stary dowcip, który był przyczyną wątku, też wcześniej dostałem od informatyka e-mailem. Ten poniżej też. >>Pani nauczycielka zadała dzieciom w klasie zadanie domowe. Każde z nich miało napisać wypracowanie na temat: "Matka jest tylko jedna". Tradycyjnie Jasiu napisał oryginalne wypracowanie. Wczoraj w domu była mała imprezka. W pewnej chwili moja mama poprosiła siostrę, aby, z kredensu w drugim pokoju, przyniosła dwie flaszki wódki. Po chwili usłyszeliśmy słowa siostry zza ściany: "Matkaaa! Jest tylko jedna!!!" << No i co, zmieniłaś zdanie o informatykach? Pozdrawiam Fil PS Ja nie jestem informatykiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś