arek103 24.03.09, 21:24 Uwazam, ze to wspaniale byc singlem. Zazdroszcze singlom wolnosci. Malzenstwo to przeciez dozywocie, juz lepiej zyc w konkubinacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilma.flintstone Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:26 arek103 napisał: >>Malzenstwo to przeciez dozywocie No przeciez sa rozwody. W czym wiec problem? Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:35 wilma.flintstone napisała: > arek103 napisał: > > >>Malzenstwo to przeciez dozywocie > > No przeciez sa rozwody. W czym wiec problem? Na szczescie... Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:32 Bycie singlem jest wspaniałe. Aż do momenty, gdy spotka się osobę, z którą dożywocie jest piękniejsze od wolności. Choć może lepiej nigdy jej nie spotkać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:36 black-emissary napisała: > Bycie singlem jest wspaniałe. Aż do momenty, gdy spotka się osobę, z którą > dożywocie jest piękniejsze od wolności. > Choć może lepiej nigdy jej nie spotkać? :) No wlasnie, moze lepiej?... Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:39 arek103 napisał: > No wlasnie, moze lepiej?... A na to i tak już wpływu nie mamy :p. Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: Super byc singlem! 26.03.09, 02:05 black-emissary napisała: > arek103 napisał: > > No wlasnie, moze lepiej?... > > A na to i tak już wpływu nie mamy :p. No troche chyba jednak mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:38 stosowne wnioski?;-DD czyzby ciut, za pozno?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakreble Re: Super byc singlem! IP: *.plantpath.wisc.edu 24.03.09, 21:47 A ci geje wciaz walcza zeby wzajemnie sobie kajdany nakladac... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Super byc singlem! 24.03.09, 21:48 Bo zakazany owoc najlepiej smakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Super byc singlem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:33 pewnie ze super jak żadna dziewczyna nie chce na stałe takiego jak ty to com asz zrobić?Moze idz do zakonu tam sie bedziesz modlil ,po zytek bedzie jakis z ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: Super byc singlem! 26.03.09, 02:07 Gość portalu: he he napisał(a): > pewnie ze super jak żadna dziewczyna nie chce na stałe takiego jak ty to com as > z > zrobić? Ja jestem zonaty i wlasnie dlatego zazdroszcze singlom... > Moze idz do zakonu tam sie bedziesz modlil ,po zytek bedzie jakis z cieb > ie:) A jaki pozytek z zakonnika? Zaden! A z wolnego singla jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Super byc singlem! 25.03.09, 12:50 Dla ciebie chyba nie tak super, skoro musisz się o tym przekonywać przed liczną publicznością :) iIź z tym na jakie forum dla mlodych dziewcząt może? Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: Super byc singlem! 26.03.09, 02:28 yoma napisała: > Dla ciebie chyba nie tak super, skoro musisz się o tym przekonywać > przed liczną publicznością :) To nie jest przekonywanie, to oswiadczenie! > iIź z tym na jakie forum dla mlodych dziewcząt może? A dlaczego np. nie chlopcow i dlaczego mlodych? To, ze tobie podobaja sie mlode dziewczyny nie znaczy, ze wszyscy tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Super byc singlem! 26.03.09, 10:41 Areczku.... a jak napiszę "deszcz pada", to też będziesz myślal, że to o młodych chłopcach? Młode dziewczęta dlateggo, że zaprezentowałeś mentalność mlodego dziewczęcia. Młode dziewczęta celują w publicznym przekonywaniu się do rożnych rzeczy. "Nawaliłam się na imprezie, jest super!" "Bodzio z Vb klepnął mnie po pupie, jest super!" "Nie mam chlopaka, jest super!" "Mam chłopaka, jest super!" Etc. Odpowiedz Link Zgłoś