zawirus 07.04.09, 09:00 Jak wam podobają się uczestnicy tego programu? Co myślicie o tych, co na ekranie przyznają się do zdrad, kochanków i ........ czego tylko organizatorzy chcą? Dla pieniędzy, czy względnej sławy? Popieracie, czy ganicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedynydorosły Re: moment prawdy-Polsat IP: *.gprs.plus.pl 07.04.09, 10:37 IPN powinien się uczyć na tym programie. Jest jeszcze tyle rzeczy do sprawdzenia. Naród powinien wiedzieć, naród ma prawo wiedzieć i pamiętać kto, z kim, dlaczego i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: moment prawdy-Polsat 07.04.09, 10:46 zawirus napisał: > Popieracie, czy ganicie? > Opcja 3: nie oglądamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: moment prawdy-Polsat 07.04.09, 12:03 Widziałąm jeden odcinek, więcej oglądac nie zamierzam. Całość sprawia na mnie wrażenie spektaklu zainscenizowanego od A do Z. Te wszystkie westchnienia, ochy achy, nerwowe reakcje... taki spontan dla naiwnych. A przeciez z formuły programu wynika, że oni znali wcześniej wszystkie pytania, wiedzieli też jak na nie odpowiedzieli - było przeciez to badanie na wykrywaczu kłamstw. Jestem w stanie wyobrazić sobie rodzinę która bardzo potrzebuje kasy więc umawia się na takie szoł. Co za problem udawać, że nie wiedziało się o zdradzie żony i jest się teraz strasznie zdenerwowanycm z tego powodu (przyjmując, że to żona jest "badana") Dla pieniędzy ludzie nie takie rzeczy robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: moment prawdy-Polsat IP: *.eranet.pl 07.04.09, 20:24 Dobra, wszystko prawie jestem gotowa zrozumieć, ale jak nie wstydzic sie potem sasiadów,że miało sie więcej kochanków niż lat? Czy w Polsce juz taka jest tolerancja? A tak naprawde to czemu ten program ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: moment prawdy-Polsat 07.04.09, 22:23 Ten program służy głupocie i próżności tych, którzy go oglądają. Jednak brak smaku, jakim wykazały się władze programowe polsatu - to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
czapajew_pl moment bull shitow-Polsat 08.04.09, 00:13 wszystko zerzniete zywcem z amerykanskich programow Jerry Show,nic nowego ,ciagle tylko nieudolne polskie malpowanie telewizji amerykanskiej !! w Polsce ,prostaki mysla ze to cos nowego ,nie majac zielonego pojecia ze takie programy od lat juz leca w TV - USA Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: moment bull shitow-Polsat 08.04.09, 06:42 czapajew_pl napisała: > > w Polsce ,prostaki mysla ze to cos nowego ,nie majac zielonego > pojecia ze takie programy od lat juz leca w TV - USA Obrażasz innych i pokazujesz , że Twoja ignorancja Ciebie przerosła.Za zrzynanie płaci się olbrzymie kary a licencje się kupuje. Niedobrze mi się robi na myśl o wspomnianych przez Ciebie programach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudownymedalik chyba nie zrozumiales? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 12:29 ale nie chodzilo chyba o "zerzniecie" bez zakupu licencji?? zrzynac - czyli kopiowac/nasladowac czy tp (tak kupili licencje jakby moglo byc inaczej nie rozumiem??) z usa i uk tv wiekszosc prymitywnych gniotow, bo jak w pl tv przychodzi do stworzenia czegos autentycznego od poczatku swojego to wieje wieeeelka pustką - bezgraniczna przepasc na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: moment prawdy-Polsat 08.04.09, 19:47 Ja kiedyś widziałem wersję oryginalną. Bajer polega na tym, że oni wiedzą, jakie były pytania, wiedzą jak odpowiedzieli, ale nie wiedzą, czy wykrywacz pokazał że kłamią czy że są szczerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudownymedalik Re: moment prawdy-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 00:20 > Jak wam podobają się uczestnicy tego programu? Co myślicie o tych, co na ekranie przyznają się do zdrad, kochanków i .... czego tylko organizatorzy chcą? Dla pieniędzy, czy względnej sławy?" matko jak dobrze ze ja nie mam tv. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: moment prawdy-Polsat 08.04.09, 19:49 Ja na to trafiłem przypadkiem, obejrzałem pół odcinka (bo więcej się nie dało). To jest straszne. I mam na myśli ludzką głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: moment prawdy-Polsat 09.04.09, 15:23 mądrzy zawsze zarabiali na głupocie. żeby mieć kasę na odkupienie własnych WIN ;-))) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty ciekawe 11.04.09, 19:52 widzialam pierwszy odcinek gdzie kobieta wygrała 70tys zł. I sie zastanawiam gdzie jest haczyk. Bo albo dostała 2 razy więcej za to, albo dostała kasę za zagranie tego albo za 70 tys zrobiła z siebie k... przed całą Polską w co nie chce mi się wierzyć. jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_ab Re: moment prawdy-Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:37 uwazam, ze jest to program dla zdesperowanych... ... dla 250 tys PLN nie warto brudy publicznie wyciagac... (brudy mozna wyciagac w czterech scianach.... jesli kogos na to stac i ma chec "wypowiedzenia" tego... i druga osoba wyslucha a nie tylko poslucha i pozniej atak....) 1/4 banki??? no chyba, ze dla kogos te cwierc miliona to duzo... ... ale... ale... moze wiecej sie nie straci ale... ... ale... ale dla innych moze byc to bolesne badz moga miec "waty" i przyszlosc moze byc taka badz inna... dla 250 tys ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: moment prawdy-Polsat IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.05.09, 08:45 w tych czasach dla 250tys. wiele mozna zrobić i powiedzieć, ale co powiedzieć jak się nic nie wygra - bo przy którymś pytaniu wyjdzie blef? Dopiero wstyd i rozpacz, ze wychodzi się bez grosza. I desperacja się jeszcze powiększy. Takiemu już tylko zostanie powiesić się. /No chyba, że sam występ też coś płacą - ale już bez publiczności./ Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: moment prawdy-Polsat 22.05.09, 09:04 Same zapowiedzi w TV działają mi na nerwy.Oglądają "to coś" ci , którzy kupują brukowce i taplają się w cudzym życiu.Co za różnica ,prawda czy fałsz? Co mnie obchodzi , kto z kim śpi? Odpowiedz Link Zgłoś