alik-w-plomieniach Re: Słonik Szpilkowy 22.12.10, 13:04 Faraonada - mentalność polegająca na uważaniu swojej władzy za nadaną z bożej łaski i zlecaniu monumentalnych, nieprzemyślanych i zupełnie zbędnych projektów swoim podwładnym, żeby robili je dokładnie tak, jak faraon każe, oraz karaniu za wszelkie odstępstwa, nawet te wpływające pozytywnie na końcowy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 03.01.11, 14:23 Hiszpańska mucha nie siada. Don Giovanni Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Słonik Szpilkowy 06.01.11, 14:24 Eeee... bo swiat to nie jest najlepsze miejsce na swiecie. By Śwagier. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Słonik Szpilkowy 07.01.11, 16:45 Święto trzech trolli gyubal_wahazar Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 08.01.11, 11:13 McPudel? Z McDonalda w Korei Południowej? King James Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 13.01.11, 16:04 Jojciech Wuwuzelski Alik w Płomieniach Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 14.01.11, 14:11 Na pawią łapę żyjemy, a planety szlajają :) Funny Gej/m/ Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Słonik Szpilkowy 17.01.11, 08:40 Biurdel. Pracują w nim, jak nietrudno się domyślić, biurwy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 18.01.11, 11:18 Skamlet Skamlett o'Hara Spamlet Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Słonik Szpilkowy 06.02.11, 12:49 szczegolna geometria czasoprzestrzeni w modelu Wszechświata zasciankowego. Tam mozna sie poruszac wylacznie w czasie, a i to tylko do tylu. by Szwagier Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Słonik Szpilkowy 13.02.11, 19:47 szłam, szłam i przestałam szłać by Milja Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 25.02.11, 16:25 W nawiązaniu do którego dodam, że moja ulica tu właśnie na stronie GW dzielnie walczyła o prymat najbardziej zasranej przez stołeczne pieski i dotarła nawet chyba do ćwirćfinału, stąd mój życzliwy stosunek do dwunogich właścicieli czworonogów :D Woda Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Słonik Szpilkowy 27.02.11, 18:55 Cypisek po stronie OMO by don Giovanni Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 27.02.11, 21:02 Tsoo Xi: O właśnie! Tak misie wydaje, że Lecha powinni niedługo pociąć na relikwie, w końcu poległ bohatersko i w obronie kraju, wiary... O.o A jak nie Lecha to byłego Beatki. Tygrysgreen: zamówmy dla Szpil odgięty paluszek Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Słonik Szpilkowy 28.02.11, 14:28 Maska demaskatora. By TC :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Słonik Szpilkowy 28.02.11, 22:05 rozpłakała się i obrazozaburczała by Cuksa Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słonik Szpilkowy 02.03.11, 08:05 Środa nie ma sobie równych i tej wersji będę się trzymać jak rzep psiego ogona, jak dym ognia, jak ćma światła, jak Dolce Gabbany, jak Dżaro kota, jak glazura ściany, jak dupa tyłu, jak migrena głowy, jak rozstrój żołądka, jak Rydzyk geotermii, jak wąsy Małysza, jak schabowy bigosu, jak grom jasnego nieba, jak diabeł szczegółu, jak igły jeża, jak blondynka tipsów, jak Jan Maria Rokity, jak demon seksu, jak Bolek Lolka, jak pies budy, jak gin toniku, jak łupież bruneta, jak popiół dupy, jak złodziej alibi, jak Kubica kierownicy, jak słowa wiatru, jak kawa śmietanki, jak poseł mandatu, jak plama ubrania, jak rąbek spódnicy, jak piwo beczki, jak PIS Smoleńska, jak oko głowy, jak Cukierka cugli, jak dyplomata etykiety, jak Lato PZPN-u, jak nadzieja głupiego, jak jutro pojutrza, jak kac następnego dnia, jak słowo honoru, jak panierka kotleta .......*** ;) One and only: Buena Luna Odpowiedz Link Zgłoś