lillith 21.03.02, 08:33 i chcę o tym krzyczeć z całej siły! ... a Ty dobrze wiesz, że to w Tobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fsh Re: zakochałam się! 21.03.02, 12:30 Człowiek Banan rad jest, iż dażysz go takim uczuciem. Aby dziewczę to było przykładem dla innych istot kobiecych - Banana trzeba miłować tak jak Banan miłuje wszystkie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan_ Re: zakochałam się! 21.03.02, 12:37 Banan, niegodna kampania nawet na takim, TAKIM wątku? morgan potępia Twoją postawę. w imieniu Piasi potępia Cię również. nie widzisz, że to dziewczę naprawdę się kocha w kimś tam uczuciem szczerym jak kryształ? no? Lillith, Piasia i morgan są z Tobą. kochaj się w spokoju. i niech ten, kogo kochasz też Cię kocha. na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: zakochałam się! IP: 212.160.90.* 21.03.02, 12:41 Kurcze nie wiedzialem ze sie ktos we mnie kocha i to forumowiczka :)))) No i kocha tez banana i piasie i innych co to czytaja pewnie tez. AAAAAAAA juz wszystko jasne dzisiaj WIOSNA sie zaczela dlatego to takie kochanie wyskoczylo nagle!! Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob1 Re: zakochałam się! 21.03.02, 13:12 > Kurcze nie wiedzialem ze sie ktos we mnie kocha i to forumowiczka :)))) No i > kocha tez banana i piasie i innych co to czytaja pewnie tez. AAAAAAAA juz > wszystko jasne dzisiaj WIOSNA sie zaczela dlatego to takie kochanie wyskoczylo > nagle!! Gregor, ona się kocha we mnie. dlaczego miałaby się kochać w Tobie? no? Odpowiedz Link Zgłoś
morgan_ Re: zakochałam się! 21.03.02, 16:01 lilith, Ty się kobieto wypowiedz, kto jest szczęśliwym obiektem, bo się panowie gotowi pouszkadzać o Twoje względy. a tak na marginesie, to jesteś pewna, że MNIE nie kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jorgos Re: zakochałam się! 21.03.02, 18:52 O, ta przynajmniej czuje wiosnę. I pogodzę was, panowie. Ona kocha jednego z was. Sami ją zapytajcie, którego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pOeTa Re: zakochałam się! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:27 ...idzie lilith... znacie to ? Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: zakochałam się! 21.03.02, 22:49 Cichy o marmur sandału zgrzyt, Kadzidła welon i ambry woń. Drży w siny płomień świecznika dłoń Idzie Lilith... idzie Lilith... O serce moje zgłodniałe, cyt! To płatków kwietnych opada rój, To kadzidlany ściele się zwój, Idzie Lilith... idzie Lilith... To wschodni śni się duszy mej myt To płacze tęskny i zwiędły kwiat. O czarny marmur sandału zgrzyt Kroki tajemnic i szepty zdrad. Rodzi się wonny i słodki byt, Idzie Lilith... idzie Lilith... to? to znamy, PoEtO. przynajmniej my znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: zakochałam się! IP: *.chello.pl 21.03.02, 22:39 Nie tylko Ty... wiosna robi swoje i to jest cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: zakochałam się! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 00:52 Z tonu tej hurraoptymistycznej wypowiedzi można wnioskować, iż dziewczę to znajduje się w wieku przed tzw. "wielkim rozczarowaniem". Po tym smutnym zdarzeniu stwierdzi ona, że było to po prostu ZAUROCZENIE powiązane z POŻĄDANIEM, jak będzie miała szczęście to może zazna PRZYWIĄZANIA. przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: zakochałam się! 22.03.02, 01:29 asz ty, matka, ty się pohamuj, ty. daj się kochać ludziom, nawet jak za młodzi na te rzeczy i hurraoptymistyczni. a jak się dziewczę nie sparzy, tym razem albo następnym, to będzie żałować do końca życia, że nie wie, co to parzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: zakochałam się! IP: *.chicago-26-27rs.il.dial-access.att.net 26.03.02, 04:14 Moje gratulacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretlik Re: zakochałam się! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 15:36 I zyczę Ci byś była kochana w wzajemnością. Przez wielu , i by Ci życzliwi byli dla ciebie miodem i chlebem dnia powszedniego Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: zakochałam się! 27.03.02, 00:12 modyfikując Kretlika - mimo całego należnego Kretlikowi podziwu - życzę Ci moja droga, żebyś była kochana przede wszystkim przez tego, kogo kochasz. niech Cię kocha. i kocha. i kocha. i kocha. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś