Dodaj do ulubionych

Znalazłam mój wyrzucony post

19.06.09, 18:35
Dzień dobry. Dzięki wątkowi postulującemu przywrócenie wątku o buziakach znalazłam mój wyrzucony post: forum.gazeta.pl/forum/w,396,96797847,96797847,Prowokacja.html Myślałam, że wątku w ogóle nizkają, a tu się okazuje, że jednak idą na cmentarzysko. A to niespodzianka.

Wiem, że temu postowi grozi ten sam los, ale zaryzykuję:
jakich miast nie lubicie najbardziej. Ja, jak widać, nie lubie Warszawy. Kiedyś tam pracowałam, zatem wiem, co mówię. (pochodzę z Lublina).
Obserwuj wątek
    • Gość: byś Re: Znalazłam mój wyrzucony post IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.06.09, 19:04
      cieszę sie Ci pomogłem :)
      pozdrawiam Lublyn ;)
    • warsiafka Re: Znalazłam mój wyrzucony post 19.06.09, 21:47
      Dzisiaj jest mój szczęścliwy dzień. Znalazłam też piosenkę w wersji, której od dawna szukała. Do posłuchania
    • Gość: lol Re: Znalazłam mój wyrzucony post IP: *.netis.net.pl 19.06.09, 22:03
      Ja najbardziej nie lubie Pcimia Dolnego.
      • warsiafka Re: Znalazłam mój wyrzucony post 20.06.09, 11:19
        Pcimia Dolnego nikt nie lubi. A Zamościaków lubisz?
    • Gość: jedynydorosły Re: Znalazłam mój wyrzucony post IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.09, 11:28
      No właśnie. Dlaczego nie lubisz? I w ogóle skąd się biorą te międzymiastowe
      niechęci? Dlaczego Ślązacy nie lubią Warszawiaków lub Poznaniaków i odwrotnie?
    • goren Zaniedbania kropki 20.06.09, 11:52
      Podsycanie konfliktów między ludźmi jest wysoce nieetyczne. I z tego powodu
      wątek powinien być usunięty.
      Kropka znów nie wywiązuje się ze swoich obowiązków.
      • warsiafka Gore mi! Gore! 20.06.09, 12:37
        Dobrze, że to nie dotyczyło niechęci między narodami, bo wtedy ten post trzeba byłoby zatytułować "Jak rozpętałam trzecią wojnę światową".

Gdybym chciała być złośliwa, to powiedziałabym, że traktowanie takich międzymiastowych konfliktów na serio świadczy o niebywałej głupocie, ponieważ jednak nie chcę być złośliwa, więc tego nie powiem.

PS
        Lublin górą!
        • goren Re: Gore mi! Gore! 20.06.09, 13:10
          warsiafka napisał:

> Gdybym chciała być złośliwa, to powiedziałabym, że traktowanie takich międzymia
          > stowych konfliktów na serio świadczy o niebywałej głupocie, ponieważ jednak nie
          > chcę być złośliwa, więc tego nie powiem.

Natomiast ja powiem, że zakładanie takich wątków świadczy o niebywałej głupocie.
          Bo niby czemu mają służyć? Durnym popisom dziewczyny z Lublina?
          >
          > PS
          > Lublin górą!
          • warsiafka Re: Gore mi! Gore! 20.06.09, 13:18
            Widzisz, sama piszesz o mnie "dziewczyna z Lublina", bo chcesz mi dokopać. Tylko że mi się nie da tym dokopać, bo nie mam kompleksów - najwyraźniej w przeciwieństwie do Ciebie, panno "bezkonfliktowa".

Zakładanie takich wątków słuszy dyskusji. Takiej, jak np. tu:
            forum.gazeta.pl/forum/w,904,87807309,87828801,Nie_ma_wiekszych_chamow_od_warszawskich_kierowcow.html
            • goren Re: Gore mi! Gore! 20.06.09, 13:37
              warsiafka napisał:

> Widzisz, sama piszesz o mnie "dziewczyna z Lublina", bo chcesz mi dokopać.

Nie. Chce ci sprawić przyjemność. Przecież kochasz to miasto i jesteś dumna z
              tego, że z niego pochodzisz. Więc o co ci chodzi tym razem?
      • warsiafka Re: Zaniedbania kropki 20.06.09, 12:41
        Kilka dni temu artykuł na ten temat był na Onecie. Na onetowym forum działy się potem straszne rzeczy. Możne tam byś poszła i powybawiała ludzkość od konfliktów?
        • goren Re: Zaniedbania kropki 20.06.09, 13:12
          warsiafka napisał:

> Kilka dni temu artykuł na ten temat był na Onecie. Na onetowym forum działy się
          > potem straszne rzeczy.

I którymi to panienka z Lublina tak się zachwyciła, że założyła podobny wątek na
          forum społeczeństwo. Czas dorosnąć panienko.
          • warsiafka Re: Zaniedbania kropki 20.06.09, 13:19
            "panienka z Lublina"... Ach, jak się tym zdenerowałam...
            • goren Re: Zaniedbania kropki 20.06.09, 13:38
              warsiafka napisał:

> "panienka z Lublina"... Ach, jak się tym zdenerowałam...

Czas dorosnąć panienko.
    • ama-24 Re: Znalazłam mój wyrzucony post 20.06.09, 14:12
      a ja Lublina nie lubie
      • warsiafka Re: Znalazłam mój wyrzucony post 20.06.09, 18:46
        Ja też :)
        • brum.pl1 Re: Znalazłam mój wyrzucony post 20.06.09, 19:35
          A mnie się Lublin podoba. Urokliwe Stare Miasto z Wieżą Krakowską, Zamek,
          Kamienica Poetów, kilka wspaniałych pałaców, z których bardzo mi przypadł do
          gustu Pałac Lubomirskich i Pałac Czartoryskich.
          Przepiękna jest Archikatedra Lubelska, wspaniały Ratusz, Trybunał Koronny, itd itd.
          Nie byłem w Lublinie kilka lat więc nie wiem czy odrestaurowano już Teatr Stary?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka