strikemaster 29.06.09, 21:15 facet.interia.pl/ciekawostki/popularnonaukowe/news/pierwsi-europejczycy-byli-kanibalami,1329682,2528 Jak widać, nie tylko neandertale nam smakowali. Ciekawe co na to forumowi wege-aktywiści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypatia69 Re: Smaczni byli- part 2 29.06.09, 21:33 Jak to co? Nic! Oni chronią zwierzątka-niebożątka. Ludzie niech se radzą sami. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Zostaję anty-kanibalowym aktywistą :)) 29.06.09, 21:45 Dość już tego jedzenia ludzi!!! Nie wiecie, że te istoty (ludzie) cierpią? Proponuję wprowadzić, wzorem jednego belgijskiego miasta, wtorek jako dzień bez ludziny. :) Tyle tytułem żartu, a tak na serio, jak widać kanibalizm dotyczył ludzkości od dość dawna (jakby nie było, przynajmniej 800 tysięcy lat), jestem trochę zszokowany, bo do tej pory myślałem, ze ludzie zjadają się tylko z głodu, a z tego wynika, że raczej sobie smakujemy. A teraz do chrześcijan: czy to jest ten obraz i podobieństwo Boga, na które podobno zostaliśmy stworzeni? Bóg też jest kanibalem? A może nie jest, woli jeść ludzi, co by tłumaczyło żądania szybkiego rozmnażania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.obrazek Re: Smaczni byli- part 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:31 zgadza sie, zwierzątka sa bezbronne w bestialskim swiecie czlowieka :) a ze swojego sąsiada mozesz zrobic kiełbase i zjeść jak wam mięska mało i ochota na wiecej :) ja nie zaprotestuje - czlowiek ma wladze i rozum niech broni sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Smaczni byli- part 2 02.07.09, 22:08 Dzieci też się mają same bronić? Podobno to z nich właśnie przyrządzano najsmaczniejsze obiadki. Żona jaskiniowca do męża: kochanie, dzieci nam się kończą. Jaskiniowiec: skocz na targ i dokup ze trzy dorodne sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Smaczni byli- part 2 29.06.09, 21:46 A ja poczekam aż się bogobojni ponownie odwołają do praw natury. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Smaczni byli- part 2 29.06.09, 21:49 I co, zjesz ich, czy oni Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Smaczni byli- part 2 29.06.09, 21:50 gdybym był jadalny dawno by mnie pożarli. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Smaczni byli- part 2 29.06.09, 22:20 piwi77 napisał: > gdybym był jadalny dawno by mnie pożarli. Mnie nie odstraszysz.Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś