Dodaj do ulubionych

R-ty, sister

15.07.09, 19:16
Masz tu na dziendobry:

www.youtube.com/watch?v=8gMA9qvphpM&feature=related
Ja wiem ze jestem zwierzostan i dol spoleczny, ze ten @ wisi, ale my jedziemy
niedlugo z barakowozem na goscinne lanie beton u i zapierdykamy z ladowaniem
papy, ktos suporex podpieprzyl, Toi-Toie ladujemy i w ogole nie mam nic pod
kaskiem do epistolografii, wiem zem jak z tego, eeee..., no... no tego geja
angielskiego, co dawno nie zyje... "Brat marnotrawny" albo "Upior
marnotrawny", bynajmniej.
A czemu ty, soer, jeszcze nie na urlopie, te letnie uniesienia wsrod komarow
to na sierpien, tak?
No i to by bylo na poki co tyle, co nie?
Aha, a jeszcze chcialem powiedziec ze (c)Homeland sie wzbogacil o rysunki,
jakby co, to tak juz calkiem na ucho.
Smoook
Bro.
Obserwuj wątek
    • szwagier_z_niemodlina Aha, jeszcze sie nam rodzina powiekszyla 15.07.09, 19:48
      Bylo tak: spotkalem ci ja w cyberprzestrzeni znana ci Gaponoide Obrotowa. Od
      slowa do slowa i w koncu wychodze z propozycja: adopcja z zamiana na rodzenstwo.
      Roztoczylem urocze wizje ciebie jako siostry, bylo dluzsze wahanie, ale w koncu
      zdecydowala ze bierze adopcje. (Byc moze jest nie na czasie i przypuszcza ze
      robotnicze pochodzenie w czyms pomoze, no nie wiem). Tak ze zostalas ciocia,
      trzeba pomyslec o urodzinach czy imieninach, nie wiem kiedy sw. Gapego jest i z
      czego slynie, ale to nie jest mocna strona, junou, don't you?
      No :-)
    • twardycukierek up n/t ;))) 16.07.09, 16:20

• razzmatazzy Re: R-ty, sister 17.07.09, 09:32
      Elo Szwag(B)ro! ;) Miło Cię czytać! :)

Po pierwsze, będę podążać za białym królikiem ;)

Po drugie, spokojnie, nie mam tabelki w Excelu z rubryką (-) za brak @ ;))) Ale może takową założę? :P ;) A tak serio, to rozumiem, bo sama muszę mieć czas, wenę itd.

Ja już kilka dni się urlopowałam, na razie się na więcej nie zanosi, ale pożyjemy zobaczymy :)

A rysunki jeśli to te, o których myślę, to super, a jeśli nie te, to pewnie też, co nie? ;)

Co do powiększenia rodziny, to oczywiście jak najbardziej; mam już pewne doświadczenie w roli (dobrej? :/) cioci, choć jakby z bardziej nieletnim 'targetem' (nie wiem, czy Gapuchnie pasuje wyprawa na plac zabaw ;). Ale witam ją w rodzinie piwem i preclem z solą! (Może być? :)

No to miłej budowy i na zrazzie! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka