funny_game 04.08.09, 11:52 Podwyżka plus miła pogawędka z szefem :) I udało mi się w końcu zdobyć całą dyskografię amerykańskiego Tilt!!! Ach, te babskie, drapieżne wokale, to lepsze, niż stare L7 :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 12:03 Noooo, gratki! :) Masz już upatrzone buty na miłą okoliczność podwyżki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 12:18 Noszqrde, miałam o tym napisać, Martensowe kozaki poprzeceniane teraz :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 12:38 Hehe, kupiłam sobie kiedyś kozaki Martensa, wierząc, że jest to podeszwa niezniszczalna - ale okazało się, że i z taką sobie poradzę i zjechałam obcasy, jak zwykle :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 13:08 No weź :D Czyżbyś miała, jak mówił mój ś. p. kolega "taki, eeeee..., yyy..., stanowczy chód"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 13:33 (dobrze Razzzz, że nie kopniak :DDD)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 14:10 A kto Ją tam wie, może pracuje w Ministerstwie Głupich Kroków, albo ma wśród przodków Eberharda Mocka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 06.08.09, 14:19 Zdarza mi się podskakiwać, jak jestem w dobrym humorze, to się kwalifikuje pod MGK? :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 06.08.09, 14:18 Stanowczy i szybki - zdarłabym nawet ołowiane buciki :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 14:29 Gratu-gratu :)) A fotka butów będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 15:02 Nie będzie, pomyślałam sobie, że jednak kupię 100 ojro i za nie coś na urlopie wrześniowym wymyślę. Jakąś kolację na przykład albo jakieś wakacyjne coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Za to wtorki to chyba lubię :) 04.08.09, 15:25 :)) Jest na co czekać. Tak też fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś