fedorczyk4 06.08.09, 18:30 życie realne. Generalnie lubię zycie, ale nie lubię jak mi wcale nie pozostawia miejsca na mnie samą, a właśnie postanowiło mnie zjeść z "kościmi" Help! jak sie bronić przed nachalnym realem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Zatchło mnie 06.08.09, 18:34 Rower,tylko rower,bierzesz i śmigasz 59km kręta drogą w śrut pól,łąk i lasów zielonych i wszystko staje się o niebo milsze,ładniejsze,cieplejsze,przyjaźniejsze i kochańsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:12 Mam rower, ale posługuje się nim jedynie zmuszana siłą zewnetrzną. Owszem wysiłek fizyczny dostarcza mi endorfiny, ale to nie wystarcza!!! Regeneruje sie niezwykle szybko i znowu real mnie zagryza! Sportów próbowałam już wszelakich, bo lubię, ale niestety na ten jedyny którego efekty trwały, aktualnie mnie nie stać. Tylko konna jazda, ale nie w wersji luksusowej, jest w stanie mnie wyciszyć. Nie interesuje mnie podjechanie do klubu samochodem, wlezienie na kobyłe, przejechanie swojego i powrót do domu. Ja chce konia znać, rozczyscić, sprzątnąc boks, osiodłac, wystepować, trenować codziennie....a na to mi brak wszystkiego:-( A real swoje i agresywnie! Mam dościa! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:13 Tak, tak, czesc Fedorczyk. Coraz to bardziej nas otaczajaca rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:24 szwagier_z_niemodlina napisał: > Tak, tak, czesc Fedorczyk. Coraz to bardziej nas otaczajaca rzeczywistosc. Tia, głęboka filozofia:-)))) równie głeboka jak mój wpis, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:47 Ale, jak kiedys uslyszalem " w zyciu zdarzaja sie takie c'est la vie" :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:54 Ha, to było ulubione powiedzonko mojego Świętej Pamięci Teścia i jeszcze dodawał: de tout facon la vie c`est degeulasse! czyli: kak czy inaczej życie jest obrzydliwe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:22 No to mimo szczerych chęci nie wiem co Tobie doradzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:30 Ale moim lekarstwem na wszystko jet rower,a nade wszystko Pink Floyd,więc radze jak potrafię:) Posłuchaj na prawdę warto :) Tykanie zegara wypełnia chwile szarego dnia Marnujesz i trwonisz godziny, które otrzymałeś Okopujesz się na kawałku ziemi w rodzinnym miasteczku Czekając na coś lub na kogoś, kto pokaże ci drogę Masz dość leżenia w promieniach słońca Zostajesz w domu, by oglądać deszcz Jesteś młody, a życie jest długie I masz trochę czasu do zabicia Pewnego dnia odkryjesz, że minęło dziesięć lat Nikt nie powiedział ci, kiedy biec, przegapiłeś sygnał na start Więc biegniesz i biegniesz, by zrównać się ze słońcem Lecz ono zachodzi Pędzi wokoło, by znów ukazać się za tobą Właściwie jest takie samo, ale ty jesteś starszy Masz krótszy oddech i z każdym dniem zbliżasz się do śmierci Każdy rok staje się krótszy, na nic nie znajdujesz czasu Plany też się nie spełniają Lub kończą się skrawkiem zabazgranej kartki Pozostajesz w cichej rozpaczy — po angielsku Czas już minął, piosenka się skończyła Myślałem, że mam więcej do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:44 Ba, a ja zasadniczo wolę: www.youtube.com/watch?v=5G7TUvomFDo&feature=related I błagam wyjaśnij mi co Ty masz do tych nieszczęsnych Basków. Przez wiele lat żyłam byłam na pograniczu francuskohiszpańskiego kraju Basków i słowo Ci daje oni serdecznie nie zgadzali się z niepodległosciowymi hasłami ETA. Całkowicie im wystarczala ta autonomia która sobie juz dawno temu wywalczyli. Ale mogę sie mylić więc chciałabym wiedziec dlaczego walczysz o....... No ciekawa z natury jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zatchło mnie 06.08.09, 19:50 Oj nic nie mam do nich,tylko tak sobie myślę że każdy naród powinien mieć swój kraj :) Piosenka super,a Zamachowski....:) No to cos specjalnie dla Ciebie i nie wieżę że nie lubisz :) To dla Ciebie :0 www.youtube.com/watch?v=Kxm680KrkOE Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zatchło mnie 06.08.09, 20:03 flisy napisał: > Oj nic nie mam do nich,tylko tak sobie myślę że każdy naród powinien mieć swój > kraj :) > > Piosenka super,a Zamachowski....:) > > No to cos specjalnie dla Ciebie i nie wieżę że nie lubisz :) > > To dla Ciebie :0 > > www.youtube.com/watch?v=Kxm680KrkOE Ojej, wzruszyłam sie, ze specjalnie dla mnie. Masz racje, bardzo lubię:-) To co wysłałam wolę w wykonaniu Turnaua i Umer, ale nie znalazłam. A co do Basków, przyznam Ci sie ze okropnie mnie wkurzaja, tak samo jak Korsykanie. Bo własnie też zawsze uważałam ze kazdy naród etc...ale pod warunkiem że to jest naród i wie czego chce.A po pomieszkaniu zraziłam się serdecznie. Czysty merkantylizm pod sztandarem patriotyzmu, a jako idiotk, idealistkę, takie rzeczy "mię" mierzią (mierrzą? mierżą) ortografia obcą dziedzina nauki mi jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś