twardycukierek 07.08.09, 08:12 Wszyscy nas nagle rozumieli bez słów? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:15 Myślę że byłoby nudno,bo np. nie mógłbym Tobie pokazać języka,o tak :P:P:P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:16 PR by upadl :-) Dziendobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:21 szwagier_z_niemodlina napisał: > PR by upadl :-) > Dziendobry :-) Dobry, dobry ;) Czujesz u mnie tyn trynd na urlop. Aby nie powiedzieć: autodestrukcyjny :DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:24 Ale wiesz, podobnoz, wedlug badan czolowych uczonych (w odroznieniu od skosnych i bocznych) wieksza czesc swojej inteligencji poswiecamy ukrywaniu prawdy. Wiec takie rozumienie bez slow mogloby bardzo posunac nas myslowo do przodu, bobysmy mogli inteligencji uzywac do czegos innego. Pewnie by sprzedaz krzyzowek wzrosla i sudokow roznych. Szachy by sie popularniejsze staly. Ale moglaby upasc znaczna czesc popkultury i miejsca by pracy by znikaly. Bezrobocie by sie zrobilo, spadlaby sila nabywcza i ogolny kryzyzs. Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 09:26 (...)"czesc swojej inteligencji poswiecamy ukrywaniu prawdy" (...) na początku powstałby chaos... potem ludzie wymyśliliby coś co utrudniałoby im komunikację :) - widziane moimi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 09:53 Taaaak, właśnie. Ale: totalne zrozumienie nie zawsze jest praktyczne. Być może wywoła więcej konfliktów, niż nieporozumienia? Gdyby wszyscy wokół mnie wiedzieli, co o nich myślę... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:20 Tu nigdy nie jest nudno ;)))) cześć Piotrek :)) :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:21 O nie, co to to nie. Wszelkie proporcje uczciwszy i forgive my French, to jak z PiSem w rzadzie - na pewno nie bedzie nudno:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:23 Pewnie że nie jest nudno :) Hejka Ewuuuuuuuuuuuuniu,co dobrego u Ciebie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 08:25 Hej! Mam super dobry humor, śnił mi się Bono :D :))) ale teraz spadam na rykowisko na trochę. Pa! :* Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 To ja troszkę rozszerzę pytanie 07.08.09, 09:00 i tak je sformułuję: Co by było, gdyby ludzie nagle zaczęli się rozumieć? Nieważne - ze słowami, czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To ja troszkę rozszerzę pytanie 07.08.09, 12:22 Skoro nawet, kiedy się powstrzymujemy od wypowiadania naszych prawdziwych intencji, cały czas są konflikty... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co by było, gdyby... 07.08.09, 12:25 Musiałabym przestać myśleć chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Co by było, gdyby... 08.08.09, 20:20 Tak! O to mi chodziło :D Odpowiedz Link Zgłoś