Dodaj do ulubionych

Od krytykanka

28.08.09, 20:37
Dla szanownych tu przytomnych. To jeden z moich ulubionych. :]
Obserwuj wątek
    • milleniusz O! 28.08.09, 20:38
      Jak ja nie lubię literówek... Szczególnie własnych i w temacie!
      • gapuchna Re: O! 28.08.09, 20:54
        Brawo! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chyba musisz mnie w tym momencie rozumieć :)
        • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:03
          O, ja zawsze rozumiem, nawet jeśli krytykuję. Przede wszystkim wtedy. :]
          • gapuchna Re: O! 28.08.09, 21:08
            Właśnie na innym forum, w dość smutnym elaboracie stzreliłam ortografa. Jej, jak
            mi jest zawsze wstyd, kiedy tak się zdarzy. A jestem dysort. To tak męczy, gdy
            wracam oczami do swojego postu i widzę bełkot, który w myślach był nawet logiczny...
            • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:17
              To jak piszesz dłuższe teksty, szczególnie takie gdzie się mądrzysz, to
              przepuszczaj przez sprawdzanie pisowni w Wordzie. Głupio jest popełnić błąd, gdy
              się błędy wytyka innym. Wiem coś o tym. :)
              • gapuchna Re: O! 28.08.09, 21:20
                Milleniuszu, mnie się nie chce czytać tego, co napisałam, a jeszcze sprawdzać w
                wordzie? Za dużo fatygi :)

Ale czasem pocieszam się tym, ze kilka osób jednakl lubi ze mna pisać, mimo
                moich wpadek. I to czasem godzinami :))) zarywając noce :)))
                O, i pochwaliłam się! :DDD
                • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:23
                  No i tym się różnimy. Bo ja siebie mógłbym czytać godzinami. Innych to nie
                  zawsze. :D
                  • gapuchna Re: O! 28.08.09, 21:30
                    Bo ty jesteś wpatrzony w siebie, a ja w tego, z kim piszę :DDDDDDD
                    • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:35
                      To dlatego, że jestem taki fajny przecież. :D
                      • gapuchna Re: O! 28.08.09, 21:52
                        No wiem, a szzcególnie te usta......... :D
                        • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:08
                          No. Ale nie widziałaś reszty. :]
                          • gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:12
                            No jak to nie widziałam?

:-)
                            • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:13
                              W sensie, że na żywo. :]
                              • gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:20
                                Co się tak zastzregasz???? Masz jakieś tu zobowiązania?

(łech, łech, lech...)
                                • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:35

> Masz jakieś tu zobowiązania?

Żona, dzieci, kot, wszystkie kochanki, wiesz... O, i kolejność chyba
                                  nienajlepsza. Lepiej już się zamknę. :]
                                  • gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:38
                                    Patrz, jak my pasujemy do siebie!

Też kiedyś dowiedziałam się (zaocznie), ze spałam już z całym forumem! - tylko
                                    zapomniałam się zapytać, czy tak na raz, czy jedno po drugiem ... :D

Fajna taka reputacja!

A wczoraj dowiedziałam się "kolejnego" kwiatka o sobie.... no jednym słowem: nie
                                    jestem banalna i szara. I to jest najważniejsze!
                                    • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 22:40
                                      czym się przejmujecie :) mnie pewnie mają za wiecznie niewyżytą morelę :D
                                      • gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:47
                                        Za pierwszym razem ruszyło mnie. Teraz już nie. Zwłaszcza, ze lubię taką
                                        konwencję. Żarty na krawędzi :) Kto rozumny, ten chwyci sedno sprawy :)

Wiesz, czego nie lubię? Sentymentalizmu, ckliwości i narzekactwa. Popełniam
                                        wszystkie trzy rzeczy i bede popełniała nie raz jeszcze, ale kiedy mam
                                        przytomność umysłu, to wolę żart! Żart i śmiech.
                                        • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 22:51
                                          ale czym tu się przejmować Gapciu? słowami zupełnie obcych ludzi, którzy tak
                                          naprawdę nic nie wiedzą o nas?
                                          • gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:58
                                            Morelciu, nie przejmuję się. Nie wiem, jak długo jeszcze net bedzie moim
                                            ulubionym medium, ale poznany tu pzrekrój osobowości mocno mnie ubogacił ;D

Nie, teraz śmieję się z tego. Tylko ja wiem, jak jest naprawdę :) - czyli
                                            najważniejsza osoba jest zorientowana :)))
                                            • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 23:00
                                              Mnie też coraz mniej, ale tęsknię czasem za ludźmi...
                                              • gapuchna Re: O! 28.08.09, 23:02
                                                Ale decyzja jest nieodwołalna? Prawda? Podejmujesz wyzwanie?
                                                • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 23:05
                                                  czuję się po prostu wypalona..
                                                  wchodzę, czytam i nie zawsze wiem co odpisać...
                                                  już mi się nie chce...
                                                  • milleniusz Re: O! 28.08.09, 23:07

> już mi się nie chce...

Nic nie odpisuj, albo odpisz, że Ci się nie chce odpisywać. Nie widzę problemu. :)
                                                  • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 23:11
                                                    to nie odpisuję ;)
                                                    a teraz udam się do łóżeczka :) może zmęczę jeszcze jakiś film :)
                                                    kolorowych :*
                                                  • milleniusz Re: O! 28.08.09, 23:13
                                                    > to nie odpisuję ;)

A ja wychodzę z kina. Trzaskając drzwiami obrotowymi.

Buźka. :]
                                                  • gapuchna Re: O! 28.08.09, 23:12
                                                    A nie, ja nie w tej sprawie :)))))
                                      • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:51
                                        morelka_1 napisała:

> mnie pewnie mają za wiecznie niewyżytą morelę :D

O, a nie jesteś? Łamiesz mi serce, Marylka... :D
                                        • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 22:53
                                          milleniusz napisał:

> O, a nie jesteś? Łamiesz mi serce, Marylka... :D

Wiesz po wysłaniu zastanowiłam się czy oby dobrze napisałam :D
                                          Bujam w obłokach, ale miewam także te dni gorsze ;)
                                    • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:50

> Też kiedyś dowiedziałam się (zaocznie) ...

O, ja się nie dowiedziałem. Ale nic nie szkodzi. Nieważne jak mówią, byle nie
                                      przekręcali nicka. :D

• gapuchna Re: O! 28.08.09, 22:59
                                        Mojego nie przekręcają, mój ponoć źle wpływa na panów :DDDDDDDDD

• morelka_1 Re: O! 28.08.09, 21:20
                a ja nie lubię wytykających :)
                • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:23
                  morelka_1 napisała:

> a ja nie lubię wytykających :)

O, to pewnie dlatego robisz zdjęcia panom w ogrodniczkach i publikujesz w
                  internecie. :]

A skoro już przy tym jesteśmy - to gdzie jest ciąg dalszy? :D
                  • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 21:30
                    nie uwierzysz! skończyli [img]https://forum.gazeta.pl/i/emoticons/big_grin.gif[/img]
                    a czy ja im coś wytykałam?
                    [img]https://forum.gazeta.pl/i/emoticons/suspicious.gif[/img]
                    • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:34
                      morelka_1 napisała:

> nie uwierzysz! skończyli

Ale co? I teraz nie ma trawnika tylko parking? No nie mów. :P

> a czy ja im coś wytykałam?

O ile pamiętam, to kierunek przepływu płynów. Że w tych krzaczorach zamiast
                      oddawać, jak każde boskie stworzenie, to przyjmowali, jak jakieś obdartusy
                      ochlaje. :]
                      • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 21:39
                        Zacznijmy od tego, że parking był, ale żużlowy :) a teraz mamy taki śliczny
                        prawie jak amerykański :D

Ależ źle zrozumiałeś moje intencje :P Ja się bardzo ucieszyłam, że on pije, a
                        nie macha mi tu wężem przed oczami i zaznacza swój teren :D
                        Ale zaraz, zaraz...chcesz mi powiedzieć, że ja nie jestem boskim stworzeniem, bo
                        nie chodzę w krzaki? :D
                        • milleniusz Re: O! 28.08.09, 21:47
                          Któryś z tych? :P

Ten ostatni to chyba najmniej amerykański jest. :]

[img]https://www.foundshit.com/images/underground-car-park-01.jpg[/img]

[img]https://img155.imageshack.us/img155/2364/08police55510viazizaep0.jpg[/img]

[img]https://www.funny-potato.com/images/accidents/accident.jpg[/img]

[img]https://cdn.yikers.com/media/pictures/yikers_bmw_parking_accident1.jpg[/img]

[img]https://bitcast-g.bitgravity.com/break/dnet/media/content/pic4251.jpg[/img]

[img]https://www.cars.justelite.net/wp-content/uploads/2009/02/046_pics.jpg[/img]

Co do krzaków i stworzeń boskich, to nie, nie jest to warunek niezbędny, by być boskim. Jak sikasz na stojąco, to możesz gdziekolwiek. :D
                          • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 21:52
                            pisząc "prawie" miałam na myśli, ze taki prosty jest :D
                            a zrobiony z czegoś takiego jak na tym zdjęciu....
                            [img]https://www.info.elblag.pl/images/artykuly-glowne/info.elblag.pl-14861-Nowy-parking-na-Starowce-juz.jpg[/img]
                            ciekawe tylko kiedy na nim trawka wyrośnie :D
                            • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:09
                              Jak tylko panowie od płynów przyjmowania zajmą się ich oddawaniem. :D
                              • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 22:10
                                a ja myślałam, ze po takim czymś już nic nie wyrośnie :P
                                • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:10
                                  A ty myślisz, że nawóz (ten prawdziwy), to z czego się robi? :P
                                  • morelka_1 Re: O! 28.08.09, 22:14
                                    yyyyyyyyy wyobraziłam sobie i już więcej nie chcę wyobrażać :P
                                    • milleniusz Re: O! 28.08.09, 22:36
                                      To prawda. To nieestetyczny temat. :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka