Dodaj do ulubionych

przedszkole na Woli

IP: *.pl 24.02.11, 15:24
Proszę o opinie, spostrzeżenia rodziców, których dzieci uczęszczały do przedszkoli na Woli. Gdzie warto zapisać swoją pociechę?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasia236 Re: przedszkole na Woli 02.03.11, 18:00
      Moja córka chodzi na dobiszewskiego,bardzo stare przedszkole,kiedy pierwszy raz tam weszłam moje uczucie były mieszane.Szybko przekonałam się że przedszkole jest super.
      Panie są bardzo miłe,pani dyrektor kapitalna kobieta,ludzka życiowa i bardzo sympatyczna.
      Ja osobiście polecam właśnie to przedszkole.

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...

Pozdrawiam
    • Gość: mama z woli Monte Cassino IP: *.aster.pl 03.03.11, 17:46
      nie mam zastrzeżeń, panie kompetentne, warunki w przedszkolu przyzwoite, jednak porównując z przedszkolem na Batalionu Pięść 4, to ostatnie wypada lepiej - rodzinna atmosfrea, panie miłe i zaangażowane, w pierwszej grupie więcej informacji zwrotnych trafia do rodziców. Żałuję teraz, że nie posłałam tam drugiego dziecka.
      • Gość: JanJan Olbrachta i Góralska ---- NIE !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 19:53
        W obu placówkach dyrektorki apodyktyczne, na Góralskiej jeszcze oprócz wszystkich opłat.....fundusz prezentowy!!! W obu placówkach dyrektorki trudno uchwytne....cóż jak się kręci interesy szkoda czasu na pracę i jeszcze te auta parkujące na terenie, rurami wydechowymi skierowane ws. okien. Wielokrotne zwracanie uwagi dyrektorce kończyły się stwierdzeniem że "...jak się nie podoba......"! Myślałem że jak zmieni się burmistrzunio to i znajomi odejdą ale oni trwają.

W następnych wyborach także głosuję na SLD a co tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka