Dodaj do ulubionych

Nowe protesty ludności

IP: *.acn.waw.pl 17.08.11, 19:59
Tym razem nie podoba się plan budowy przekaźnika komórkowego w Chrzanowie. Już są protesty. Jakby było ich mało! O wszystko i na każdym kroku protesty. Jak u nas przekaźnik stawiali, też protestowali i podpisy zbierali. Nie podpisałem. Nigdy nie podpisałem się pod ŻADNYM protestem i dzięki temu moja okolica tak zmieniła się przez ostatnie dwadzieścia lat. Ale po sąsiedzku już mieszkają inni ludzie. Przebudowywali ulicę i były protesty. Przebudowywali szkołę i były protesty. Budowali osiedle bloków i były protesty. Budowali szosę i były protesty. Latają samoloty i są protesty. Teraz znowu o przekaźnik komórkowy. Ludzie, weźcie sobie na wstrzymanie, bo to jest niepoważne. Cokolwiek i gdziekolwiek ma powstać i od razu protesty. Mieszkam przy takim przekaźniku od kilku lat i nic mi się nie stało. Tak, sąsiedzi protestowali i bredzili coś o białaczce i nowotworach. Co za ludzie no. Gdyby te bajki były chociaż prawdziwe. Na nic nie zachorowałem od przekaźnika, nie zachorowałem od szosy S8, od latających samolotów i NIGDY nie podpisałem się pod żadnym protestem! Trudno nie mieć natury pieniacza?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek no coz, jest wreszcie naukowy dowod na szkodliwosc IP: *.speed.planet.nl 17.08.11, 20:16
      przekaznikow komorkowych - "Mieszkam przy takim przekaźniku od kilku lat i nic mi s
      > ię nie stało."

oj stalo sie stalo - glupstwa klepiesz i nawet tego nie widzisz

jednym slowem - sasiedztwo przekaznika obniza IQ w bardzo szybkim tempie

• Gość: olo Re: no coz, jest wreszcie naukowy dowod na szkodl IP: 109.206.210.* 17.08.11, 20:24
        Jacku wyjąłeś mi to z ust :) Oj biedny nasz bemovvi@k, biedny :D
      • Gość: :) Re: no coz, jest wreszcie naukowy dowod na szkodl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:03
        > oj stalo sie stalo - glupstwa klepiesz i nawet tego nie widzisz
        :)))))))
        • Gość: zulus Re: no coz, jest wreszcie naukowy dowod na szkodl IP: 92.60.138.* 25.08.11, 09:06
          oj stało się stało- a najgorsze jest to, ze nie jestes tego swiadomy.
    • Gość: ivi Re: Nowe protesty ludności IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 20:55
      Mieszka przy przekaźniku parę lat a wcześniej mieszkał przy polu na którym pasły się krowy i od kiedy łojce kupili mieszkanie to siedzi w nim cicho jak mysz pod miotłą i nie protestuje z prostej przyczyny, bo go nasze miasto tak naprawdę nie obchodzi i z nim się nie utożsamia.
      Nam prawdziwym Warszawiakom zależy na tym mieście dlatego jak coś jest nie tak i ze szkodą dla Warszawy, po prostu protestujemy. Tak trudno to zrozumieć?!
      • Gość: warszawsianka Re: Nowe protesty ludności IP: *.aster.pl 18.08.11, 08:10
        mnie zastanawia, dlaczego ktos, kto zdecydowal sie na zamieszkanie w miescie, protestuje przeciwko oczywistym miejskim srawom... rozwoj nierozlacznie wiąże sie z miastem, a zwlaszcza z miastem o statusie stolicy. przeciez to normalne, ze tu ciagle cos bedzie sie budowac- drogi, bloki, biurowce, ruch lotniczy bedzie natezony.
        jest tyle urokliwych miejscowosci wokół Warszawy.
        • Gość: jacek a po co komu natezony ruch lotniczy w miescie ??? IP: *.speed.planet.nl 18.08.11, 19:23
          drogi tez nie musza byc autostradami tranzytowymi

obudz sie - juz jest XXI wiek !!!
        • Gość: Bemovvi@k Re: Nowe protesty ludności IP: *.acn.waw.pl 18.08.11, 21:08
          Bo taka jest natura ludzi - ciągle protestować przeciwko wszystkiemu co ma powstać w okolicy. Moje otoczenie było by pustym polem, gdyby nie nowe inwestycje. Bzdurą są "argumenty" ludzi nawet z mojego sąsiedztwa o szkodliwości nowych inwestycji. Nic nie ucierpiałem na tym, że na dawnym zasranych przez psy poletkach zbudowano nowe, estetyczne osiedle, że postawiono przekaźniki komórkowe, że poszerzono i przebudowano ulicę, szkołę. Ja na tych inwestycjach nie straciłem, ewentualnie na niektórych z nich zyskałem, bo pokrycie komórek jest lepsze, ulice szerokie i gładkie, więc wygodniej się jeździ. Nie dam sobie wmówić "argumentów" komitetów protestacycjnych, że to czy tamto będzie działać na moją szkodę, skoro nie działa. Nie znajdzie się nikt, kto wmówi mi, że przekaźnik na bloku mi szkodzi, szosa S8 mi szkodzi, S7 będzie mi szkodzić podobnie jak hotel na Forcie Bema. Ja tego nie łyknę!
          • Gość: jacek Nowe protesty ludności IP: *.speed.planet.nl 19.08.11, 07:34
            > Ja na tych inwestycjach nie straciłem,
            > ewentualnie na niektórych z nich zyskałem, bo pokrycie komórek jest lepsze,

i szmaty nie zamakaja

> ulice szerokie i gładkie, więc wygodniej się jeździ.

miotla
      • Gość: Bemovvi@k Re: Nowe protesty ludności IP: *.acn.waw.pl 18.08.11, 21:00
        Rzeczywiście w miejscu gdzie się wychowałem były kiedyś tylko pola. Zamiast krów stały tam jednak wojskowe samoloty i śmigłowce. W miejscu dawnego punktu przyziemienia postawili centrum handlowe z multikinem. Dawna okolica z dzieciństwa zmieniła się nie do rozpoznania. Rozszabrowana stara wieża kontrolna przypomina jeszcze odrobinkę lotniczą historię mych rodzimych stron.
        • Gość: jacek Nowe protesty ludności IP: *.speed.planet.nl 19.08.11, 07:35
          to rzeczywiscie tlumaczy twoja milosc do skansenow lotniczych w miescie
          • Gość: passionplace2 Re: Nowe protesty ludności IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 00:47
            W tej kwestii sprawa dotyczy radnych

Park Fontann | poznań forum
      • Gość: zulus Re: Nowe protesty ludności IP: 92.60.138.* 25.08.11, 09:13
        dokładnie - "szosę" mu wybudowali.

stary obudz się: Lekcja pierwsza.
        Tu miasto Warszawa. W miescie wyróżniamy: ulice, obwodnice, ekspresówki. Szosy są na wsiach. Ogarniasz to? czy za duzo wiadomości naraz?
    • Gość: gość Re: Nowe protesty ludności IP: 91.216.125.* 18.08.11, 19:46
      :)
    • Gość: minipax Re: Nowe protesty ludności IP: *.free.aero2.net.pl 19.08.11, 12:35
      jest to dla mnieniezrozumiałe. każdy chce mieć zasięg telefonu, szybkiego internetu, ale przekaźnik nie u mnie tylko u sąsiada... w ten sposób to technologia nigdy się nie rozwinie..
    • Gość: Stefan Ty sam jesteś jednym wielkim protestem. IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.11, 11:56
    • Gość: Obywatel Dobrze,że nie "Nowe protesty podludzi";-) IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 11:24
      Ale duch ten sam - "wybrany do rządzenia" i głupi motłoch;-) Tylko ten motłoch daje ci jeść, mądralo z ratusza!!!
      • Gość: Bemovvi@k Re: Dobrze,że nie "Nowe protesty podludzi";-) IP: *.acn.waw.pl 25.08.11, 16:08
        Mądralo z ratusza? A jednocześnie ktoś właśnie napisał, że pracuję na Okęciu. To w końcu jak to jest? Zdecydujcie się tam, wy wszystko wiedzący i chorobliwie podejrzliwi.
        • Gość: bemowiak Re: Dobrze,że nie "Nowe protesty podludzi";-) IP: 109.206.210.* 25.08.11, 16:55
          Jedno jest pewne- bemowiakiem nie jesteś :)
          • Gość: Bemovvi@k Re: Dobrze,że nie "Nowe protesty podludzi";-) IP: *.aster.pl 25.08.11, 18:35
            To zdziwiłbyś się, widząc mój dowód i akt notarialny mieszkania. :)
            • Gość: jacek kazdy sie zdziwi - wiec daj szanse IP: *.speed.planet.nl 25.08.11, 19:56
              chetnie sie zdziwimy
              • Gość: ivi Re: kazdy sie zdziwi - wiec daj szanse IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 20:58
                Jak już pisałam łojce mieszkanie kupili to i akt notarialny jest i w dowodzie miejsce zamieszkania Warszawa, bo jakże inaczej miałoby być?
                Najlepiej niech pokaże akt urodzenia i wtedy dopiero wyjdzie szydło z worka.
                • Gość: jacek kazdy sie zdziwi - wiec daj szanse IP: *.speed.planet.nl 27.08.11, 09:56
                  > Jak już pisałam łojce mieszkanie kupili to i akt notarialny jest i w dowodzie m
                  > iejsce zamieszkania Warszawa, bo jakże inaczej miałoby być?
                  > Najlepiej niech pokaże akt urodzenia i wtedy dopiero wyjdzie szydło z worka.

tak jeszcze dla przypomnienia - Bemowo to raczej glownie spoldzielnie i kwaterunek - czyli z przydzialu, nabywanie mieszkan z pomoca rejenta to raczej niedawna historia, swiezy naplyw, swiezutenki z tego bemovvi@ka !!!!

• bravia40 Re: kazdy sie zdziwi - wiec daj szanse 27.08.11, 13:32
                    Gość portalu: jacek napisał(a):
                    tak jeszcze dla przypomnienia - Bemowo to raczej glownie spoldzielnie i kwaterunek - czyli z przydzialu, nabywanie mieszkan z pomoca rejenta to raczej niedawna historia, swiezy naplyw, swiezutenki z tego bemovvi@ka !!!!

A jacuś ma problem ze spółdzielniami, bo sam musiał wziąć kredyt na 40 lat na swojego "łapartamenta" na Bratniej, ale nie doczytał bidak że mu tam będą samoloty latały.
                    I jest udupiony na resztę życia...
        • Gość: jacek juz to wyjasnialem ... IP: *.speed.planet.nl 27.08.11, 15:42
          ale prosze bardzo raz jeszcze:

1. wariant:
          osoba piszaca na zlecenie ma zwykle kilku zleceniodawcow, przeciez PPL ani GDDKiA nie potrzebuja stakelo wsparcie, oczywisce zlecenie z ratusza nie sa tak intratne, ale trzeba dorabiac

2: wozkowy z lotniska zatrudniony dorabia sobie przy sprzataniu w GDKiA i w ratuszu

jakie pytania ????
        • Gość: Stefan Re: Dobrze,że nie "Nowe protesty podludzi";-) IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 18:05
          bemovv@k-o tobie to wiadomo co napisać, tuba ratusza a w poprzedniej pracy?... pomocnik ajenta Tomka, chyba o ps"lachociąg" ale nie jestem penwny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka