Gość: a IP: *.sm-gorczewska.com.pl 12.05.13, 22:35 Witam, Czy wie ktoś gdzie na Bemowie (najlepiej w pobliżu Jelonek) można kupić niedrogo zamienniki tonerów do drukerek? (regeneracja mnie nie interesuje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maki Re: Toner do drukarki IP: *.31.127.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.13, 13:33 Proponuję znaleźć kontakt do punktu w Hali Człuchowskiej ( na piętrze się mieszczą ). Zadzwonić , sprawdzić , popytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Toner do drukarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 15:39 Hej:) Na Bemowie jest w Carrefourze na Powstańców Śląskich stoisko Active Jet (tusze i tonery) polecam, znakomite zamienniki posiadające certyfikaty, duża pojemność i przystępna cena, a na dodatek bardzo miła i fachowa obsługa. Ich punkt też jest na Górczewskiej w Tesco. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz Re: Toner do drukarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.13, 11:59 W tesco przy Górczewskiej jest punkt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Toner do drukarki IP: *.ethnet.com.pl 19.07.13, 22:26 Zamów przez Interent. Ja kupuję w tym sklepie ProfiBiuro.pl - mają dobre ceny i najczęściej tusze mam po 2 dniach od zamówienia. Mają znacznie lepsze ceny niż na stoiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka86 Re: Toner do drukarki 28.05.16, 11:11 Ja kupuję w sklepie internetowym centrumpapieru.pl zamienniki z imprime. Może do najtańszych nie należą ale bynajmniej mam pewność, że są dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś