wadera5 10.11.09, 11:36 choroba ,czy już agonia. Myślę ,że to forum wypaliło się ,tak jak wypala się młodość ,werwa i chęć do poznawania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Czy to tylko 10.11.09, 12:07 Wadero5,nie wiem ile masz lat, uważam jednak,że sześćdziesiąt lat życia to jeszcze nie agonia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 10.11.09, 14:29 Na swinska grype czesciej w agonii sa dwudziestolatki, niz sześćdziesieciolatki, wiec wiek nie ma znaczenia ... uważam jednak,że sześćdziesiąt lat życia to jeszcze nie agonia Odpowiedz Link
pragata Re: Czy to tylko 10.11.09, 16:25 " Baco,co robicie jak macie wolny czas?- Siedzem i dumiem...- A jak nie macie czasu? - To ino siedzem..." polecam to jako motto do medytacji... Odpowiedz Link
nie-lubi-gazety Re: Czy to tylko 10.11.09, 21:21 Wydaje mi się ,ze tu raczej chodzi o coraz mniejsza frekwencję a nie o to ile kto ma lat i o nazwę forum. Może się mylę.Admina strasznie zaniedbała swoje dziecko. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 11.11.09, 00:09 Od kilku lat wpisywalam sie na to Forum, i probowalam je utrzymac przy zyciu po ataku troli, kiedy wszyscy przeniesli sie na FEiR, tylko ja i Jaga zostalysmy tu, by podtrzymac temat o bocianach ... Ale potem ktos zaczal szydzic z naszego zainteresowania bocianami, a pierwsze bociany odlecialy do cieplych krajow, wiec i my odlecialysmy ... Jesli ktos zacznie podsuwac ciekawe tematy, no a przede wszystkim pojawi sie wiecej dyskutujacych, to chetnie tu wroce ... Odpowiedz Link
dede43 Re: Czy to tylko 11.11.09, 07:27 Ja wpadam praktycznie codziennie, ale tylko wpadam i czekam. Nie mam charakteru prowodyrki, ale chętnie włączam się do rozmów, jeśli takowe są. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 11.11.09, 18:20 Ja zagladam co pare dni ... i czekam ... Jesli zbierze sie pare osob chcacych podtrzymac to forum, to obiecuje sie wpisywac i nawet zakladac watki. Tylko ze ja lubie raczej lekko "drazliwe" tematy, a te obowiam sie ze tu nie pasuja Odpowiedz Link
alikate Re: Czy to tylko 15.11.09, 10:18 to nie tylko, to aż Wpadłam, poczytałam, podoba mi się i zostaję. Ponoć mam w sobie dobrą energię. Kto wie, może wykorzystam ją do ożywienia forum A ten żart, to cała ja -Baco,co robicie jak macie wolny czas?- -Siedzem i dumiem... -A jak nie macie czasu? -To ino siedzem... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 15.11.09, 11:20 Zarcik z polnocy Szwecji, gdzie sa biale noce latem, i podobno wieczna noc" zima ... - Co robicie latem? - Pijemy i "kochamy sie" - A zima? - Zima nie pijemy ... To byla wersja przystosowana dla ludzi w naszym wieku, wiec stracila duzo ze swejoryginalnosci ... Odpowiedz Link
alikate Re: Czy to tylko 15.11.09, 11:30 pia.ed Napisała: To byla wersja przystosowana dla ludzi w naszym wieku, wiec stracila duzo ze swej oryginalnosci ... Możesz mi to wyjaśnić? Dlaczego, straciła? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 15.11.09, 16:07 Możesz mi to wyjaśnić? Dlaczego, straciła? Bo w orginale byla bardziej dosadna, a dostosowujac ja do naszego towarzystwa, aby nie obrazic uszu "sluchaczek", musialam owijac g... w bawelne, jak mowila moja wujenka ... Odpowiedz Link
nie-lubie-gazeta Re: Czy to tylko 15.11.09, 18:22 Zaraz napiszesz ,że zapomniałaś jak się ptaszek nazywo .To taki palant co mo go chłop i służy mu nie tylko do sikanio ale i pukanio. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 15.11.09, 22:15 Tu jest jeszcze inna nazwa ptaszka ... W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki. - Czemu się pani martwi! Urodziła pani ślicznego, zdrowego synka. - Ależ panie doktorze, on jest rudy! Mój maź od razu się pozna, że to nie jego dziecko. - Niech się pani nie martwi, ja się tym zajmę. Lekarz pyta męża. - Jak często współżyje pan z żoną? - Co tydzień... - Proszę nie żartować - No dobrze, co miesiąc! - Proszę pana. Jestem lekarzem i naprawdę znam te sprawy. Proszę być ze mną szczerym. - No dobrze!!! Raz na pół roku! - To idź pan teraz zobacz coś tym zardzewiałym przyrządem zmajstrował. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 19.11.09, 20:42 Forum ozylo i czuje sie calkiem niezle, dzieku Tobie, wadera5 Odpowiedz Link
wadera5 Re: Czy to tylko 19.11.09, 21:31 Bajer, to była prowokacja. Zresztą byłam coś winna adminie. Co się z nią dzieje. Znowu serce , czy jak ? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy to tylko 19.11.09, 21:58 Prowokacja czy nie, a forum znowu funcjonuje ... A po co Co adminka, nie musi przeciez stac nad nami jak kat nad grzeszną duszą? Odpowiedz Link
wadera5 Re: wadera???? 20.11.09, 10:28 To jeszcze nic coś wam zdradzę .Na jednym z forów istnieje dość długo jako; www.youtube.com/watch?v=myAJUEuLKjE Odpowiedz Link