cortyzol 10.03.10, 13:07 A gdzie jest *szósteczka* ta zaganiana dzieweczka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Szóstka 10.03.10, 14:30 Tiu, tiu, tiu.... [i]cortyzol napisał: A gdzie jest *szósteczka* ta zaginiona dzieweczka? /i] Odpowiedz Link
super222 Re: Szóstka 10.03.10, 14:36 Dopiero teraz eurytka popadnie w prawdziwą, a nie urojoną depresję. Z powodu krótkiego stażu pewnie nie kojarzyła super i szóstki. Może jakiś limeryk? Odpowiedz Link
eurytka Re: Szóstka 10.03.10, 17:07 Dla mnie wszystko co w necie jest urojone. W wirtualnych facetów nie wierzę, nie jestem o nich zazdrosna ! Jakoś jeszcze nie zasłużyłaś super222 na limeryk. Za mało mi zalazłaś za skórę, ale może kiedyś Wszystko możliwe. Miałam nie jednego prawdziwego faceta do limeryków, ale jak im nieraz napisałam limeryk (wcześniej oni brzydkie o mnie pisali) to do tej pory się nie odzywają, napisali, że jestem zimna ryba, grafomanka i bez serca... a nawet, że święta? Pewnie odtworzę tę historię w moim limerykowym wątku tak ku przestrodze, lub na pamiątkę, o! Odpowiedz Link
super222 Re: Szóstka 10.03.10, 17:19 >W wirtualnych facetów nie wierzę, - napisała eurytka. Uwierz jednak, że nickiem posługują sie osoby żywe. Ktoś realny naciska paluszkami klawisze, myśli nad treścia posta, itd. Wiesz - odkąd cortyzol zaczął pisać wierszem, wszystko stało sie dla mnie możliwe. Posiadasz siłę przekonywania i wykorzystujesz ją w odpowiednim kierunku. --- PS. Na walkę z depresją dobrze jest słuchać *dobrej muzyki*. Słucham radia wyłącznie na falach RFM - clasik. Boskie!!! Odpowiedz Link
irsila Re: Szóstka 10.03.10, 19:34 No cóż, cortyzol to cortyzol a eurytka to eurytka, dwie całkiem inne i różne osoby. Skoro już jestem zalogowana jako irsila, bo przed chwilą facetom wierszyk napisałam w swym watku, to niech będzie wiadomo, że jestem też eurytką. Mam wizytówki, warto spojrzeć a nie podejrzewać, zresztą o co? że ja wadera niby,???? Internet to zabawa, w większości anonimowa rozmowa. Słucham rfm classic, ale radio mam kiepskie i mi trochę szumi. Lubie muzykę poważną, ale bez przesady. Nie mam aż tak wyrafinowanego gustu. Niektóre "kawałki" których słucham, mam w wizytówce, ale często zmieniam. Eurytka ma teżkawałki znaczy się, muzyczne. Odpowiedz Link
eurytka Re: Szóstka 10.03.10, 19:41 Na internetowych facetachi kobietach bardzo się nieraz zawiodłam. Co z tego, że to żywe osoby? Wcześniej czy później doświadczysz tego na sobie. Chyba że pisze się obojętnie i nijako. Ja jestem szczera niestety i nieraz to się źle kończy. Często mi się zdarzyło, że pochwaliłam ... i baty dostałam. Różnie w tym necie jest. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Szóstka 10.03.10, 19:56 Widzisz Eurytko w necie jak w życie lub jęczmieniu.Jeden drugiego ma na sumieniu.Pamiętasz..w śród łamów w śród jęczmienia,Ona jęczała a On gniótł bez wytchnienia.Czy coś tam a może w kończynie.Ja lubię zapach Tymotki. Rawik chyba coś śpiewała. Odpowiedz Link
eurytka Re: Szóstka 10.03.10, 20:40 Angielski znam słabo. ale jak coś mi się spodoba to szukam tłumaczenia. Ostatnio często słucham "Niebiańskich łąk", w wersji gitarowej: www.youtube.com/watch?v=bElgR7A9mFE Odpowiedz Link