amityr 06.11.12, 15:53 Dlaczego nie można wysłać posta bezpośrednio do admina lub moderatora klikając na podane nazwy ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 16:12 Oj, a jak ty to chcesz bezposrednio zrobić?Jak klikniesz w nick to ci sie otworzy moja wizytówka a tam jest -wyslij wiadomosć -i chyba to jest bezposrednio? Innego sposobu nie znam. Ew. na pocztę... Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 06.11.12, 16:50 Co ty napisałaś. Klikam w nick i w ten czerwony i w zielony agi i mogę przesłać wiadomości bo nie mam gdzie jej napisać Jedynie jak kliknę w założyciela maria ,to ty jesteś pod tym adresem? Chcę przekazać wiadomość dla agi a nie mam poczty i nie chcę na forum jej zakładać. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 17:11 No i tu jest problem.Bo gdybyś chociaz aktywował profil to bys mógl sobie z agą pogadać. A przeciez to mozesz zrobic, nie musisz wiele o sobie pisać - wystarczy nick i cos tam ple -ple..I taka wizytówka chociaz w tym jest pomocna bo masz bezposredni kontakt z uczestnikami. Ja dlatego wyskakuję pod Marią b przekazała mi forum ale nic poza tym nie załatwiałyśmy (bo i po co?) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 17:15 No, skleroza. Jesli chcesz koniecznie do agi napisac to po prostu napisz do niej aga-kosa@gazeta.pl - z kazdej poczty dojdzie. Nie musisz zakładac konta na gazecie.A ja nie zdradzam zadnej tajemnicy bo taki adres ma przeważnie kazdy z uczestników forum,wystarczy do nicka dodac tą gazete z małpą.Aga, nie pobijesz mnie, prawda? Odpowiedz Link
stedo Re: Moderacja 06.11.12, 17:14 No jak nie masz, jak masz, w lewym górnym rogu, pod obrazkiem napisano _ wyślij wiadomość. ludzie.gazeta.pl/iryska2604/0,0.html A ten link to to samo, co ci się otworzy gdy klikniesz na nick iryski w jej postach. Odpowiedz Link
stedo Re: Moderacja 06.11.12, 17:19 P.S. Nie klikasz w to zielone, czy czerwone na górze forum, tylko właśnie w nicki przy postach, czarne) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 18:10 Oj, czemu...czemu. Bo to nieaktywne. Jak nie załozysz wizytówki to nie napiszesz. A jak nie chcesz na gazetę z małpą to trudno. Boisz sie o swój adres? Przeciez aga ci go po swiecie nie rozniesie. Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 06.11.12, 18:33 iryska2604 napisała: > Oj, czemu...czemu. Bo to nieaktywne. Jak nie załozysz wizytówki to nie napis > zesz. A jak nie chcesz na gazetę z małpą to trudno. Boisz sie o swój adres? > Przeciez aga ci go po swiecie nie rozniesie. I tyle. Ja się nie boję ale w ogóle adminka ,czy moderatorka powinna być dla każdego jak się chce o coś zapytać po za forum czy jak to się mówi w radio porozmawiać po za anteną. Odpowiedz Link
stedo Re: Moderacja 06.11.12, 18:41 Ona jest dla każdego na swojej poczcie gazetowej. Adres poczty gazetowej jest dla wszystkich wg tej samej reguły; nick@ gazeta. pl. Można na nią pisać z dowolnej poczty nie tylko gazetowej. Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 06.11.12, 17:21 Ale tam nie ma miejsca na przekazanie wiadomości. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Moderacja 06.11.12, 19:20 Dlaczego nie wolno wzywać imienia Pana Boga nadaremno. Podobno jest też przysłowie nie pożądaj cudzej żony nadaremno. Kto dopisze czego jeszcze nadaremno nie powinno się robić. aga PS: swoją pocztę gazetową odczytuję. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 19:28 Strzępić jęzora po próżnicy...Ale wróćmy do tematu,mam nadzieję ze nie żywisz urazy że zdradziłam twój adres gazetowy - znany wszem i wobec ? Amityr chce z tegi zielonego a co ja mu biedna poradzę... Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 06.11.12, 19:37 Aga mikstura mi chyba zaszkodziła. Mam pis przed każdym posiłkiem ? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Moderacja 06.11.12, 21:04 Irysko, nie mam pretensji o podanie adresu gazetowego. Córka kiedyś przez telefon tłumaczyła mi gdzie powinnam odczytywać swoją gazetową pocztę. Jak dobrze mieć dzieci i wnuki. Bez nich palcem do nosa w dzisiejszych czasach człowiek by nie trafił. Najlepszy w tłumaczeniu jest w tej chwili dziesięciolatek bo on tak powoli wszystko wyjaśni. aga Odpowiedz Link
anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 10:51 Amityr! poczty nie masz,profilu nie masz,a masz pis przed każdym posiłkiem i chcesz pogadać po za anteną,no masakra. Zacznijmy od tego,że wyciągniesz swoją antenkę /jeżeli masz oczywiście/ i następnie wszystko już będzie proste. Odpowiedz Link
drugi.super222 Re: Moderacja 07.11.12, 11:21 anoagata napisała: > Amityr! poczty nie masz,profilu nie masz,a masz pis przed każdym posiłkiem i ch > cesz pogadać po za anteną,no masakra. > Zacznijmy od tego,że wyciągniesz swoją antenkę /jeżeli masz oczywiście/ i nastę > pnie wszystko już będzie proste. ------- A ja wierzę, że ma swoją antenkę, i w dodatku prostą. Odpowiedz Link
anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 11:27 Ponoć wiara czyni cuda,no ja też domniemywam że ma. Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 07.11.12, 15:16 Jeśli chodzi o antenową to cyfrówkę już miałem.Najlepsze numerki już były, teraz powoli przechodzę na system analogowy czyli odwrotnie jak telewizja. A jak tam agato z twoim gniazdkiem? Przestawiasz się też na nowy system ? Odpowiedz Link
anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 17:10 No tak,ty to masz nawet telewizję w odwrotnym kierunku,mój podziw. Jeżeli Cię interesuje moje gniazdko,to jest dokupiony taki 'cyngiel' za 170 zł i działa bez zarzutu,na wszelki wypadek mam w zapasie Polsat Cyfrowy. Odpowiedz Link
amityr Re: Moderacja 07.11.12, 17:26 To przed tym nie miałaś cyngielka? Może nie zauważyłaś ? Odpowiedz Link
anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 17:35 Po prostu zanudzasz,pisałam o cynglu a nie o jakimś tam cyngielku. Odpowiedz Link