06.11.12, 15:53
Dlaczego nie można wysłać posta bezpośrednio do admina lub moderatora klikając na podane nazwy ???
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 16:12
      Oj, a jak ty to chcesz bezposrednio zrobić?Jak klikniesz w nick to ci sie otworzy moja wizytówka a tam jest -wyslij wiadomosć -i chyba to jest bezposrednio? Innego sposobu nie znam. Ew. na pocztę...
      • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 16:50
        Co ty napisałaś. Klikam w nick i w ten czerwony i w zielony agi i mogę przesłać wiadomości bo nie mam gdzie jej napisać Jedynie jak kliknę w założyciela maria ,to ty jesteś pod tym adresem? Chcę przekazać wiadomość dla agi a nie mam poczty i nie chcę na forum jej zakładać.
        • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 16:59
          A wizytówki też nie masz?
          • jaga_22 Re: Moderacja 06.11.12, 17:08
            A nie chcesz założyć sobie wizytówki?
          • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 17:11
            No i tu jest problem.Bo gdybyś chociaz aktywował profil to bys mógl sobie z agą pogadać. A przeciez to mozesz zrobic, nie musisz wiele o sobie pisać - wystarczy nick i cos tam ple -ple..I taka wizytówka chociaz w tym jest pomocna bo masz bezposredni kontakt z uczestnikami. Ja dlatego wyskakuję pod Marią b przekazała mi forum ale nic poza tym nie załatwiałyśmy (bo i po co?)
            • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 17:15
              No, skleroza. Jesli chcesz koniecznie do agi napisac to po prostu napisz do niej aga-kosa@gazeta.pl - z kazdej poczty dojdzie. Nie musisz zakładac konta na gazecie.A ja nie zdradzam zadnej tajemnicy bo taki adres ma przeważnie kazdy z uczestników forum,wystarczy do nicka dodac tą gazete z małpą.Aga, nie pobijesz mnie, prawda?
        • stedo Re: Moderacja 06.11.12, 17:14
          No jak nie masz, jak masz, w lewym górnym rogu, pod obrazkiem napisano _ wyślij wiadomość.
          ludzie.gazeta.pl/iryska2604/0,0.html
          A ten link to to samo, co ci się otworzy gdy klikniesz na nick iryski w jej postach.
          • stedo Re: Moderacja 06.11.12, 17:19
            P.S. Nie klikasz w to zielone, czy czerwone na górze forum, tylko właśnie w nicki przy postach, czarnewink)
            • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 17:22
              Dlaczego w czarne jak jest zielone.
              • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 18:10
                Oj, czemu...czemu. Bo to nieaktywne. Jak nie załozysz wizytówki to nie napiszesz. A jak nie chcesz na gazetę z małpą to trudno. Boisz sie o swój adres? Przeciez aga ci go po swiecie nie rozniesie.
                • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 18:33
                  iryska2604 napisała:

> Oj, czemu...czemu. Bo to nieaktywne. Jak nie załozysz wizytówki to nie napis
                  > zesz. A jak nie chcesz na gazetę z małpą to trudno. Boisz sie o swój adres?
                  > Przeciez aga ci go po swiecie nie rozniesie.
                  I tyle.

Ja się nie boję ale w ogóle adminka ,czy moderatorka powinna być dla każdego jak się chce o coś zapytać po za forum czy jak to się mówi w radio porozmawiać po za anteną.
                  • stedo Re: Moderacja 06.11.12, 18:41
                    Ona jest dla każdego na swojej poczcie gazetowej. Adres poczty gazetowej jest dla wszystkich wg tej samej reguły; nick@ gazeta. pl. Można na nią pisać z dowolnej poczty nie tylko gazetowej.
          • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 17:21
            Ale tam nie ma miejsca na przekazanie wiadomości.
            • aga-kosa Re: Moderacja 06.11.12, 19:20
              Dlaczego nie wolno wzywać imienia Pana Boga nadaremno.
              Podobno jest też przysłowie nie pożądaj cudzej żony nadaremno.
              Kto dopisze czego jeszcze nadaremno nie powinno się robić. wink aga
              PS: swoją pocztę gazetową odczytuję. smile
              • iryska2604 Re: Moderacja 06.11.12, 19:28
                Strzępić jęzora po próżnicy...Ale wróćmy do tematu,mam nadzieję ze nie żywisz urazy że zdradziłam twój adres gazetowy - znany wszem i wobec ? Amityr chce z tegi zielonego a co ja mu biedna poradzę...
              • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 19:37
                Aga mikstura mi chyba zaszkodziła. Mam pis przed każdym posiłkiem ?

http://i42.tinypic.com/1qk1n4.jpg http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
                • amityr Re: Moderacja 06.11.12, 19:38
                  Oczywiście pić nie PiS
                  • aga-kosa Re: Moderacja 06.11.12, 21:04
                    Irysko, nie mam pretensji o podanie adresu gazetowego. Córka kiedyś przez telefon tłumaczyła mi gdzie powinnam odczytywać swoją gazetową pocztę.
                    Jak dobrze mieć dzieci i wnuki. Bez nich palcem do nosa w dzisiejszych czasach człowiek by nie trafił.
                    Najlepszy w tłumaczeniu jest w tej chwili dziesięciolatek bo on tak powoli wszystko wyjaśni. wink aga
                    • anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 10:51
                      Amityr! poczty nie masz,profilu nie masz,a masz pis przed każdym posiłkiem i chcesz pogadać po za anteną,no masakra.
                      Zacznijmy od tego,że wyciągniesz swoją antenkę /jeżeli masz oczywiście/ i następnie wszystko już będzie proste.
                      • drugi.super222 Re: Moderacja 07.11.12, 11:21
                        anoagata napisała:

> Amityr! poczty nie masz,profilu nie masz,a masz pis przed każdym posiłkiem i ch
                        > cesz pogadać po za anteną,no masakra.
                        > Zacznijmy od tego,że wyciągniesz swoją antenkę /jeżeli masz oczywiście/ i nastę
                        > pnie wszystko już będzie proste.
                        -------
                        A ja wierzę, że ma swoją antenkę, i w dodatku prostą.

https://www.bajki.qpr.pl/img/teletubis/dipsy.jpg
                        • anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 11:27
                          Ponoć wiara czyni cuda,no ja też domniemywam że ma.
                          • amityr Re: Moderacja 07.11.12, 15:16
                            Jeśli chodzi o antenową to cyfrówkę już miałem.Najlepsze numerki już były, teraz powoli przechodzę na system analogowy czyli odwrotnie jak telewizja. A jak tam agato z twoim gniazdkiem? Przestawiasz się też na nowy system ?
                            • anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 17:10
                              No tak,ty to masz nawet telewizję w odwrotnym kierunku,mój podziw.
                              Jeżeli Cię interesuje moje gniazdko,to jest dokupiony taki 'cyngiel' za 170 zł i działa bez zarzutu,na wszelki wypadek mam w zapasie Polsat Cyfrowy.

• amityr Re: Moderacja 07.11.12, 17:26
                                To przed tym nie miałaś cyngielka? Może nie zauważyłaś ?
                                • anoagata Re: Moderacja 07.11.12, 17:35
                                  Po prostu zanudzasz,pisałam o cynglu a nie o jakimś tam cyngielku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka