Dodaj do ulubionych

Garść refleksji........

13.03.13, 11:43
Kiedyś świat zawalił mi się na głowę......dziś cieszę się życiem. I tak to jest raz na wozie, raz pod wozem.
Tamto sprzed "końca świata" nie wróci. Jest inaczej, ale za to jak pięknie!
Bo czy można nie docenić mojego życia emeryciego, kiedy nic nie muszę a jeszcze wiele mogę?
Wczoraj kino i film ,który nastroił mnie lirycznie,potem naleweczka z córką a na deser pilates i wreszcie książka i tv. Dzisiaj poranna kawka z masażystką,która odblokowała moje napięte mięśnie , właśnie ją pożegnałam. Po południu idę na imieniny.Żyć nie umierać!

Pewnie znalazłoby się jakieś niespełnienie ale po co o tym myśleć? Lepiej doceniać to co się ma. Czego i Wam życzę.
Obserwuj wątek
    • zajbel Re: Garść refleksji........ 13.03.13, 12:21
      Tak jak Ty też doceniam to co mam, ale gdyby nie te doły to nie wiem czy tak cieszyłabym się z tego co jest teraz.Patrzę na zycie z dystansem i słowo muszę wykreśliłam ze słownika , mam za to słowo mogę w zamian
      • xy.5 Re: Garść refleksji........ 13.03.13, 14:27
        Dobrze,że bywają miłe chwile.Oby było ich odpowiednio dużo.Prawie od tygodnia mam ich trochę
        mniej,bo się przeziębiłam i muszę siedzieć w domu.Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka i zrobiło
        się milej.Nic to,w odpowiednim czasie sobie odbiję.Udanych imienin Julinko!Pozdrawiam.
        • iryska2604 Re: Garść refleksji........ 13.03.13, 15:51
          Pamiętam twój pierwszy wpis i jak ci pisałam, że nigdy nie wiesz co cie jeszcze moze w życiu spotkać. Wtedy pewnie było ci ciężko w to uwierzyć ale teraz z perspektywy juz lat...Zycie nam pisze takie scenariusze ,ze czasem trudno uwierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka