Dodaj do ulubionych

Pia - popatrz

05.06.13, 19:06
iryska2604 napisała:
... zapisz na dysk, obejrzyj ...

Po prostu nie wiem jak tego szukać na dysku ...

Pia, z jakiej korzystasz przeglądarki? Jeśli mozilla to w prawym górnym rogu kliknij w firefox a nastepnie w opcje i pojawi się takie coś
http://fotoo.pl//out.php?i=553873_przechwytywanie.png
I tam sobie zaznaczysz czy chcesz aby system za kazdym razem cię pytał gdzie chcesz napisać czy w folderze pobierane. Jeśli masz inna przeglądarkę to to morze być w narzędziach i dalej tak samo-opcje.
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Pia - popatrz 06.06.13, 10:55
      Mam Mozilla Firefox ...
      Dopiero teraz zauwazylam Twoj wpis.
      Dzis jest w Szwecji wielkie swieto odpisze pozniej.
      • pia.ed Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 11:54
        A w miedzyczasie ktos kto zna sie na SKYPE moze mi napisze,
        czy moj syn moze zalozyc jeszcze jeden Skype na swoim komputerze.

Wczoraj probowalam wejsc u niego na Skype i okazalo sie ze syn zapomnial hasla.
        I wcale nie bylo u niego tak jak u mnie Zapomniales hasla?"
        tylko stale wyskakiwało jest "błąd" ...

A jak tylko klikal na ikonke Skype na dole strony, to pokazywalo sie takie kółeczko ktore powinno sie krecic podczas laczenia,
        ale jakby sie zablokowalo i byl tylko statyczny obraz.

Chce zeby zalozyl calkiem nowe Skype, na ktorym bede sie z nim komunikowac.
        Potrzeba chyba tylko nowego adresu mailowego i innego nicka?
        • ste.do Re: Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 12:38
          Najpierw usuń stary, a potem załóż nowy.
          • pia.ed Re: Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 15:41
            Tylko ze syn tego starego nie chce usunąć, bo ma na nim wszystkie kontakty z MSN.
            Pojde kiedys do niego jak on będzie w pracy, i spróbuje odzyskać ten pierwszy Skype.

Jak on jest w domu to stale marudzi i mi przeszkadza sad
            poza tym jest uparty jak kozioł, i mnie po krótkim czasie trafia szlag.

A czy gdyby zamiast hasla wpisać jego adres e-mail
            ktory musial podać przy zakładaniu Skype, to może wystarczy???

No to teraz wsiadam na rower i jadę świętować!!!
            Główne obchody zaczynają sie o godz 16 30, ale caly dzień sie coś działo ...
            byly poczęstunki i muzyka.
            • loczek62 Re: Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 16:18
              A nie ma w Skajapju opcji "odzyskiwanie hasła"?
              • iryska2604 Re: Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 21:42
                Niestety - nie korzystam bo mam mobilny internet i zbyt słaby sygnał.
              • pia.ed Re: Iryska albo inni majacy Skype 06.06.13, 22:41
                loczek62 napisał:
                > A nie ma w Skajapju opcji "odzyskiwanie hasła"?

Wydaje mi się, ze jest ... ale nie miałam czasu sprawdzić
                bo dziś z synem świętujemy ...
                Byliśmy na uroczystościach w mieście, oglądaliśmy w telewizji uroczystości
                ze Sztokholmu z udziałem króla i królowej, a teraz raczymy się tortem i lodami
                (zamiast obiadu). wink
                • amityr Re: Iryska albo inni majacy Skype 07.06.13, 16:48
                  Coś nie łapię . A co ten Twój syn taki do tyłu? Mamusi synuś ? Mój wnuk w wieku 8 lat śmiga po necie tylko furczy ,że tak powiem.
                  • pia.ed Re: Iryska albo inni majacy Skype 07.06.13, 20:42
                    amityr napisał:
                    > Coś nie łapię . A co ten Twój syn taki do tyłu? Mamusi synuś ? Mój wnuk w wieku
                    > 8 lat śmiga po necie tylko furczy ,że tak powiem.

Moj syn śmiga za dziewczynami po necie ... to jedno co go interesuje wink
                    A mamusi synkiem nie jest, bo mieszka samodzielnie i świetnie sobie daje rade,.
                    Tylko ze koledzy z którymi się zadaje nawet komputerów w domu nie maja,
                    bo ich to nie interesuje, wiec nie mam argumentu, ze jego koledzy to potrafią.

A ty amityr jak jesteś taki mądry to napisz co zrobić, bo wczoraj syn za moja porada odzyskał hasło, a Skype dalej nie funkcjonuje.
                    Tzn można się już zalogować, ale nie pokazuje mu się ta strona która powinna byc, z kontaktami i możliwością pokazania, ze jest sie on line albo offline, tylko jakaś stronka gdzie namawiają na płacenie za rozmowy!!!

Ja do Skype jestem przyzwyczajona od 10 lat, choć wiele się w tym czasie zmieniło, a syn po raz pierwszy założył sobie Skype w kwietniu, i od samego początku kulało ...
                    • amityr Re: Iryska albo inni majacy Skype 08.06.13, 15:26
                      Muszę być w miarę grzeczny więc już więcej nic nie napiszę , a ty sobie jaja robisz.
    • chris.w2 Re: Pia - popatrz 21.06.13, 02:27
      pia.ed napisała:
      > ...co się stało z gniazdem Borheim Sportplatz...

...najnowsza wiadomość:

"Kamerę nad gniazdem Bornheim Sportplatz przejściowo nie możemy doprowadzić do stanu aby bezawaryjnie przekazywać obraz z gniazda.
      Dlatego musimy odczekać aż bociany odlecą z gniazda, wówczas będziemy mieli bezpośredni dostęp do kamery i możliwość zlikwidowania błędu.
      Za przerwę w przekazywaniu obrazu z gniazda przepraszamy."
      • pia.ed Re: Pia - popatrz 21.06.13, 12:05
        Dzieki za tak dobra wiadomość ... już nie muszę się martwic o boćki.

"Kamerę nad gniazdem Bornheim Sportplatz przejściowo nie możemy doprowadzić do stanu aby bezawaryjnie przekazywać obraz z gniazda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka