05.07.13, 17:08
Seria poradników od „Moda 20 +” aż po „Moda 50 +”, w której dobieraliśmy strój odpowiednio do wieku, cieszyła się ogromną popularnością. Ponieważ głosy czytelników apelowały o rozszerzenie tego cyklu o jeszcze jedną dekadę, z przyjemnością spełniamy tę prośbę przyglądając się tym razem sześćdziesięciolatkom.
shopstory.pl/shopstory/artykul/16996/Moda_60_+?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoRED&utm_campaign=Shopstory&utm_content=cukierekRED_Moda_60+#Cuk
Pooglądajcie - niczego sobie...
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Moda 60+ 05.07.13, 18:24
      Taaakie buty ???
      • tamaryszek44 Re: Moda 60+ 05.07.13, 19:05
        Tak, i pewnie ja tak wskoczę na rower i na targ z plecakiem pojadę bo w koszykach nie mieszczę zakupów, albo nie! na ogródek tak wyjdę po plewićwink
        Nie mam gdzie się tak ubrać poza tym w naszej mieścinie są sklepy tylko dla małolat, bluzki do pępka i spódnice też do pępka ale od dołu.
        • ewa9717 Re: Moda 60+ 05.07.13, 19:30
          No własnie wink
          Ja tam sobie chwalę dzisiejsze czasy, bo mogę wdziać wszystko, co mi się tylko zechce wink Dopiero teraz widzę, jak bardzo przechlapane miały baby+/_ 60 z czasów mojego dzieciństwa...
          • iryska2604 Re: Moda 60+ 05.07.13, 19:51
            Tego nie wypadało,to za kolorowe a to znów za krótkie... A poza tym kobiety w naszym wieku to juz były traktowane jak babciule co to maja w kątku siedzieć i na drutach sztrykować. A propos butów - ja mam bzika i kolekcjonuję. Nie potrafie niektórych wyrzucić, nie niszczę butów wiec niektóre są jak nowe .I okazuje sie że są jak najbardziej na czasie. Tylko czasem nogi za bardzo bolą...
            • marguy Re: Moda 60+ 05.07.13, 21:29
              Widze, ze tak jak wiekszosc zaskoczona jestem niebywale wygodnymi butami. Rzucam wiec w kat trampki i adidasy i strzele sobie takie "praktyczne" szpilki na osmiokilometrowy spacer z psiskiem. Beda jak znalazl wink

Znalazlam w tym artykula astronomiczna bzdure "Wintour od lat utrzymuje ten sam styl, sprawiając, że tak staroświecki zestaw jak kostium Chanel może uchodzić cały czas za szczyt modowego wysmakowania."

Dla wszystkich tworcow mody, niezaleznie od pokolenia do ktorego naleza, kostium Chanelle jest ponadczasowy. Zaden z nich, chocby w obawie przed osmieszeniem sie, nie osmielilby sie okreslic kostiumu Chanelle jako staroswiecki lub niemodny.
              • 92ela Re: Moda 60+ 05.07.13, 22:08
                Bardzo ciekawy wątek. Myślę, że każda kobieta może wybrać coś dla siebie z tej bogatej kolekcji. Dzięki Irysko...Jutro tu wrócę i dokładniej oglądnę te modele.
                • anka125 Re: Moda 60+ 06.07.13, 11:41
                  To mi się nawet podoba smile ale...na co dzień wolę jeansy i tshircik.
                  • aga-kosa Re: Moda 60+ 07.07.13, 12:52
                    Kolory mocne i zdecydowane - nawet czerwienie - akceptuję. Ale nikt z projektantów nie bierze pod uwagę, że "firanki "ze skóry u ramion dekoracyjnie nie wyglądaja. Spracowane i zdeptane nogi w dodatku z bułeczkami nad kolanami - ukrywamy same pod długą spódnicą.
                    Wytarłam z kurzu lustro - czynię to rzadko by zmarszczek nie oglądać wink he,he - i zobaczyłam, że miejsca gdzie kobieta (za rok 70) nie ma zmarszczek nie wypada w miejscach publicznych pokazywać. wink aga
    • stedo Re: Moda 60+ 07.07.13, 13:59
      A królowej od "szykownych", drogocennych kolczyków dolna część ucha się wyciągnęławink)https://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/17fafe5f6ce2f1904eb09d2e80a4cbf6/8595033a-e6fa-11e2-8652-0025b511229e.jpg?type=1&quality=90&srcmode=3&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=970&srch=425&dstw=970&dsth=425

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka