wrozbitamaciej81 09.03.09, 21:46 w tym wątku możecie pytac o przekaz skryptu runicznego , na przykład co znaczy GEBO BERKANO KENAZ jeśli chodzi o miłość- ułatwi to Wam zrozumienie języka run. Z przyjemnością odpowiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifyso Re: mowa run 11.03.09, 11:15 Super! Czy gdy dobierasz skrypt dla konkretnej osoby, tłumaczysz tej osobie znaczenie poszczególnych run i to, jakiemu nazwę to: celowi służą? Ja tak robię. Omawiam skrypt z osobą pytającą )) Odpowiedz Link
ifyso Re: mowa run 18.10.09, 18:24 Mowa Run....Kolejny raz Runy, moje przyjaciółki zaskoczyły mnie swą trafnością. Wyciągnęłam trzy runy, to mial być jednocześnie skrypt. Jakich energii mi teraz najbardziej potrzeba? Które Runy dadza mi najlepsze wsparcie w mojej sytuacji? FEHU IWAZ SOWELO. Trafiony, zatopiony Brakuje mi obecnie energii życiowej, czuję jakby niemoc twórczą, brakuje determinacji i wytrwałości (IWAZ). Zapalam się do jakiegoś pomysłu (FEHU), obecuję sobie wytrwałość i systematyczność i nie dochowuję obietnicy... Pracuję z energiami, potrzeba zatem silnej ochrony (IWAZ). Potrzeba mi sukcesu (SOWELO), w tym znaczeniu, żeby namacalne rezultaty moich działań się pojawiły. SOWELO to także doenergetyzowanie czakramów i energetyczny kopniak Widać wyraźnie, że poziom energii mi spadł... RUNY są niesamowite... Odpowiedz Link