05.09.13, 09:46
Fakt ,że OFE też zostało wymyślone przez kapitał żydowski i wprowadzone w Polsce i kilku biednych krajach. Wycofano w tedy 40% kasy wpłacanej do ZUS i przeniesiono do OFE. Od tego moment zaczęła się nakręcać spirala zadłużenia kraju. Trzeba było dopłacać na emerytury po 5mld zł rocznie a te 5 mld brać od kapitału żydowskiego .Te same 5 mld ,które im Buzek z Balcerowiczem darmo dali. Płacimy odsetki od własnych pieniędzy. Przez 20 lat odprowadziliśmy z ZUS-u 100mld zł.o POZYCZKACH I ODSETKACH NIE WSPOMNĘ. To jest straszny skrót. Ale śmiać mi się chce jak ludzie i to młodzi z wykształceniem ekonomicznym bronią OFE.Hahaha
I tu współczuje panu Tuskowi,że musi za cwanych żydów Balcerowicza, Buzka itd świecić teraz oczami zaglądając do pustego portfela.
Obserwuj wątek
    • waga_1949 Re: BB 05.09.13, 17:38
      Daleko nie szukać-Amityr też obwinia za wszystko Żydów. A zaglądałeś im w rozporki,że tak bezczelnie zapytam? A skąd wiesz na 100% jaka krew w Tobie płynie? Obrzydliwe.
      • zajbel Re: BB 05.09.13, 18:13
        A może faktycznie przestańmy odpisywać na posty Amityra. Przecież dyskusja z nim to walenie głową w mur.
        • waga_1949 Re: BB 05.09.13, 18:25
          Masz całkowitą rację.
          • amityr Re: BB 05.09.13, 20:42
            Wyszło szydło z worka.Uderz w stół itd. Nie ja to wymyśliłem tylko prof i to z nagrodą Nobla. Trzeba było oglądać wczoraj SS.
            • iryska2604 Re: BB 05.09.13, 21:18
              Profesor nie profesor, ale ty przystopuj trochę z tymi nagonkami. Aż niemiło, stale kwękasz ,narzekasz -to ci żyd przeszkadza, to gej...Daj spokój, wyluzuj trochę.
              • wikul Za wszystkim stoją Żydzi 05.09.13, 22:51
                https://stopnudzie.pl/upload/file/323.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka