Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:51 Z uwagi,iż duża część Pań narzeka na egzamin chcę spytać z ciekawości,czy jest w Polsce kobieta egzaminator,która egzaminuje na wszystkie kategorie? Wie ktoś cość na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wasz eg Re: Kobieta_egzaminator IP: *.toya.net.pl 03.09.11, 20:35 kilka egzaminatorek w woj. łódzkim ma uprawnienia na wszystkie kategorie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:03 Kraków ma jedną! Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Kobieta_egzaminator 04.09.11, 19:33 ktora w dodatku srednio potrafi jezdzic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instr Re: Kobieta_egzaminator IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 23:49 to jest jedna wielka kpina kim są egzaminatorzy. ja bym takiej jednej z drugą dał autobus pełen ludzi i niech jedzie nad morze, albo zestaw C+E i niech cofnie pod rampę pod hipermarketem. Skoro egzaminują kierowców to chyba żaden problem dla nich.... egzamin WERYFIKACYJNY na egzaminatora jedynie weryfikuje kto ma w życiu farta a kto nie. Jeśli ktoś zdawał egz. weryfikacyjny to wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa5 Re: Kobieta_egzaminator IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 21:25 instr napisał(a): to jest jedna wielka kpina kim są egzaminatorzy. są ludźmi, którzy mają uprawnienia do egzaminowania kierowców ja bym takiej jednej z drugą dał autobus pełen ludzi i niech jedzie nad morze, albo zestaw C+E i niech cofnie pod rampę pod hipermarketem. Skoro egzaminują ki erowców to chyba żaden problem dla nich.... sposób w jaki przeprowadza się weryfikację egzaminatorów jest uregulowany rozporządzeniem, jeżeli twoim zdaniem należy go poszerzyć o jazdę autobusem nad morze zgłoś to do ministerstwa. egzamin WERYFIKACYJNY na egzaminatora jedynie weryfikuje kto ma w życiu farta a kto nie. Jeśli ktoś zdawał egz. weryfikacyjny to wie o czym mówię. przede wszystkim wiedza i trochę szczęścia jak na każdym egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 16:33 rozumiem ze Tobie sie nie udalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 07:28 Sarawi, a wiesz chociaż która to skoro twierdzisz, że średnio jeździ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Kobieta_egzaminator IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 23:05 Na Odlewniczej na pewno jedna kobieta prowadzi egzamin na kat. A. Nie zdawałem wprawdzie u niej ale słyszałem jej instruktaż w kwestii przebiegu egzaminu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.skynet.net.pl 01.12.11, 14:39 W Warszawie jest jedna z uprawnieniami na wszystkie kategorie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 22:29 w jednym z word-ów kobieta jest nawet egzaminatorem nadzorującym Odpowiedz Link Zgłoś