Dodaj do ulubionych

Kobieta_egzaminator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:51
Z uwagi,iż duża część Pań narzeka na egzamin chcę spytać z ciekawości,czy jest w Polsce kobieta egzaminator,która egzaminuje na wszystkie kategorie?
Wie ktoś cość na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: wasz eg Re: Kobieta_egzaminator IP: *.toya.net.pl 03.09.11, 20:35
      kilka egzaminatorek w woj. łódzkim ma uprawnienia na wszystkie kategorie
      • Gość: gość Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:03
        Kraków ma jedną!
        • sarawi Kobieta_egzaminator 04.09.11, 19:33
          ktora w dodatku srednio potrafi jezdzic ...
          • Gość: instr Re: Kobieta_egzaminator IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 23:49
            to jest jedna wielka kpina kim są egzaminatorzy.

ja bym takiej jednej z drugą dał autobus pełen ludzi i niech jedzie nad morze, albo zestaw C+E i niech cofnie pod rampę pod hipermarketem. Skoro egzaminują kierowców to chyba żaden problem dla nich....

egzamin WERYFIKACYJNY na egzaminatora jedynie weryfikuje kto ma w życiu farta a kto nie. Jeśli ktoś zdawał egz. weryfikacyjny to wie o czym mówię.
            • Gość: tsa5 Re: Kobieta_egzaminator IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 21:25
              instr napisał(a):
              to jest jedna wielka kpina kim są egzaminatorzy.

są ludźmi, którzy mają uprawnienia do egzaminowania kierowców

ja bym takiej jednej z drugą dał autobus pełen ludzi i niech jedzie nad morze,
              albo zestaw C+E i niech cofnie pod rampę pod hipermarketem. Skoro egzaminują ki
              erowców to chyba żaden problem dla nich....

sposób w jaki przeprowadza się weryfikację egzaminatorów jest uregulowany rozporządzeniem, jeżeli twoim zdaniem należy go poszerzyć o jazdę autobusem nad morze zgłoś to do ministerstwa.

egzamin WERYFIKACYJNY na egzaminatora jedynie weryfikuje kto ma w życiu farta a
              kto nie. Jeśli ktoś zdawał egz. weryfikacyjny to wie o czym mówię.

przede wszystkim wiedza i trochę szczęścia jak na każdym egzaminie
            • Gość: egz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 16:33
              rozumiem ze Tobie sie nie udalo ;)
          • Gość: gość Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 07:28
            Sarawi, a wiesz chociaż która to skoro twierdzisz, że średnio jeździ??
    • Gość: Wawa Re: Kobieta_egzaminator IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 23:05
      Na Odlewniczej na pewno jedna kobieta prowadzi egzamin na kat. A. Nie zdawałem wprawdzie u niej ale słyszałem jej instruktaż w kwestii przebiegu egzaminu.
      Pozdrawiam
    • Gość: xyz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.skynet.net.pl 01.12.11, 14:39
      W Warszawie jest jedna z uprawnieniami na wszystkie kategorie.
      • Gość: egz Re: Kobieta_egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 22:29
        w jednym z word-ów kobieta jest nawet egzaminatorem nadzorującym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka