Dodaj do ulubionych

Afera taśmowa

17.09.14, 09:37
Minie niedługo wrzesień a obiecanki cacanki Tuska w lesie. Tak czy owak ale afera taśmowa nie powinna być zamieciona pod dywan.Chyba ,że mamy taki klimat i nie musimy się dowiedzieć o czym w knajpie Bieńkowska gaworzyła z szefem CBA.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Afera taśmowa 17.09.14, 12:01
      amityr napisał:

> Minie niedługo wrzesień a obiecanki cacanki Tuska w lesie. Tak czy owak ale afe
      > ra taśmowa nie powinna być zamieciona pod dywan.Chyba ,że mamy taki klimat i ni
      > e musimy się dowiedzieć o czym w knajpie Bieńkowska gaworzyła z szefem CBA.

Za pozwoleniem, na jakich taśmach się opierasz ?

https://jacollas.pl/modules/editorial/homepage_logo.jpg

Oczywiście, nie można pisać że chodzi o aferę podsłuchową bo to ma od razu pejoratywny wydźwięk więc używa się idiotycznego archaicznego, nic nie mówiącego określenia.
      • anoagata Re: Afera taśmowa 17.09.14, 13:34
        Mnie to obrzydzenie bierze na temat podsłuchów,obojętnie i kto i kogo.
        Fuj ! Dobrze będzie jeżeli nie będzie nikt w tym się grzebać,choć trochę w to wątpię.
        • jaga_22 Re: Afera taśmowa 17.09.14, 13:54
          Macierewicz i Kamiński skoczyli na swojego ulubionego konika
          i będą pędzić na oklep i na oślep aż spadną.
          • anoagata Re: Afera taśmowa 17.09.14, 14:02
            A ten drugi Kamiński 'wielki katolik' rozwiódł się i ponownie się ożenił może by tak ogłosił że tak też można..
            • iryska2604 Re: Afera taśmowa 17.09.14, 17:56
              A mnie dokładnie zwisa co kto komu powiedział - a jeszcze po kielichu.
              • wikul Re: Afera taśmowa 17.09.14, 18:26
                iryska2604 napisała:

> A mnie dokładnie zwisa co kto komu powiedział - a jeszcze po kielichu.

A ja bym wszystkim tym którzy się tymi podsłuchami podniecają poradził żeby założyli podsłuchy w swojej rodzinie. Dowiedzą się "całej prawdy" o sobie.
                • amityr Re: Afera taśmowa 17.09.14, 18:33
                  I od razu wiadomo co i jak i kto.
                  • aga-kosa Re: Afera taśmowa 17.09.14, 18:51
                    Bogaty głuchy dziadek kazał sobie w tajemnicy przed rodziną założyć aparat słuchowy. Lekarze mu zrobili delikatny i niewidoczny. Przyszedł do domu, usiadł z rodziną do kolacji. Po kolacji wezwał notariusza i zmienił testament. aga
    • aktyntasza Re: Afera taśmowa 27.09.14, 21:48
      Piractwo jest wszędzie. Trwa przemyt lewego węgla. Dlaczego niema kontroli Tuska który na spotkaniu z biznesmenami uzgodnił że, dalsze sprowadzanie węgla z Rosji jest warunkiem zaprzestania publikacji następnych nagrań afery podsłuchowej które mocno kompromitują Platformę Obywatelską. Umowa za którą stoją wielkie pieniądze, jest tajna i Tusk ani nikt z PO nie przyzna się do tego szantażu. Wychodzi na to że w aferze taśmowej najwięcej przywilejów muszą stracić górnicy.
      • wikul Ile ci płacą za te brednie ? 27.09.14, 22:08
        aktyntasza napisał:

> Piractwo jest wszędzie. Trwa przemyt lewego węgla. Dlaczego niema kontroli Tusk
        > a który na spotkaniu z biznesmenami uzgodnił że, dalsze sprowadzanie węgla z Ro
        > sji jest warunkiem zaprzestania publikacji następnych nagrań afery podsłuchowej
        > które mocno kompromitują Platformę Obywatelską. Umowa za którą stoją wielkie p
        > ieniądze, jest tajna i Tusk ani nikt z PO nie przyzna się do tego szantażu. Wyc
        > hodzi na to że w aferze taśmowej najwięcej przywilejów muszą stracić górnicy.

Co ma piractwo do przemytu ? Kto przemyca i skąd ? Co ma Tusk do kontroli ? Przegapiłeś że Tusk nie pełni już funkcji w polityce krajowej ? Na jakim spotkaniu ? Z jakimi biznesmenami ? Jaka umowa ? Ile ci płacą za rozpowszechnienie tych bredni. Opłaca się tak szmacić ?
        • amityr Re: Ile ci płacą za te brednie ? 28.09.14, 09:01
          Największą aferą "taśmową" była prezentacja nagrania fałszywego Tuska z przed lat jak jego matka odchodziła na emeryturę ze służby zdrowia z odprawą 1700 zł. Buhaha
          • aga-kosa Re: Ile ci płacą za te brednie ? 28.09.14, 09:11
            Przecież to nic nowego. Punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia.
            Teraz prezydent UE będzie mógł swojej biednej mamie dokładać do emerytury. Nie wiem tylko ile można w I grupie darować bez podatku do US. ;P
            • aga-kosa Re: Ile ci płacą za te brednie ? 28.09.14, 09:11
              To wyżej napisałam JA ! aga. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka