amityr 20.01.15, 19:55 W wolnej chwili proszę sobie przeczyta: caritaspolska.wordpress.com/2014/03/16/tajemnice-rodziny-caritas/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Tajemnice rodziny Caritas 20.01.15, 22:02 No proszę . A Owsiaka wszyscy rozliczają. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 09:45 Ja tam nie wierzę już żadnym fundacjom, Panie i Panowie prezeski/owie w tych fundacjach najczęściej mają pensję stanowiącą co najmniej sześciokrotność mojej i jeżdżą samochodami o jakich ja mogę pomarzyć. Nie żałuję im, ale nie mam zamiaru dokładać się i tyle. Czy dotyczy WOŚP, czy Caritasu czy fundacji typu Głodne Mruczki. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 10:42 gazeta_mi_placi napisała: > Ja tam nie wierzę już żadnym fundacjom, Panie i Panowie prezeski/owie w tych fu > ndacjach najczęściej mają pensję stanowiącą co najmniej sześciokrotność mojej i > jeżdżą samochodami o jakich ja mogę pomarzyć. > Nie żałuję im, ale nie mam zamiaru dokładać się i tyle. Czy dotyczy WOŚP, czy > Caritasu czy fundacji typu Głodne Mruczki. > Twoja sprawa,samo nic się nie robi.Trzeba patrzeć na stronę pozytywną. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 11:31 Ale ja patrzę właśnie na stronę pozytywną - pensję Pani/a prezes i jej/jego samochód lub dom Są to naprawdę pozytywne kwoty Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 12:18 gazeta_mi_placi napisała: > Ale ja patrzę właśnie na stronę pozytywną - pensję Pani/a prezes i jej/jego sam > ochód lub dom Są to naprawdę pozytywne kwoty > Gazetko,nie udawaj,że nie rozumiesz Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 14:33 Proceder kwitł od kilku lat i nikt odpowiedzialny za rozdysponowanie się nie interesował?Zresztą\tak jest w każdej gałęzi naszej gospodarki-jak się zacznie grzebać/po niewczasie/to wychodzi bagno-i włąsnie m.in.dlatego jestem po stronie opozycji. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 15:04 Dlatego ja nie dam ani 1 złotówki żadnej fundacji. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 15:09 Wreszcie przeczytałam to co w linku.Jak można mierzyć wszystkich jedną miarą. Ludzie kradli i będą kraść,bo tacy też są. Okazja czyni złodzieja,ale na szczęście są też i uczciwi. Odpowiedz Link
amityr Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 21:16 jaga_22 napisała: > Wreszcie przeczytałam to co w linku.Jak można mierzyć wszystkich jedną miarą. L > udzie kradli i będą kraść,bo tacy też są. > Okazja czyni złodzieja,ale na szczęście są też i uczciwi. > Najlepiej to być naiwnym , głupim , głębokim katolem i na dodatek flegmatykiem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Tajemnice rodziny Caritas 21.01.15, 21:45 amityr napisał: Najlepiej to być naiwnym , głupim , głębokim katolem i na dodatek flegmatykiem. Zaskoczyłeś mnie,może popracuj nad sobą. Odpowiedz Link
amityr Re: Tajemnice rodziny Caritas 22.01.15, 10:34 Niestety, pewne cechy są dziedziczne. A jak u ciebie? Odpowiedz Link
amityr Re: Tajemnice rodziny Caritas 22.01.15, 12:12 O . to łatwo sobie poradzisz.Chociaż (bez obrazy) PESEL może być przeszkoda.Hehe Odpowiedz Link
anoagata Re: Tajemnice rodziny Caritas 22.01.15, 12:45 Oj tam,oj tam. U nas dawno temu się mówiło,ze każdy sobie rzepkę skrobie. Teraz tego nie mówią bo chyba sie każdy tego wstydzi. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Tajemnice rodziny Caritas 22.01.15, 12:48 amityr napisał: > O . to łatwo sobie poradzisz.Chociaż (bez obrazy) PESEL może być przeszkoda.Heh > e A niby dlaczego przeszkodą? jeszcze tego nie zauważyłam. ale 22 marca równowaga nieco się zaburzy. Odpowiedz Link