Dodaj do ulubionych

Lotto przez internet

19.05.15, 19:20
Nowelizacja ustawy hazardowej, która umożliwi grę w Lotto przez internet, może wejść w życie jeszcze w tym roku - dowiedział się portal Biztok.pl. Totalizator Sportowy jest już gotowy na wprowadzenie zakładów on-line - czeka tylko na zmianę prawa.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17362439,Zagramy_w_Lotto_przez_internet_jeszcze_w_tym_roku_.html
To co - bedziemy grać?
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Lotto przez internet 19.05.15, 19:37
      Mnie w szczenięcych latach wróżka powiedziała, że nie mam grać w żadne toto-lotki, bo i tak nie wygram. I tego się trzymam!
      • tamaryszek44 Re: Lotto przez internet 19.05.15, 21:15
        Mąż już gra od jakiegoś czasu, ale tylko jak jest kumulacja, bo jak twierdzi, nie będzie się rozdrabniałwink
        • iryska2604 Re: Lotto przez internet 19.05.15, 22:26
          Ale czasem warto mieć nadzieję -tylko ze ta nadzieja kosztuje,niestety...Choć czasem trafi sie ślepej kurze ziarno jak mnie parę lat temu piątka. Nie była to wielka kwota bo jakies cztery z kawałkiem, ale zawsze to coś. No i poniewaz miałam juz kilka trójek, trzy czwórki i jedną piątkę ,to moze prawem serii trafię w końcu tą szóstkę? Dobrze chociaz że gram z umiarem.
          • tamaryszek44 Re: Lotto przez internet 19.05.15, 22:48
            Pewnie że trzeba próbowaćsmile Ja bym chciała wygrać, ale na tym się kończy, bo nie gramsmile Jakoś nie mam tego we krwi, nie pamiętam itd.
            Moja koleżanka też kiedyś trafiła piątkę i na stare pieniądze było to bodajże 22 tyś.
    • kot404 Re: Lotto przez internet 19.05.15, 23:34
      kiedyś wygrałem parę dolarów na amerykańskim Lotto w sieci. Otrzymałem kupom. Teoretycznie wartość kuponu wystarczała do zakupu PŁYTY w Amazon.com razem z pakowaniem i wysyłką. Teoretycznie. Bo to było tylko 10% wartości zakupu. Więc olałem kupon a PŁYTĘ ściągnąłem innymi kanałami.
      • anoagata Re: Lotto przez internet 20.05.15, 12:50
        Owszem bym grała,gdyby do gry logowało się poprzez konto w swoim banku,inne opcje nie wchodzą w grę.
    • gracz857 Re: Lotto przez internet 29.07.15, 21:51
      Już teraz można grać w Multi Multi, Totolotka przez internet na lottomania.com.pl/. Nie każdy wie i biega niepotrzebnie z kuponami zamiast wysłać je przez internet.
      • iryska2604 Re: Lotto przez internet 30.07.15, 08:46
        Strona nie działa i nie byłabym taka pewna czy to nie jest jakas prywatna.
        • jaga_22 Re: Lotto przez internet 30.07.15, 10:40
          Nie działa bo podany adres jest niepełny.Do mnie czasem przychodzi na maila,
          ale ja nie gram.

lottomania.com.pl/
      • klaudia_84 Re: Lotto przez internet 27.04.16, 12:18
        A co z portalami typu lottoland? Czy tam też można grać i czy to jest bezpieczne? Czytając co nieco na ten temat nie doszłam do żadnego wniosku.
        • aga-kosa Re: Lotto przez internet 27.04.16, 13:49
          U nas w domu mówi się, że gra w totka to człowiek płaci podatek od marzeń.
          Trudno liczyć na powtórny los szczęścia - a nawet gdyby na moim koncie wylądowała fortuna, to nie będzie to powód do szczęścia.
          Napisałam powtórny los, bo przecież wyrozumiały i kochający mąż ( szóstka w totka), dzieci wychowane bez problemów( dodatkowa liczba) i na dodatek miałam wspaniałą teściową ( końcówka banderoli)- tego żadna szóstka w totka nie załatwi. Wręcz odwrotnie - wyobrażacie sobie na co wydać skromne 2 000 000, jak się odniesie rodzina, znajomi... eeeeee nie warto wink aga
          • iryska2604 Re: Lotto przez internet 27.04.16, 18:03
            No cos ty, ja tam bym wiedziała co zrobić z wygraną i wcale bym sie nie obraziła na los.
            Póki co wszystkie lottomanie i inne gry tego typu to prywatne. Duży Lotek dopiero sie przymierza do internetu.
            • estella50 Re: Lotto przez internet 27.04.16, 18:26
              Byłam dzieckiem, kiedy stryjek trafił szóstkę w totka. Postawił dom, córkom (sztuk 2) kupił mieszkania, sobie jeszcze samochód. Mnie nic nie skapnęło (może rodzicom - nie wiem).
              To dowód, że istnieją tacy, którzy wygrywają smile
              Sama nie gram, bo wróżka (patrząc w karty) powiedziała, że nie mam grać, bo i tak nigdy nie wygram. No to nie gram!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka