Dodaj do ulubionych

Odbrązawiamy Kalisza

19.06.15, 23:06
Jakoś nigdy nie miałem do niego dobrego zdania. Intuicyjnie wyczuwałem w nim nieszczerość i ostentacyjny narcyzm.

Ryszard Kalisz oskarżany przez byłą partnerkę: Dzieckiem zajmowałam się sama. Niszczył poczucie mojej wartości.

Ryszard Kalisz rozstał się z Ingą Pietrusińską, ale para wspólnie wychowuje syna. Była partnerka polityka twierdzi jednak, że nigdy nie pomagał jej w opiece nad dzieckiem, a jego wizerunek medialny mija się z prawdą. Rewelacje na temat związku z byłym partnerem wyjawia w "Super Expressie".

Para poznała się w lipcu 2010 r. Pietrusińska pracowała jako tłumacz w Ambasadzie Francji, a podczas jednego z bankietów Ryszard Kalisz poprosił ją o wizytówkę. Odezwał się po roku i sprawy potoczyły się szybko. Para rzadko pokazywała się razem, bo polityk zapewniał, że zależy mu na prywatności. Kiedy partnerka zaszła w ciążę, w prasie zaczęły ukazywać się jego zdjęcia z inną kobietą - obecną żoną, Dominiką Lis.

Inga Pietrusińska postanowiła opowiedzieć historię związku z politykiem na łamach "Super Expressu": ...

www.plotek.pl/plotek/1,78649,18173147,Ryszard_Kalisz_oskarzany_przez_byla_partnerke__Dzieckiem.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Odbrązawiamy Kalisza 20.06.15, 00:31
      A to wikul czytales?

... Umieścił na Facebooku wpis, w którym odniósł się do "prania brudów" przez jego byłą partnerkę. Twierdzi, że uległa ona manipulacji tabloidu, a przed]stawiana przez nią wersja wydarzeń mija się z prawdą:
      Przykro mi jest niezmiernie, iż w swojej zapiekłości i od dłuższego czasu, współpracując z tabloidem zapomniała o dobru swojego dziecka. Wzięli ją w swoje szpony specjaliści od manipulacji, sensacji i kłamstw. To co ona mówi to są opisy zmanipulowanych lub wyimaginowanych zdarzeń.

Podkreśla, że wbrew temu, co opowiada była partnerka (jego zdaniem "wykreowana na partnerkę" właśnie przez "Super Express") dba o dziecko:
      Kupiłem dla dziecka wszystkie sprzęty i specjalny wygodny samochód dla matki. Odwiedzam syna co tydzień w weekendy i płacę wysoką kwotę co miesiąc na jego utrzymanie. Chodzę z nim do lekarza, byłem na wszystkich szczepieniach.

Polityk uważa, że wyznania w tabloidzie są częścią planu Pietrusińskiej. Miały się one pojawić po tym, kiedy polityk skierował sprawę kontaktów z synem do sądu:
      Wystąpiłem dla dobra dziecka do sadu o ustalenie kontaktów, żeby mógł spędzać czas z najbliższymi z rodziny. To powód wspólnej akcji Ingi Pietrusińskiej i Super Expressu.
      - Najważniejsze dla mnie jest dobro mojego syna, jego rozwój i szczęście rodzinne. Respektuje w pełni prawa matki. Dla dobra syna Inga Pietrusińska powinna uznać prawa ojca.

Ryszard KaliszFacebook.com/Ryszard Kalisz
      • jaga_22 Re: Odbrązawiamy Kalisza 20.06.15, 11:55
        Przez nierozwagę obojga przyszło dziecko na świat.
        Lepiej by było żeby się z nią ożenił bez miłości?
        Widać po niej,że Rysiu dobrze zrobił nie wiążąc się z nią.
        • iryska2604 Re: Odbrązawiamy Kalisza 20.06.15, 19:57
          A mnie to dokładnie lata, do Rysia nigdy sympatii nie miałam. I moim zdaniem powinni prać swoje brudy sami no ale wtedy z czego zyły by brukowce?
        • pia.ed Re: Odbrązawiamy Kalisza 20.06.15, 21:11
          jaga_22 napisała:

> Przez nierozwagę obojga przyszło dziecko na świat.
          > Lepiej by było żeby się z nią ożenił bez miłości?
          > Widć po niej,że Rysiu dobrze zrobił nie wiążąc się z nią.

Swietnie to ujelas smile Kiedy dziecko przyszlo na swiat, gazety sie rozpisywaly
          ze to byl skutek jednej upojnej nocy sylwestrowej ...
          a teraz ta kobieta probuje to przedstawic ze niby byli para od dwoch lat ...

No coz, baba nie wytrzymala kiedy znalazl innna, atrakcyjniejsza od niej ...
          i podklada mu swinie.
          i
      • wikul Re: Odbrązawiamy Kalisza 20.06.15, 19:56
        pia.ed napisała:

> A to wikul czytales?

Tak.
        Nie przepadam za plotkowaniem ale czasem robię wyjątek gdy chodzi o osobę robiącą z siebie ideał i kryształowy charakter.
        • smutas13 Re: Odbrązawiamy Kalisza 21.06.15, 08:03
          Magiel.
          • pia.ed Re: Odbrązawiamy Kalisza 21.06.15, 18:34
            Smutas13 powiedzial co wiedzial ... wink
            Pewnie ze magiel skoro artykul zamieszczono w plotek.pl ...
          • wikul Re: Odbrązawiamy Kalisza 22.06.15, 19:10
            smutas13 napisała:

> Magiel.

Owszem, ale jak uświadomić ewentualnym wyborcom z kim maja do czynienia gdyby przyszło wybierać tego narcyza?
            • jaga_22 Re: Odbrązawiamy Kalisza 22.06.15, 19:31
              Ten narcyz jest dobrym adwokatem .Był ministrem w rządzie Belki.
              • amityr Re: Odbrązawiamy Kalisza 22.06.15, 21:04
                Wart jeden drugiego. Mogła wziąć pigułę, a on pytał? Tak w ogóle to buc. A ten rubaszny śmiech jest żałosny.
                • jaga_22 Re: Odbrązawiamy Kalisza 23.06.15, 10:06
                  amityr napisał:

> Wart jeden drugiego. Mogła wziąć pigułę, a on pytał? Tak w ogóle to buc. A ten
                  > rubaszny śmiech jest żałosny.

Czy śmiech może być żałosny? https://dodatkii.net/emotki/13.gif
                  • amityr Re: Odbrązawiamy Kalisza 23.06.15, 11:10
                    jaga_22 napisała:
                    > Czy śmiech może być żałosny? [img]https://dodatkii.net/emotki/13.gif[/im
                    > g]
                    Tak ,jeżeli jest udawany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka