wikul
19.06.15, 23:06
Jakoś nigdy nie miałem do niego dobrego zdania. Intuicyjnie wyczuwałem w nim nieszczerość i ostentacyjny narcyzm.
Ryszard Kalisz oskarżany przez byłą partnerkę: Dzieckiem zajmowałam się sama. Niszczył poczucie mojej wartości.
Ryszard Kalisz rozstał się z Ingą Pietrusińską, ale para wspólnie wychowuje syna. Była partnerka polityka twierdzi jednak, że nigdy nie pomagał jej w opiece nad dzieckiem, a jego wizerunek medialny mija się z prawdą. Rewelacje na temat związku z byłym partnerem wyjawia w "Super Expressie".
Para poznała się w lipcu 2010 r. Pietrusińska pracowała jako tłumacz w Ambasadzie Francji, a podczas jednego z bankietów Ryszard Kalisz poprosił ją o wizytówkę. Odezwał się po roku i sprawy potoczyły się szybko. Para rzadko pokazywała się razem, bo polityk zapewniał, że zależy mu na prywatności. Kiedy partnerka zaszła w ciążę, w prasie zaczęły ukazywać się jego zdjęcia z inną kobietą - obecną żoną, Dominiką Lis.
Inga Pietrusińska postanowiła opowiedzieć historię związku z politykiem na łamach "Super Expressu": ...
www.plotek.pl/plotek/1,78649,18173147,Ryszard_Kalisz_oskarzany_przez_byla_partnerke__Dzieckiem.html#Czolka3Img