Dodaj do ulubionych

Ale heca !

18.04.17, 20:12
racownicy jednego ze sklepów sieci Lidl tak się śpieszyli do domów na święta, że zapomnieli zamknąć drzwi do sklepu. I pewnie nikt by tego nie zauważył, gdyby nie ulewny deszcz.

natemat.pl/206199,sklep-lidla-w-zielonej-gorze-byl-otwarty-przez-swieta-pracownicy-wyszli-i-zostawili-otwarte-drzwi
Dobrze że "element" też swiętował - inaczej byłyby puste półki.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Ale heca ! 19.04.17, 16:21
      Sprawa jak najbardziej pasuje do nagłówka wątku

Dowiedziałem się, że Misiewicz ocalił Polskę przed FSB, a ja staję po tej samej stronie co rosyjskie służby specjalne. Odlot z Franza Kafki wzięty - twierdzi Paweł Kukiz i pokazuje list, jaki dostał od ministra obrony Antoniego Macierewicza.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21656821,macierewicz-postraszyl-w-liscie-kukiza-resztki-moich-wlosow.html#Prze
      Ja tam za Kukizem nie przepadam,ale przyznacie chyba ze śmieszny list minister napisał.I słusznie Kukiz stwierdził
      Dowiedziałem się, że dyrektor Misiewicz ocalił Polskę przed FSB, a ja kontestując fachowość młodych adeptów partiokracji zatrudnionych za ciężką kasę w gabinetach politycznych staję po tej samej stronie co rosyjskie służby specjalne i ich sojusznicy… Odlot z Franza Kafki wzięty - napisał Kukiz na Facebooku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka