Dodaj do ulubionych

Napluliście mi w duszę

12.02.18, 18:56
Podczas ostatniej kontrmiesięcznicy smoleńskiej zgromadzeni śpiewali hymn narodowy, wtedy wtargnęła pomiędzy nich policja. Zbulwersowany członek Komitetu Obrony Demokracji wygłosił do funkcjonariuszy emocjonalną odezwę, która odbiła się szerokim echem w sieci. – Sam się zdziwiłem, że coś takiego we mnie zagrało. Nie przypuszczałem, że aż tak emocjonalnie zareaguję, ale to była spontaniczna reakcja – mówi w rozmowie z naTemat Władysław Ciejka.

natemat.pl/229801,kim-jest-wladyslaw-ciejka-to-ten-dzialacz-kod-wygarnal-policji-10-lutego
Obejrzyjcie video. Człowieka naprawdę ruszyło .Policjanci odeszli jak niepyszni, tylko teraz nie wiadomo jakie będą tego konsekwencje.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Napluliście mi w duszę 13.02.18, 19:10
      Widzieliście to? Warto zobaczyć.
      • alfredka1 Re: Napluliście mi w duszę 13.02.18, 21:26
        Widzieliśmy , słyszeliśmy ... dzielny jest !!!!
        posłałam dalej , do bliskich i znajomych w Kraju i poza ..
    • smutas13 Re: Napluliście mi w duszę 14.02.18, 08:23
      iryska2604 napisała:

Człowieka naprawdę ruszyło .Policjanci odeszli jak niepyszni, tylko teraz nie wiadomo jakie będą tego konsekwencje.

Już są. Dziś o 6:00 rano, z domu wyprowadzono w kajdankach Władysława Frasyniuka!
      • estella50 Re: Napluliście mi w duszę 14.02.18, 08:42
        Zawieżli go do prokuratury w Oleśnicy. Zwolnili po 2 godzinach. A wiadomo za co go aresztowali: za obywatelski opór wobec łamania i uzurpowania sobie prawa do wszystkiego przez człowieka z Nowogrodzkiej i jego podwładnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka