grenka1 23.08.06, 10:23 Seniorów zniknęła. Szkoda, lubiłam ją podczytywać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Wyspa 23.08.06, 10:31 i ja podczytywalam, raz czy drugi nawet cos napisalam. Ale miedzy nami: jaki sens ma mnozenie forow o identycznym profilu? Dama - mam nadzieje - zacznie tu pisywac, wszyscy inni tez i bedziemy znowu mile "zjednoczeni". Czego sobie zycze))) Odpowiedz Link
wikul Re: Wyspa 23.08.06, 20:16 ewa553 napisała: > i ja podczytywalam, raz czy drugi nawet cos napisalam. Ale miedzy nami: jaki > sens ma mnozenie forow o identycznym profilu? Dama - mam nadzieje - zacznie tu > pisywac, wszyscy inni tez i bedziemy znowu mile "zjednoczeni". Czego sobie > zycze))) Melduję się, juz jestem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Wyspa 23.08.06, 21:09 no Wikul, ciesze sie, ze sie przywlokles)))) co porabiales ostatnio co Cie tak zajelo? Odpowiedz Link
wikul Re: Wyspa 23.08.06, 21:22 ewa553 napisała: > no Wikul, ciesze sie, ze sie przywlokles)))) co porabiales ostatnio co Cie > tak zajelo? Nic szczególnego. Surfowałem na innych forach. Spotkałem Cię nawet na jakimś bardzo egzotycznym forum ale się nie wychylałem. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Wyspa 23.08.06, 21:33 ales mnie zaciekawil: ja na egzotycznym???? Nic mi o tym nie wiadomo. No, chyba ze Judaica jest dla Ciebie ezgotyczna? Albo Wlochy? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wyspa 24.08.06, 18:54 I ja witam Ciebie Wikul,pomału zbiera się nas ferajna/starych znajomych/ szkoda,że Damie nie wyszło,za dużo tych podobnych for się namnożyło. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wyspa 24.08.06, 20:00 Daj mu Panie Boże szczęście,zyczę mu powodzenia))))) Odpowiedz Link
wikul Re: Wyspa 24.08.06, 22:50 ewa553 napisała: > ales mnie zaciekawil: ja na egzotycznym???? Nic mi o tym nie wiadomo. No,chyba > ze Judaica jest dla Ciebie ezgotyczna? Albo Wlochy? Już nie pamiętam. Zauważyaś że jesteś b.aktywna na różnych forach. Podziwiam. Moze to było o mrówkach na f.Ogród ? Szukałem czegoś dla szwagierki której na miniogródku zrobiły sobie kopiec. Pzdr. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Wyspa 25.08.06, 08:31 A! Na ogrodzie zawsze szukam dobrych rad, bo jestem poczatkujaca ogrodniczka))) Nie uwierzysz ile sie tam juz nauczylam. Tylko ze ogrod to nie egzotyka)))) Nie masz mnie co podziwiac za aktywnosc. Zagladam na wiele forow (forumow, fur?) ale nie pisze za wiele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Wyspa 25.08.06, 21:36 A gdzie podziała się Dama kanaliowa? Czy ktoś ją ostatnio widział? Odpowiedz Link