dr.wal2 05.11.06, 12:35 Marzenie rentownego eremita : lysina - nie trza na fryzjera pieniedzy wydawac 3cie zeby - zawsze prima wyczyszczone penis na baterie - nie trza stareje klamac co wieczora " ooj ,znowu mnie glowa boli" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: a o czym marza Panie ??? 05.11.06, 14:25 Wiesz co? Drwalu,Ty lepiej idż do lasu po drzewo i rozpal pod kominkiem,odrazu zrobi sie cieplej i milutko a i pomarzyc wtedy można) Odpowiedz Link
ewa553 Re: a o czym marza Panie ??? 05.11.06, 14:41 zdradze Ci drwalu, ze niejedna pani ma podobne marzenia o penisie na baterie))) Odpowiedz Link
ewa553 Re: a o czym marza Panie ??? 05.11.06, 17:33 dzieki Helenko za wyjasnienie sytuacji))) Nota bene widze oczyma duszy Dr.Wala jak gasi swiatlo i wyciaga toto z ukrycia))) Odpowiedz Link
ira.mak Re: hehehe!! - ntxt 05.11.06, 19:40 Drwalu,już ci tłumaczyłam w poprzednim poście że eremita to pustelnik mieszkający gdzies gdzie nie ma ludzi i żywi się korzonkami a nie emeryt.A marzenia? Pwenie że mamy marzenia i to jakie-wolę ci o tym nie mowić. Odpowiedz Link
ogon_trolla Re: hehehe!! - ntxt 05.11.06, 20:34 wiagra i u drwala zagra prochy mozesz spoko splukac a zgryzik na implantanta zamieniasz i heja jeszcze dziecka beda eremitek nie sluchaj Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: hehehe!! - ntxt 05.11.06, 21:56 Rany,wszystko ''śtuczne'' wiagra,zgryzik to może i to czym chcesz to ''dziecka''zrobić stuczne)))) Odpowiedz Link
ira.mak Re: Hej,dziewczyny... 06.11.06, 11:45 Czemu każdy facet ciut przystojniejszy od diabła i praktycznie bez "argumentów" uważa że jest macho? Odpowiedz Link
dr.wal2 Marzenie rentownego eremita : 07.11.06, 08:05 .. ii zas misie pomylilo, chyba dlatego zem prochy wodkom popil ale coz robic "eremit" tyz jestem -w srodku lasa mieszkam do miasta (Kalmar) mam ~15-16 km w locie ptoka,drogom dali. Zatrudnie dwie Panie by mi gawre przed swientami posprzontaly,dobrze zaplacem ale tylko w pieniazkach,nature muszem oszczendzac by mi na dluzyj starczylo. Pzdr. Odpowiedz Link
ogon_trolla Re: Marzenie rentownego eremita : 07.11.06, 09:23 jakos chlewnie w tej chawiurze ze az dwie no albo czegos nie kumam w seksie tak czy tak dobre forum wyybrales moze tez cos zaawansuje Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Marzenie rentownego eremita : 07.11.06, 09:40 Drwalu,jeżeli Ty masz gawrę,to Ty Drwaloniedzwiedż.Zaoszczędzisz na posiłkach,bo zimę prześpisz.A na wiosnę obudzisz się wygłodzony okrutnie. Zamiast rębać drwa,będziesz się uganiał za zdobyczą. Odpowiedz Link
dr.wal2 Re: Marzenie rentownego eremita : 08.11.06, 13:09 Autor: jaga_22 Data: 07.11.06, 09:40 Zamiast rębać drwa,będziesz się uganiał za zdobyczą. Oj pouganialbym jasie,pouganial..,gdyby nie ta ch..... podagra,eech. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Marzenie rentownego eremita : 08.11.06, 14:33 dr.wal2 napisał: > Oj pouganialbym jasie,pouganial..,gdyby nie ta ch..... podagra,eech Gorzej z tą Jasią, gdzie Ty znajdziesz taką o tym imieniu? Bo to już dawno niemodne imię. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Marzenie rentownego eremita : 08.11.06, 15:46 Nie uwierzysz, ale moja internetowa znajoma tu w Niemczech, wlasnie miesiac temu dala coreczce na imie Jana, czyli Jasia, jak ja wolaja)))) Niemodne, ale moze wraca do uzycià? Odpowiedz Link
ira.mak Re: Marzenie rentownego eremita : 08.11.06, 19:48 A wiecie co?Bardzo lubię czytac jak nasz eremita i ten drugi ogonek pisza -bawi mnie to setnie! Odpowiedz Link