jaga_22 20.05.07, 11:47 elle.interia.pl/uroda_trendy/news/id/100108709 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 20.05.07, 11:53 wyspac sie dobrze przez cala noc zakupic odpowiednie "wdzianko" w odpowiednich kolorach, Odpowiedz Link
kendo Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 09:29 w TV reklamuja "Derma Want" niewiem czy widzialyscie "ten aparacik",i co myslicie,czy warto w niego zainwestowac,przy masowaniu nim ciala stan skory bardzo sie poprawia i uelastycznia. Odpowiedz Link
maria73 Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 10:11 dużo uśmiechu na każdy dzień!! Piękno to jest to co jest w nas... zmarszczki - one w pewnym wieku są tym co należy polubić!! Gadam głupoty??? Myślę,że nie ma nic smutniejszego niż kobieta która nie umie cieszyć się życiem. A jeśli chcecie "wyprasować" sobie buzie to polecam "medolight". Ja tego nie używałam(tarczyca),ale widziałam efekt na twarzach koleżanek,mojej córki. No i pomaga !! na inne schorzenia. Odpowiedz Link
kendo Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 10:14 Mario, cos chyba juz kiedys wspominalas o tym, ale moge sie mylic-co to takiego?? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 10:50 Wyręczę Marię,bo nie da się w dwóch słowach. www.medolightzest.republika.pl/ Odpowiedz Link
kendo Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 10:54 *Jago-dzieki, odswiezylam pamiec) tu dziala swiatlo czerwone a w przypadku Derma wond masaz ozonowy.... no trzba sobie przemyslec czy warto . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jak wyglądać 10 lat mniej 18.08.07, 20:45 Mieć zawsze uśmiech na twarzy,cieszyć się z tego co się ma do tego jakis dobry krem i to wszystko,ludzie- ponuraki starzeja się szybciej. Odpowiedz Link
del.wa.57 O przemijaniu czasu,życia.... 18.08.07, 21:23 img519.imageshack.us/img519/7894/untitled4gx1.jpg To akurat dotyczy zwierząt,ale z nami ludzmi jest podobnie. Odpowiedz Link
kendo Re: O przemijaniu czasu,życia.... 19.08.07, 09:07 o to prawda delwus, najpiekniej starzeje sie we dwoje,gdzie panuje pelna harmonia zyczia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: O przemijaniu czasu,życia.... 19.08.07, 19:10 Prawda Jaguś,prawda mój wnuk,którego też wychowyałam do pewnego czasu ma dzisiaj prawie 19 lat i patrzy na babcie z góry a to tylko dlatego,ze jest wysoki hihihihihihi Odpowiedz Link
graga211 Re: O przemijaniu czasu,życia.... 20.08.07, 08:53 Mnie już głupio przytulać mojego, bo jest jak wnuk del.wy - wysoki i musi się zginać w pół, sypie mu się wąs i zapewne burza hormonów... A tak bardzo lubi przytulanki jak dawniej! Boję się, by ktoś potem nie powiedział, że podefilka ze mnie.... ) Odpowiedz Link
graga211 Mario... 19.08.07, 10:11 ...ja cały czas czekam na Twój ostateczny werdykt na temat oddziaływania światła medolight'u, a tu czytam, że aparat yżywają młode babeczki. Czy w takim razie nie jest tak jak z reklamowanymi kremami-cud, które nakłada młoda siksa, a nam starym wmawia się, że po stosowaniu takiego kremu będziemy wyglądać jak ta młoda? ) A na poważnie: to na czym polega konflikt tarczycy i aparatu? Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Del.wa57 19.08.07, 10:34 Super fotka.Dokładnie tak jest.Wychowywałam moje wnuki,bo córka studiowała,potem praca.Na swojego wybrańca nie mogła liczyć, w końcu przepędziła go na cztery wiatry. Teraz wnuczek mimo 12 lat patrzy już na mnie z góry,a proporcja będzie się powiększać. Odpowiedz Link