graga211 20.07.08, 22:34 Masz super albumy. Chciałam tu i tam wpisać swoje 3 gr., ale nie wpuściło mnie. I dobrze. Co tam jakaś przygłupia baba będzie mądrzyć się....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Graga... 21.07.08, 08:47 bardzo się cieszę,że wyszperałaś mój album,jak również z tego, że się podobał. Ja też znalazłam Ciebie przez Irenkę i na chwilę wychłodziłam się w Twoim Szczyrku. Pamiętam jak kiedyś zachwycałam się kryształkami śniegu uchwyconymi przez aparat. Graga,piszesz,że Cię nie wpuściło,aby coś napisać,czy to znaczy,że ja coś powinnam zrobić u siebie w albumie, a czego nie zrobiłam? Odpowiedz Link
graga211 Re: Graga... 22.07.08, 08:08 Chyba nie. To chyba ja sie spieszyłam, a że często bywam "roztrzepana', albo "popyrtana" - jak wolisz, to zapewne dlatego nie umiałam wejść. Ale wejdę, tylko znajdę wiecej czasu. Inaczej nie byłabym Gragą, ktora żadnej śrubce nie przepuści, hehehe! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Graga... 27.07.08, 15:50 No i weszłaś a ja na razie nie mam zielonego pojęcia,ale też kiedyś rozgryzę. Ten kotek jest sąsiadów, nazywa się Rysiu i to właśnie jego doglądam w czasie ich nieobecności. W ten weekend pojechali na grzyby i dzisiaj przyjeżdżają,ciekawe,czy zbiór udany. Odpowiedz Link
graga211 Grzybów moc! 27.07.08, 20:10 Moj slubny poszedł w gory na grzyby, a ja szęśliwa, że będę sobie sama, zaczęłam przepuszczać czas między palcami. Niestety, nie przepuściłam go za wiele, gdyż on chyba biegł na tym grzybobraniu i już w południe był 'nazad'. Z grzybami na obiad. Nie wierzyłam własnym oczom, bo z niego taki grzybiarz, jak z koziej de trąba. Rozdepcze, usiądzie na grzybie i powie: "w tym lesie nie ma grzybów!" Podobno też jest mnóstwo borówek, aż z Katowic ludziska przyjechali z wiadrami. No cóż - ciepło, wilgotno... Odpowiedz Link
natlaa Re: Grzybów moc! 28.07.08, 07:50 Się wtrącę, pardon, ale za to na temat. Jaga, cudne te Twoje zdjecia. Przeleciałam z przyjemnością kilka albumów, a resztę załatwie wieczór. Najbardziej mi sie podoba ta gazela w niebieskim )) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Grzybów moc! 28.07.08, 12:28 Dzięki Natla za uznanie.Za dobre to one nie były ,ale starałam się. Mówisz,że gazela Ci się podobała ta niebieska,no właśnie kto to widział i jeszcze na dodatek w groszki)))) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Grzybów moc! 28.07.08, 12:33 Graga,Twój mąż miał większe szczęście,bo moim sąsiadom grzyby nie wyszły.Uzbierali kozaki z czerwonymi łepkami, my to nazywaliśmy krawce.Korzonki były do wyrzucenia,a łepkom nie darowali. Odpowiedz Link
del.wa.57 Jaga,wspaniałe masz albumiki!;) 30.07.08, 17:34 Piękny ten Park w Powsinie czy spacerek a kwiaty masz cudne na balkonie,robisz świetne fotki. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jaga,wspaniałe masz albumiki!;) 30.07.08, 18:02 Delwuś...te kwitnące,na dole to zeszłoroczne,kwitły mi aż do przymrozków. W tym roku tylko zielone mi rosną,w domu też np.geranium sięga sufitu. Kupiłam jakieś nieudaczne sadzonki. Odpowiedz Link