olejowy.bogacz 01.08.08, 15:07 No kto o tej porze poswieca cenny czas na klikanie? Lenie, trolle, naukowcy w tym uczniowie i studenci, rowniez UTW, ludzie naprawde wolni? No kto jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: kto pisze na forum 01.08.08, 15:24 Czasem ja, kiedy jak wczoraj i dziś mam przymusowe ślęczenie w domu i jego otoczeniu najbliższym, co więc? Odpowiedz Link
dede43 Re: kto pisze na forum 01.08.08, 15:38 Na wielu forach pisza ci, co nie wiedzą i nienawidzą!!!!. Mam nadzieję, że na "naszych" to zdarza sie niezmienrnie rzadko. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: kto pisze na forum 01.08.08, 15:41 Ten pisze co ma czas,a czasem trzeba umieć gospodarować. W domu to nic trudnego.Ja np.dzisiaj umyłam 2 okna,posprzątałam i ugotowałam.Teraz mi się gotuje spageti. Żeby nie zapomnieć ustawiam zegar w piekarniku na ileś minut i już lecę. A skąd to pytanie? masz za dużo,czy za mało czasu? Odpowiedz Link
oponentka Re: kto pisze na forum 01.08.08, 15:45 Grzecznie odpowiadam: babcie też piszą, bo wnuki na koloniach, albo na wycieczkach zagranicznych. Tak, babcie mają dużo czasu i go haniebnie wykorzystują. Och pardon...! Odpowiedz Link
jaga_22 Oponentko... 01.08.08, 15:50 a próbowałaś kiedyś ugryżć się w język w odpowiedniej chwili ? podobno to zapobiega wielu kłótniom. Odpowiedz Link
ewa553 Jagusiu, chytra jestes! 01.08.08, 16:22 wiesz ze jesli ona sie ugryzie we wlasny jezyk, to zginie od swojego jadu! I bedziemy ja mieli z glowy! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ewuś.. 01.08.08, 16:35 liczę na opamiętanie,bo ileż można.Najlepszy posiłek jest nie do przełknięcia,jak będzie ciągle ten sam. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Czemu piszę na forum? 01.08.08, 17:39 Ja piszę bo mam czas.Bo mam komputer.Bo mieszkam obecnie w takim miejscu gdzie nie mam raczej mozliwosci podyskutowania z kimkolwiek oprócz męza -a ilez mozna? Czasem probuje z moimi zwierzakami które uwielbiam ale pogadać sie z nimi nie da.A poza tym taka mam fantazję i już. Odpowiedz Link
maria73 Re: Czemu piszę na forum? 01.08.08, 19:13 a ja piszę bo chcę, mam czas na wnuki -właśnie wróciłam z Ustki gdzie byłam z wnusią, a w po- niedziałek lecę z córkami i wnukami do Turcji, mam też czas na UTW, na tai-chi,spotkania ze znajomymi itp.... jak więc widzisz oponentko babcie mają na wiele rzeczy czas, ochotę i pomysły ) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Czemu piszę na forum? 01.08.08, 20:40 Ty też mozesz mieć swoje-to zaden problem.A tak gwoli przypomnienia-pamiętasz jak sie obraziłas jak ci cos tłumaczyłam,chodziło o obsługe komputera i uzyłam okreslenia "proste jak konstrukcja cepa".Strasznie sie wtedy oburzylas i uznałas ze to atak na ciebie.No to jak z tym jest? Co wolno wojewodzie itp....? Odpowiedz Link
oponentka Re: Czemu piszę na forum? 02.08.08, 09:23 Irysko - z tym cepem, to miałaś rację. Tak istotnie odpowiedziałaś na moje bezbłyskotliwe działania na forum. Przez gzeczność nie mogę temu zaprzeczyć. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Czemu piszę na forum? 02.08.08, 09:27 Drobiazg. Ale nie odpowiedziałas na pytanie-czemu piszesz? Odpowiedz Link
oponentka Re: Czemu piszę na forum? 02.08.08, 10:18 Czemu piszę na forum ? - dobrze, odpowiem szczerze, aż do bólu. Mam tylko prośbę do Twojego *dworu*, by nie reagował następnymi kpinami. Gdy padnie kropka - ostatnia - w tym poście, dam polecenie komputerowi, by się wyłączł na Forum - jednym i drugim. I od tego momentu nie przeczytam już nic, absolutnie nic. Pisać będziecie w próżnię. Gdy napisałam pierwszy post na forum E i R , a jeszcze wcześniej gdy go znalazłam, byłam pewna, że trafiłam na forum w pełni dla mnie stosowne. Bałam się innych,a przecież gdy się chce coś poznać, to trzeba znaleźć drugą osobę do dialogu. Byłam rozczarowana reakcją, ale trwałam w przekonaniu, że jakoś się ułoży. I wtedy włączył się jakiś kalesonyzony z sugestią, że widzi jakieś trolle na waszym forum i zaczął wam skutecznie "pomagać". Od tej pory przyswajałam sobie kolejno takie określenia: troll, spamowanie, posty,nicki. linki (z zawartością tylko od jednej osoby),aminki, moderatorzy, a ostatnio także smileje, co uświadomiło mi, że nie wszystko pisze się na forum. Można także prowadzić dialog poza ekranem komputera. Nie o takim uczestnictwie myślałam, ale by dojść do takich doświadczeń, musiałam przejść trudną i bolesną drogę.Tym bardziej bolesną, że byłam na niej sama, zupełnie sama. Odpowiedz Link
hexani biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:00 oponentka napisała: > I wtedy włączył się jakiś kalesonyzony z sugestią, że widzi jakieś >trolle na waszym forum i zaczął wam skutecznie "pomagać". Ten wpis na moj temat to kto napisal? Autor: oponentka 25.06.08, 07:14 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz h e x a n i ??? - skąd jesteś ? Na śmietniku cie znaleźli, albo jesteś jakimś kurdupelskim ludkiem, co to języka polskiego ani w żąb. Ty napewno jesteś gejem, bo z nicku nie wynika, czy to chop czy baba. Ja piszę po polsku - rodzaj żeński - więc się odczep, bo zaczynasz z osobą, której nie znasz. > Od tej pory przyswajałam sobie kolejno takie określenia: troll, > spamowanie, posty,nicki. linki (z zawartością tylko od jednej > osoby),aminki, moderatorzy, a ostatnio także smileje, co >uświadomiło mi, że nie wszystko pisze się na forum. Można także >prowadzić dialog poza ekranem komputera. Abderytka zapomniala o poczcie, o gadu-gadu i ze telefony tez istnieja. >Nie o takim uczestnictwie myślałam, ale by dojść do takich >doświadczeń, musiałam przejść trudną i bolesną drogę.Tym bardziej >bolesną, że byłam na niej sama, zupełnie sama. W tym akurat przypadku kalesonyzony ci dzielnie pomagal. Re: ratunku hilfe help Autor: kalesonyzony 19.07.08, 19:51 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Gdyby oponentka zechciala, to moze przejac to forum, nawet bez specjalnych umiejetnosci technicznych, a ja przejme wolontariat jako jej asystent. Lepiej z madrym, jak to bylo??) Polaly sie me lzy czyste rzesiste pelne litosci nad jej sieroca nieszczesliwa dola. Odpowiedz Link
maria73 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:06 a może najpierw napiszesz coś o sobie zanim zaczniesz robić z tego forum magiel ?? Nie jesteś przecież ufoludkie, istotą z nikąd..... Chociaż... kiedy widzę ile trudu sobie zadajesz żeby komuś dowalić.... a przecież ciebie nikt o to nie prosi!!! A więc hexani przedstaw się.... Odpowiedz Link
hexani Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:24 Magiel to juz macie. Ja nie chodze tam gdzie mnie nie prosza. Przedstawiac sie tez nie mysle, juz mialam nauczke na eir. A czytac na moim monitorze wolno mi wszystko i nie znosze gdy ktos jest zaklamany co innego robi a co innego pisze - bronie sie. Odpowiedz Link
maria73 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:29 o ile wiem nikt ciebie nie atakował więc co...atak wyprzedzający ?? Tak na wszelki wypadek ,bo lubisz, bo musisz?? Zyj i daj żyć innym. Będzie ci łatwiej a może i przyjemniej. Odpowiedz Link
hexani Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:35 nie znosze jezeli ktos atakuje mnie na przywitanie w chamski sposob a potem na innym forum robi z siebie skrzywdzona istote. Odpowiedz Link
maria73 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:42 jeśli ktoś zaatakował cię na innym forum nie przenoś proszę swoich porachunków na nasze. Nikt tu o tobie nie słyszał. Sama rozkręcasz temat. Odpowiedz Link
hexani Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:46 widze ze tutaj wiekszy magiel.tu mozna pisac tylko to co sie adminowi podoba i tu moga pisac tylko ci co sa znani. gazelke juz wyrzuciliscie bo nie pasowala do was. Odpowiedz Link
maria73 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:49 istotnie, ale odeszła sama, nikt jej nie wyrzucał..... Odpowiedz Link
hexani Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 12:53 no jasne tak jejzycie umiliscie wraz z adminka ze wolalq odejsc z tego magla i ja tez to zrobie bo to nie dla mnie. kiscie sie we wlasnym sosie. Odpowiedz Link
maria73 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 13:07 a ja ci życzę byś znalazła swoje miejsce na ziemi i to czego szukasz ) nie powiem - to na co zasługujesz bo to byłaby złośliwość z mojej strony,a ja w zasadzie nie jestem złośliwa... czasami tylko bywam... Odpowiedz Link
hexani oponentka=maria 02.08.08, 15:10 sprowokowalas mnie wiec odpisze. jestes zlosliwa do szpiku kosci.ty rzadzisz a to wierne stado owiec ci wturuje a bron boze sie wychylic poza ramki bo dostana po nosie.no ale na wyjazd do turcji trzeba zarobic wiec sie stwarza wyimaginowane osoby aby robily zadymy bo im wiecej postow tym wiecej kasy.ja swoje miejsce na ziemi znalazlam i to tuaj w polsce.nie musze jezdzic i po swiecie szukac jak niektorzy.a przypomnij sobie czy skrzyzowanie ul.pilsudzkiego, daszynskiego i kosciuszki to nie sąd w zgorzelcu. a boh.getta i armii krajowej krajowej to nie droga do dworca. mdk za to mamy ladny, a ty nie wiesz kto siedzi po tej stronie monitora.moze znajoma Odpowiedz Link
maria73 Re: oponentka=maria 02.08.08, 15:13 to nie ma dla mnie znaczenia... powodzenia !!! Odpowiedz Link
maria73 Re: oponentka=maria 02.08.08, 15:14 ale jesteś w błędzie hexani to jednak twój problem... Odpowiedz Link
drugi-azja Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 13:44 Nigdy tu u was nie pisalem jestem mlodym i nie mieszcze sie w tym przedziale wiekowym. Jednak lubie zagladac i wiedziec co slychac u starych. Hexani, dobrze ze poruszylas ten temat. Te staruchy lubia swoj kisiel. Miazdza wszystkich nowych, ktorzy wnosza swiezy powiew, a jeszcze jak ten ktos okaze sie piekna, dobrze sytuowana osobka i ma jakies pasje, a nie tylko utyskiwanie na rzad i polityke, no to wtedy staruchy zaczynaja uruchamiac swoje emocje. gazela pokazala swoje foto i mysle ze nie miala pojecia, ze te skostniale staruchy opluja jej wizerunek. Na szczescie zdazylem zobaczyc ten link ze zdjeciem zanim zniknelo i zdziwilo mnie, jak piekna mloda( jeszcze) kobieta weszla na to starcze forum. Gazelo jezeli gdzies jestes odezwij sie, jestes cool i masz wielu fanow. Twoje posty i Twoja uroda kojarzy sie ze wspolczesna Scarlet'O Hara. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 13:54 Gdzie macie ten niebianski obraz. Link mozna? U starszych, zamiast u starych byloby ciut wytworniej. Wspolczucie dla dobrze sytuowanej i pieknej, ze blaka sie wsrod niestosownych towarzyszy, jako ta zjawa forumowa. Aaa, kotki rude dwa. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 14:11 Uważaj Azjo co mówisz,jak nie chcesz być wbitym na pal. A przyjrzałeś się sobie młodzieniaszku ? Nie pamiętam,aby ktokolwiek komentował zdjęcie gazeli,więc po co zmyślasz. Idż tam skąd przyszedłeś bufonie,młody staruchu. Odpowiedz Link
drugi-azja Re: biedna nieszczesliwa istota 02.08.08, 14:27 Mialem nadzieje ze to gazela, a tu odezwaly sie grzyby. Oponentko, co z toba? Robisz sie sentymentalna czyzby obawa przed odstrzalem? Oponentko nie daj sie badz soba! ta jaga to najwieksza prazka na tym forum. Gazelo odezwij sie. Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: kto pisze na forum 01.08.08, 23:31 Zapomniałeś o sobie - też piszesz właśnie o tej porze. Odpowiedz Link
graga211 Zapraszam... 02.08.08, 10:43 ...do przeczytania tej pięknej i pouczającej bajki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=27948770&a=75048136 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Zapraszam... 02.08.08, 11:24 Piękna bajka,wypisz,wymaluj. Tylko to nasze lwiątko,nie jest już takie małe,powinno już wydorośleć i oczekujemy innego zachowania. Odpowiedz Link
ewa553 Azja 02.08.08, 18:24 Drogie Panie, jestem na pewnym forum, na ktorym jest rowniez Azja. Widzialam jego zdjecie i czytalam co pisal. To zakompleksiony, pryszczaty gowniarz, ktory szuka znajomosci ze starszymi paniami, bo zadna mlodsza nie chce sie z nim umowic. Nie bede zdradzala innych jego tajemnic, bo ma juz dosc kompleksow. Pod agresywnym sposobem bycia kryje sie klebek kompleksow. I wybaczcie slownik. Opowiadal z jakiego dna rodzinnego udalo mu sie odbic, stad ten brak manier. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: Azja 02.08.08, 18:38 Drugi czy czeci zdemaskowany jestes koles. Podszywasz sie i wyszydzasz. Brzydal. A panie sa niedzisiejsze i zorientowane. Radze ci przemysl. Problemy ma kazdy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Azja 02.08.08, 18:42 Oj,dostałeś po łapkach,dostałeś.A nie wtykaj nosa tam,gdzie cię nie proszą. Odpowiedz Link
graga211 Oto klasyczny przykład "różnicy pokoleń" 03.08.08, 08:55 Starzy swoje, młodzi swoje i żadna strona nie popuści ani na jotę, tak się wszyscy zacietrzewili w swoich racjach i urażonej dumie. ( Hej, młodziaki, wy też będziecie staruchami! Ani się obejrzycie kiedy. I módlcie się, żeby tylko takimi jak my, he, he, he... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Oto klasyczny przykład "różnicy pokoleń" 03.08.08, 09:10 Co z tego,że młody jak podejście do życia i ludzi ma przedpotopowe. Odpowiedz Link
uyu Re: Oto klasyczny przykład "różnicy pokoleń" 03.08.08, 10:50 L’âge ne fait rien à l’affaire Quand on est con, on est con Qu'on ait vingt ans, qu'on soit grand-père Quand on est con, on est con Entre vous, plus de controverses Cons caducs ou cons débutants Petits cons d'la dernière averse Vieux cons des neiges d'antan Tak spiewa Brassens tzn w wolnym przekladzie: Wiek nie ma nic do rzeczy Glupiec zawsze bedzie glupcem Dwudziestoletni lub juz dziadkiem bedacy Glupiec zawsze bedzie glupcem Nie kloccie sie juz miedzy soba glupcy niezdarni, glupcy debiutanci Drobni glupcy najswiezszej daty, glupcy starsi od niegdysiejszych sniegow. Nielatwe to cwiczenie tlumaczyc Brassensa. Mysle, ze udalo mi sie przekazac "to co poeta mial na mysli" ) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Oto klasyczny przykład "różnicy pokoleń" 03.08.08, 11:07 Sama prawda. Głupiec zawsze będzie głupcem i to przypadłośc nieodwracalna. głupiec nie pomyśli ani się nie zastanowi,uważa że zawsze ma rację. Zadowolony,że dowali każdemu, kto widzi mu się inny od niego samego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Uyu, mój szacuneczek! n/t 03.08.08, 19:33 brawo za tłumaczenie! @>-->-- Odpowiedz Link