maria73 27.09.08, 22:43 rozumiem ,że masz nieprzepartą potrzebę wypowiadania się na każdy temat.... Nie przekraczaj jednak granic przyzwoitości.... ( a przy okazji popracuj nad ortografią !! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: tarurarura..... 28.09.08, 08:25 zastanawialam sie wlasnie nad "profilem" troli ogolnie. Wydaje im sie zapewne czesto ze sa dowcipni (czasami faktycznie) i cool, ale w rzeczywistosci to tchorze, ktorzy nie maja dosc odwagi podpisac sie pod swoimi zaczepkami. Zdarzalo mi sie - na innym forum - dopiec komus ze znajomych zlosliwosciami, ale na mysl by mi nie przyszlo zrobic to anonimowo. Wsadzanie kija w mrowisko jest tylko wtedy zabawne (dla mnie przynajmniej), jak moge z chwilowym przeciwnikiem powalczyc, poprzerzucac sie zlosliwosciami, wyjasniac, prowadzic walke na slowa. Zadna z moich tamtejszych przyjazni - a znamy sie, czesciowo tez osobiscie juz 5 lat - nie ucierpiala z powodu takich chwilowych potyczek. Trzeba odwaznie stac za tym co sie powiedzialo. No, ale przyznaje: nikt nikogo tam goownem nie obrzuca.... Np. taki zlosliwy wpis ktory wczoraj Mario usunelas: normalnie podpisanemu nickowi odpowiedzialabym wyjasniajac. Trollowi na pewno nigdy nie odpowiem, niczego nie wyjasnie. A teraz pozdrawiam wszystkich lecac na wycieczke: jest mgla (mieszkam blisko Renu), zimno, ale zapowiadaja bardzo goracy, sloneczny dzien! Czego i Wam zycze. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: tarurarura..... 28.09.08, 10:38 Mario, na Forum RiE wpisała się Irena z prośbą o modlitwę - jej syn umiera . Powiedz jakim idiota , debilem,kretynem, dzieckiem zrobionym na próbę i masę innych epitetów trzeba takiej -emu tarurze posłać ,żeby uszanował cudzy ból. Nie wiem komu trzeba , ani jak zgłosić , komu trzeba,żeby usunąć wpis kretyna. Na nazwą nawet trolla nie zasługuje , bo troll robi sobie przyjemność denerwując a nie RANIĄC innych aga Odpowiedz Link
maria73 Re: tarurarura..... 28.09.08, 10:55 sunąć wpis na danym forum może tylko admin danego fora. Pamiętacie co się u nas działo ??? Nie potrafię pomóc. Może ktoś wie jak ??? Odpowiedz Link
gre_ta Re: tarurarura..... 28.09.08, 12:03 U nas na jednym portalu w weekendy też były takie brzydkie posty i ktoś to sprawdzał że były z więzienia. Ci ludzie za to że dobrze się zachowywali dostawali w nagrodę w weekend dostęp do internetu. Smutno mi że tej pani ktoś umarł i taka brzydka osoba pisze na forum. To jest abnormalna osoba która ma chorą psyche. Odpowiedz Link
ditula-31 Re: tarurarura..... 28.09.08, 12:16 To jest osoba albo nie normalna albo pijana, bo nie dociera do niej temat wpisu. Odpowiedz Link
dodek.2 Re: tarurarura..... 30.09.08, 00:09 Co wyście się tak przypieły do troli. Zobaczcie kto siedzi przed kompem i uskutecznia lansik w internecie. Ogladnijcie filmiki, ten facio robi furrrore. pl.youtube.com/user/GRACJANROZTOCKI Odpowiedz Link
maria73 Re: tarurarura..... 30.09.08, 07:49 ale to ty go lansujesz !!! nie zauważyłeś/aś ??? Nikt tego filmiku do tej pory tu nie wkleił !!! Odpowiedz Link