dorka556 08.12.08, 19:24 www.bryla.pl/bryla/1,85300,6020822,Boze__jakie_brzydkie_koscioly_.html Aż nie chce się wierzyć, że polscy architekci, wygrywają w konkursach i zdobywają tyle nagród na świecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 09.12.08, 10:24 A mnie sie to nawet podoba, pasuje do blokow po prawej stronie, ktore tez maja element okraglosci ... bi.gazeta.pl/im/5/6021/z6021845X.jpg Gdyby obrazek sie nie otworzyl, kliknijcie tu. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 09.12.08, 11:34 Sorry, mialo byc, ze PASUJE do blokow po LEWEJ stronie, bo sa na gorze zaokraglone ... Obrazki umiem wklejac, bo na forum na ktorym jestem od szesciu lat zawsze byla taka funkcja. Nawet nie trzeba samemu wystukiwac tylko naciska sie na to na gorze. Mozna tez automatycznie zmienic rozmiar, grubosc czy kolor liter. Przy cytowaniu mozna umiescic cytat w ramce, zeby odroznial sie od tego co sie samemu pisze. Z boku jest pewna ilosc ikonek, na ktore wystarczy kliknac aby wyswietlily sie w tekscie. Mozna tez kliknac na "wiecej" , i wtedy wyswieli sie jeszcze 30 ikonek. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 09.12.08, 17:53 Nawet nie trzeba samemu wystukiwac tylko naciska sie na to na gorze. Mozna tez automatycznie zmienic rozmiar, grubosc czy kolor liter. Przy cytowaniu mozna umiescic cytat w ramce, zeby odroznial sie od tego co sie samemu pisze. Z boku jest pewna ilosc ikonek, na ktore wystarczy kliknac aby wyswietlily sie w tekscie. Mozna tez kliknac na "wiecej" , i wtedy wyswieli sie jeszcze 30 ikonek. O jakim programie mówicie??? Odpowiedz Link
pia.ed do dwa filary 10.12.08, 01:14 "Obrazki umiem wklejac, bo na forum na ktorym jestem od szesciu lat, zawsze byla taka funkcja". Ja pisalam o FORUM pod nazwa www.space.tami.pl a nie o programie ... dwa-filary napisała: Nawet nie trzeba samemu wystukiwac tylko naciska sie na > to na gorze. > Mozna tez automatycznie zmienic rozmiar, grubosc czy kolor liter. > Przy cytowaniu mozna umiescic cytat w ramce, zeby odroznial sie od > tego co sie samemu pisze. > > Z boku jest pewna ilosc ikonek, na ktore wystarczy kliknac aby > wyswietlily sie w tekscie. > Mozna tez kliknac na "wiecej" , i wtedy wyswieli sie jeszcze 30 > ikonek. > > > O jakim programie mówicie??? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: do dwa filary 10.12.08, 16:21 "Obrazki umiem wklejac, bo na forum na ktorym jestem od szesciu lat, zawsze byla taka funkcja". Ja pisalam o FORUM pod nazwa www.space.tami.pl a nie o programie ... Dzięki zawyjaśnienie Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 09.12.08, 11:49 Napisałaś..gdyby obrazek się nie otworzył i dałaś linka więc myślałam,że opanowałaś TinyPic. i nie jesteś pewna. To znaczy,że mało korzystasz. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 09.12.08, 17:09 Ja w ogole nie korzystam z "Tiny Pic", nawet nie wiem co to jest ... Ale kiedys mi sie zdarzylo, ze zdjecie bylo przy podgladaniu, a po wyslaniu zniknelo, zostaly tylko "hieroglify", dlatego podalam dodatkowy link. jaga_22 napisała: > Napisałaś..gdyby obrazek się nie otworzył i dałaś linka > więc myślałam,że opanowałaś TinyPic. i nie jesteś pewna. > To znaczy,że mało korzystasz.i33.tinypic.com/2ecqcl5.gif" border="0" alt="i33.tinypic.com/2ecqcl5.gif"> Odpowiedz Link
jakkalina Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 10.12.08, 08:28 Mnie też się podoba Przyzwyczailiśmy się że kościół powinien mieć strzelistą sylwetkę, a te zaokrąglenia wyciszają emocje - mógłby być nie tak przysadzisty ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Boże- Ty widzisz a nie grzmisz! 10.12.08, 10:45 Byc moze kosciol wyglada duzo lepiej z innej strony ... Dzwonnica na pierwszym planie sprawia, ze wyglada nizszy niz jest w rzeczywistosci. Zreszta nie wiadomo czy jest calkiem okragly czy lekko podluzny, co moze calkowicie zmienic jego wyglad. Dla mnie jest wazne, by obiekt pasowal do otoczenia, co w tym przypadku jest nieco watpliwe ... Odpowiedz Link