cortyzol 10.06.09, 09:31 Dla mojej ukochanej forumowiczki.Pozdro www.youtube.com/watch?v=KzBf019Rwmc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria73 Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 12:24 podobno muzyka łagodzi obyczaje..... dla wszystkich na tym forum ) : www.youtube.com/watch?v=BBNsMjuutRg Odpowiedz Link
anoagata Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 13:04 Mario prosze pozwolic mi powiedzieć moje zdanie! Jestem i trwam tu tylko 5 m-cy albo aż 5 m-cy i juz te obyczaje dało się poznać codziennie nawet i dziś..Muzyka łagodzi oczywiście ale trzeba ją lubić ja muzykę nawet kocham bo słuch mam dobry w przeciwieństwie do wzroku i tu i tam chyba żadna muzyka nie załagodzi choć należy wieżyc do końca ale chyba jest tak jak pan Jarek był kolega z panem Zbyszkiem i co mamy?? Odpowiedz Link
maria73 Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 19:19 ależ ja nie miałam zamiaru nikogo oceniać!!! Po prostu muzyka którą załączyłam bardzo mi się podoba..... myślałam że zrobię wam przyjemność!! A tu klops ... ( Odpowiedz Link
cortyzol Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 19:39 A mnie te nagrania przypominają dancingi w wielu miastach. Kurcze...półmrok ,ta atmosfera i oooo zawsze przepiękny saks. Odpowiedz Link
super222 Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 19:54 Do stolika podchodziła babcia z koszykiem goździków czerwonych (ale takich malutkich), których zapach pamiętam jeszcze dzisiaj. Całe życie będę pamiętać... Wiedziała, że te kwiatki podgrzewają uczucia i każdy pan kupi nawet z napiwkiem (taka czerwona stówa). Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 20:16 Pamiętam z lat 60 Marka ,który uczył jak słuchać jazzu.Pewnie już siwy albo łysy a dźwięki pozostały.Najgorsze ,ze nazwiska już nie pamiętam . Oj , to coś co nie boli ,jak się mieszka na parterze.aga Odpowiedz Link
super222 Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 19:56 cortyzol - podaj jakieś namiary na nagrania, o których piszesz. Co ci szkodzi? Odpowiedz Link
anoagata Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 20:06 Mario! nie ma żadnego klopsa ,jedynie wylał mi się żal. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Piosenka z dedykacją 10.06.09, 20:33 No masz babo placek. Ja się zastrzelę kiedyś przez Ciebie Super. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Piosenka z dedykacją 11.06.09, 12:31 Przedwczoraj był Dzień Przyjaciół.... www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Odpowiedz Link
super222 Re: Piosenka z dedykacją 11.06.09, 19:16 Dawno, dawno temu pisałeś cortyzol, że lubisz trudne wyzwania. Ńie lubisz łatwizny, czy czegoś podobnego. Piosenkę o psie przyjacielu znalazłam, bez otwierania lnka. Interesuja mnie melodie zasłyszane i zapamiętane z dancingów. Wspomniałeś z taką nostalgią. Które to są? Ale proszę...nie zastrzelaj się... Odpowiedz Link