dede43 01.07.09, 07:45 Witajcie wszyscy mili. Zaczynamy nowy miesiąc. Szybko to jakoś leci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat-a52 Re: lipcowe dzień dobry 01.07.09, 11:06 Ja też witam i niech już ten miesiąc przyniesie poprawę pogody. Czego Wam i sobie życzę. Odpowiedz Link
filomena1 Re: lipcowe dzień dobry 01.07.09, 11:50 A to juz miesiąc wakacyjny. czas egzaminów sie skończył. www.wiadomosci24.pl/blog/koszmar_egzaminow_opiszcie_te_swoje_101852.html był koszmarny? przeżywaliście egzaminy swoich dzieci, wnuków? bardziej niż swoje ? Odpowiedz Link
polnaro Re: lipcowe dzień dobry 01.07.09, 12:52 Witajcie, nareszcie mogę powiedzieć coś o słonecznym nastroju, oby trwał całe lato, czego wszystkim życzę. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 01.07.09, 12:58 Spokojnego dnia..... Halinkom, które obchodzą dzisiaj imieniny - wszystkiego dobrego......... Odpowiedz Link
wadera1953 Re: lipcowe dzień dobry 01.07.09, 15:56 Wspaniałego lipca. Troszkę za daleko zrobiłam ujęcie. Teraz pada. Więc jakie mam takie wklejam. Są białe jak śnieg.Może jednak z tydzień pogody będę miała.A już tak ładnie jadło i cholera zdechło powiedziała Anoagata do Sołtya Odpowiedz Link
maria73 Re: lipcowe dzień dobry 02.07.09, 07:30 dzień dobry.... może dzisiaj znormalnieje i da się oddychać !! Odpowiedz Link
aga-kosa Re: lipcowe dzień dobry 02.07.09, 11:51 byłam w lesie .Nazbierałam kurek.Słońce już praży ,kleszcze szleją .Miałam satysfakcję ,kiedy mąż mnie dokładnie oglądał ,czy gdzieś mi kleszczątko nie wlazło.Takie śliczne maciupeńkie pajączki - ale jakie kurki ,ho,ho.aga Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 02.07.09, 14:17 Nie znam miejsc "kurkowych" na naszych terenach to nie zbieram, chyba że przypadkowo. Kleszczy boję się okropnie ale strach jakoś mija jak wejdę do lasu, potem w domu też oglądanie.... Spokojnego popołudnia... Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 03.07.09, 08:04 Dzień dobry wszystkim. Mam nadzieję, że choć leciutka mgiełka poranna chyba zwiastuje duchotę - będzie można oddychać. Odpowiedz Link
koperekluc Re: lipcowe dzień dobry 03.07.09, 21:26 Dzień dobry! Jestem nowa i już mi fajnie!!Jakbym była wśród swoich!! Odpowiedz Link
maria73 Re: lipcowe dzień dobry 04.07.09, 07:25 witam Ciebie serdecznie !! Wszystkim mówię grzecznie dzień dobry !!! ) Znowu zapowiada się piekiełko za oknem ...... Tak żle i tak niedobrze! Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 04.07.09, 08:24 Witam, u nas na razie jest dobrze tzn. pochmurno ale nie pada i w miarę ciepło nie gorąco. Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 04.07.09, 14:31 Witajcie wszyscy, szczególnie nowy koperek. Odpowiedz Link
koperekluc Re: lipcowe dzień dobry 04.07.09, 23:10 Dzięki dede43! Mimo upału nadrabiałam zaległości tzn prałam,sprzątałam,robiłam zakupy i myślałam o sympatycznych ludziach z netu!W tygodniu pracuję i nie chce mi się zajmować czymkolwiek! Pozdrawiam kochani!!!!pa Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 06.07.09, 08:50 Dzień dobry, spokojnego dnia życzę... Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 06.07.09, 15:47 A kuku, a kuku, a kuku... Jestem tutaj, znalazłam was. Serdecznie pozdrawiam. Szukam cortyzola, myślałam, że u was. Tak żeśmy się *porozlatywali*. Odpowiedz Link
cortyzol Re: lipcowe dzień dobry 06.07.09, 16:38 A co buzi ? Teraz najczęściej jestem na innym forum- Bez granic.Jest tam więcej luzu. Jak tak dalej pójdzie to emeryci i sześćdziesiątki się rozlecą.Zobacz sama,poczytaj posty.No Iryska też tam jest i całkiem znośna. Nawet z Waderą się nie kłócą.Jakie obrazki wkleiła ,aż się zdziwiłem. Znaczy się myślałem dobrze ,że jest równa tylko nie raz każdy chlapnie i ja i Ty i inni.Ja zresztą nie mam stałego miejsca . Wolę różne poligony i chabry. Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 06.07.09, 22:03 Zajrzę na forum *bez granic* ale za kilka dni. Bez granic, czyli jak?... ej ten twój wykład na temat gipsu - bardzo ciekawy. Czy ma on jakiś związek z *tymi granicami*. Wspomniana przez ciebie forumowiczka od zawsze była twoją gwiazdą przewodnią, to i nie dziwię się, że za nią podażyłeś. Każdy jest przecież kowalem swego losu. A wilczycy nie widziałeś ??? Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 07.07.09, 08:30 Witam, przesyłam moje róże z poranną rosą..... Odpowiedz Link
edzia322 Re: lipcowe dzień dobry 30.07.09, 20:08 WITAM pięknie! Dołączyłam do forum w lipcu. Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 08:26 U mnie w kompie "+/- 60" wróciło na miejsce, po kilku dniach wleczenia się gdzieś na szarym końcu. Miłego dnia. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 09:07 Dzień dobry z poranna kawą "+/- 60" wróciły bo wczoraj troszkę było pisane, a to zależy od aktywności danego forum Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 09:36 Wróciło *+/-60* jesteśmy. Noooooo I tak trzymać. !!! Wchodzenie na to forum przez*...więcej* bardzo mnie męczyło. PS. Leje, leje, leje. Gdy byłam na kuracji, to najwięcej zazdrościłam małym dziewczynkom: nie, nie latek, nie urody, nie radości życia, ale...czerwonych albo niebieskich gumiaczków Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 10:00 Czy u ciebie Tanacan to ten zwierzak? Tak, chętnie kupię, jestem zainteresowana. Lek, który zapewne miałeś na myśli występuje pod nazwą TANAKAN. Popatrz, jedna literka a tak zmienia znaczenie. Do literek, to ty jakoś szczęścia nie masz. Pozdrawiam w słocie... bo pada... Odpowiedz Link
cortyzol Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 12:17 Tanacan. adres com IP: 212.58. 3.21 >> Mój adres IP i miejsce Miejsca jak Tanacan. com Odwróć wyszukiwanie IP dla Tanacan. com Wytrop tego Gospodarza Tanacan. com Wytrop jakiegoś innego IP i więcej Narzędzi Whois IP? Zgłoś Domenę, adres IP albo Gospodarza do IP Whois Wyszukiwanie. To miejsce używa podglądów Thumbshots Sukienka d IP. com - Wskaźnik IP i Lokalizator IP. Jaki jest mój adres IP? Wskaźnik IP i Lokalizator IP. Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 12:26 ..................D A dzisiaj na Polsacie fajny film oparty na filmie NIKITA. Tam to były zagadki... kurcze pieczone. Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 08.07.09, 16:16 super222 napisała: Leje, leje, leje. > Gdy byłam na kuracji, to najwięcej zazdrościłam > małym dziewczynkom: nie, nie latek, nie urody, > nie radości życia, ale...czerwonych albo niebieskich > gumiaczków Kaloszki - w rozmiarach powyżej dziecięcych w prześliczne kolorowe wzorki są do nabycia w "moim" supermarkecie (Carrefour) Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 07:42 dzień dobry wszystkim. Z przykrością zauważam, że znowu się nam mnożą "superki". Mamy "swoją" super 222 (czyli super szóstkę, której "oglądanie" nie jest dla przykre), teraz widzę jakąś super czwórkę, poprzednio wciskała się na fora super ósemka w różnej pisowni dwójek. Cóż to za nadmiar!! Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 09:39 Dzień dobry, słoneczko ale chłodno .... Odpowiedz Link
aga-kosa Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 10:38 Jak mi się uda zmusić "Orłów " do odkurzenia wykładzin to ich wezmę do lasu - bo jest chłodno i wietrznie a w lesie ciepło i cicho.Widzę ,że "rwą " się do pracy.Nie mam zamiaru zrobić tego sama.Jak coś przeszkadza przesuwam toto nogą.Robię soki z czarnych porzeczek .Wszystkiego miłego.aga Odpowiedz Link
koperekluc Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 17:36 Witajcie!Jagodajna skąd masz te wszystkie dodatki? Jak pisałam jestem nowa i wszystko mnie dziwi a szczególnie tak piękne i pomysłowe dodatki!Wróciłam wcześniej z pracy i nie mogłam się powstrzymać by do Was nie zajżeć! Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 19:04 Witam Cię koperekluc, wszystko z netu albo ze swego albumu, pozdrawiam. Odpowiedz Link
koperekluc Re: lipcowe dzień dobry 09.07.09, 21:26 Dzięki jagodajna ! Muszę też poszperać ale mam komputer od niedawna i nie wiem czy znajdę takie cacka!Spróbuję! Pa,pa Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maria73 Re: lipcowe dzień dobry 10.07.09, 08:17 chyba zaczyna nam się prawdziwe lato !!! Zeby tylko nie zapeszyć ..... miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
super-22 Re: lipcowe dzień dobry 10.07.09, 09:26 Dzień dobry .Jakie miłe forumowiczki. Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 11.07.09, 09:00 Dzień dobry weekendowo. Mario, co z tym latem? Nie zauważyłam wczoraj, by się w naszym Wrocławiu zaczęło? Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 11.07.09, 09:53 Witam, u nas słonecznie ale do wieczora wszystko przed nami Dziura w niebie nad nami.... Odpowiedz Link
maria73 Re: lipcowe dzień dobry 11.07.09, 19:55 dede.....bo zaczęło się dzisiaj..... chyba ! Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 12.07.09, 09:20 Pobudka! Wstawać, woda na kawę bulgoce.... Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 12.07.09, 13:37 Dzień dobry wszystkim. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 13.07.09, 09:11 Witam wszystkich, życzę miłego dnia, lecę do roboty, muszę chałupę do stanu używalności doprowadzić po niedzieli Odpowiedz Link
aga-kosa Re: lipcowe dzień dobry 13.07.09, 09:32 ja ze sprzątaniem poczekan aż "Orły" odlecą .Zrobię to hurtem.Cząstkowe doprowadzanie do niczego nie prowadzi.Jak coś Ci przeszkadza a nie chcesz położyć tego na miejscu -kopniją na bok bo się przewrócisz.O dziwo ,co jakiś czas działa,że własnołapnie układają swoje ciuchy i zabawki na swoje miejsca.aga Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 13.07.09, 14:20 Trochę musiałam ogarnąć bo i ja mogłam już się przewrócić, a moje "Orły" /jak Ty mówisz/, wyjeżdżają w piątek to też generalne sprzątanie będzie! Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 14.07.09, 08:54 Zapowiada się miłe ciepełko to i miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
cortyzol Re: lipcowe dzień dobry 14.07.09, 19:33 Jagodajna taką samą sygnaturkę ma adminka na Bez granic. > Witajcie u mnie > też pogoda piękna. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 14.07.09, 19:47 Ooooooooooooo, u mnie to nie jest sygnaturka moja, tylko wstawiłam dzisiaj obrazek powitalny taki właśnie. Ale nie ściągnęłam jego absolutnie z sygnaturki z forum jak piszesz a b s o l u t n i e . Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 15.07.09, 09:26 Dzień dobry, mamy chyba już prawdziwe lato, jeszcze tydzień bo.... na "Anki, zimne wieczory i ranki" Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 15.07.09, 10:52 Dzień dobry wszystkim. Dziś nie wychodźcie jak nie musicie. Za oknem aktualnie, po zachodniej stronie już 29 stopni. Czyli upał Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 16.07.09, 08:04 Znowu zapowiada się ładny dzień. Dzień dobry. Odpowiedz Link
maria73 Re: lipcowe dzień dobry 16.07.09, 08:17 a nie mowiłam,że przyszło lato ?? Byłam wczoraj z moimi Maluchami W Parku Wodnym....istne mrowisko !! --------------------------- " Szczęście jest jak ocean: odpływy i przypływy,wieczna zmienność losu.....Czas przypływów sprawia ,że warto żyć."-Erica Spindler Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 16.07.09, 09:54 U nas cichutko popadało, odświeżyło i jest fajnie... Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 17.07.09, 12:56 A co tak tu pusto? Witam i fajnego dnia życzę Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 17.07.09, 16:54 Witajcie popołudniowo, życzę miłego weekendu. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 20.07.09, 08:50 Dzień dobry, poranek piękny i oby tak dalej, pozdrawiam... Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 23.07.09, 12:39 Witajcie - czy sie nie mylę?, coś nam forum podupada? Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 23.07.09, 15:24 Dzień dobry, nie mylisz się, mało nas pisze to i aktywność zaginęła Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 24.07.09, 08:49 Upada, nie upada - przywitać się wypada. Dzień dobry. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 24.07.09, 09:14 Co też to czynię - dzień dobry wszystkim, spokojnego dnia życzę Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 24.07.09, 10:59 On (ptaszek) jest cuuuuuudny. To niżej także. Również miłego dnia życzę wszystkim, którzy otworzą dzisiaj ten wątek. Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 25.07.09, 11:49 Dzień dobry forumki. Miłego i spokojnego dnia życzę. I oby nikogo nie nie zalało, nie urwało nikomu głowy, bo znowu zbierają się chmurska. Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 25.07.09, 13:28 60-tka wróciła na pierwszą stronę. Gratulacje. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: lipcowe dzień dobry 26.07.09, 10:16 Wszystkim Annom,Aniom,Anulkom,Hankom ,Hannom ,Hanusiom i Anusiom wszystkiego najlepszego w Dniu Ich Śwęta życzy aga z rodziną . Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 26.07.09, 10:24 Czy ktoś wie dlaczego ksiądz, na zakończenie nabożeństwa, składał życzenia pomyślności dla babć i dziadków.? Czy jest to jakaś lokalna intencja parafialna, czy zasięg większy. W kalendarzach nic nie mam na tem temat. Usłyszane dzisiaj - 26 bm. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 26.07.09, 11:09 Dzień dobry - miłej niedzieli Pewnie jacyś jubilaci byli, o których wiedział ksiądz. Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 26.07.09, 11:28 <Pewnie jacyś jubilaci byli, o których wiedział ksiądz>. Pewnie masz rację, ale mógł dwoma wyrazami chociaż uzasadnić, z jakiej to okazji. Ot...komercja i pośpiech. Jubilaci, gdyby mogli zobaczyć te ptaszki...cudne. Dzięki w moim i tych nieznajomych - imieniu. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: lipcowe dzień dobry 28.07.09, 05:50 witam bladym świtem za chwilę wyjeżdżamy na Czarną Hańczę .Przed nami 680 km do przejechania a później tylko woda,cisza ,spokój i my. Pozdrowienia .aga Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 28.07.09, 21:03 Dobry wieczór dziewczynki. I spokojnej nocy Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 29.07.09, 10:27 Dzień dobry, udanego dnia , idziemy w plener...... Odpowiedz Link
dede43 Re: lipcowe dzień dobry 31.07.09, 06:52 Witajcie w ostatni dzień lipca. Połowa wakacji za nami. Odpowiedz Link
super222 Re: lipcowe dzień dobry 31.07.09, 07:26 Niestety - juz minął. Ale jeszcze piękne dni sierpnia. Cieszmy się więc, że mamy jeszcze *coś*. Miłego dnia. Odpowiedz Link
jagodajna Re: lipcowe dzień dobry 31.07.09, 09:37 Witam lipcowo i życzę radosnego dnia Odpowiedz Link