nicolas1981 14.03.06, 15:01 Dwa nowe wątki i forum sie obudzil ponad 40 postów Czyżby agonia ludzi pro KRL-D? demokracja, szanuje każdy dopóki nie jest rewizjonistą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugsior Re: obudzilo sie 14.03.06, 15:09 tak sie chyba tylko wydaje. jak dyskusja wkracza na 'niewygodna' tematyke to coniektorzy forumowicze zaraz dezerteruja - albo nie maja o czym pisac, albo boja sie ze Wielki Brat jakos to czyta no i skoncza sie bezplatne talony na wycieczki do krl-d. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 14.03.06, 15:23 radca ambasady krl-d czyta forum bardzo regularnie i sam mi to powiedzial. Przy okazji dziekuje go za goscinność Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: obudzilo sie 14.03.06, 15:26 jezu, az strach... myslisz, ze to nie powinno miec wplywu na decyzje, jesli za jakis czas staralbym sie zalapac na jedna z takich zorganizowanych wycieczek do koreii? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: obudzilo sie 14.03.06, 15:37 To tak przy okazji pozdrowienia dla pana radcy i o ile to możliwe zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 14.03.06, 15:41 Kim_daniel: Dam ci rade : Kiedy uzywasz slowo wspolpraca badz bardziej konkretny bo na pewno on nie odpisze Bugsior : Nie martw sie, Waldemar Dziak zostal zaproszony na ostatnie przyjecie w ambasadzie KRL-D w Wwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: obudzilo sie 14.03.06, 16:14 Używając słowa współpraca chodzi mi o to aby napisał coś czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: obudzilo sie 15.03.06, 13:35 nicolas1981 napisał: > aha > a moze pisze pod innym pseudo? No to niech sie ujawni. Ja go za to niewyrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: obudzilo sie 14.03.06, 18:41 Dziak na przyjęciu w Ambasadzie KRL-D, chyba Cie pogięło kolego :) jego napewno bym zauważył, był inny krytyk KRL-D ale zdecydowanie nie ten Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 14.03.06, 18:48 Kolego nie pisalem ze byl ale ze dostal zaproszenie roznica Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: obudzilo sie 14.03.06, 18:56 w takim razie przyznaje się do błędu, źle doczytałem. a nie powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zorska Re: obudzilo sie 14.03.06, 22:47 Faktycznie forum się obudziło po zimowej hibernacji. Ja też chciałbym wiedzieć do końca jakie jest zdanie Bartka, Kimdzongilii i w tym układzie nicolasa1981 (za to koło idei dżucze). Ja wielokrotnie powtarzałem, że KRL-D to odrażający system oparty na kłamstwie. Bartek w te kłamstwa wierzy. I co z nim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 14.03.06, 22:55 napisalemmoje zdanie wyzej, interesowac nie znaczy popierac i znowu podam jakis przyklad, troch jak Ian Kiershaw i nazism lub jak dziennikarz ktory intersuje sie skinami. Mysle ze zrozumiesz moje zdanie i zeby bylo jasne: Nie popieram rzad KRL-D ale sie nim interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: obudzilo sie 15.03.06, 04:14 bartus, a moge pojechac do korei i przed 'parlamentem' wyciagnac transparent 'nie lubie kima, bo sadze ze jest zbrodniarzem i korea zasluguje na kogos lepszego'? to nie bedzie manifestacja, wiec, ani nic takiego na co trzeba miec pozwolenie. zwykle publiczne wygloszenie opinii dozwolone w kazdym normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: obudzilo sie 15.03.06, 08:35 wiesz dobrze, że to niemożliwe. podobnie jak wyciągnięcie transparentu w kongresie Usa z napisem "Bush pocałuj mnie w dupe" Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 15.03.06, 09:13 masz racje nie mozliwe ale nie wywala ci do oboza przynajmniej a czy moge w korei np powiedziec ze nie popieram rząd? nie Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: obudzilo sie 15.03.06, 13:12 a widzisz roznice w kongresie podczas przemowiania state of the union a w centrum nowego jorku albo przed bialym domem tak o ni z gruszki ni z pietruszki? naiwny jestes? na jakim ty swiecie zyjesz? dziwne, bo kilka razy widzialem takie demonstracje? chcesz mi powiedziec, ze to jakas fata morgana byla? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: obudzilo sie 15.03.06, 13:15 Jesli gramy w tym co moze a co nie moze obywatel to dodam cos: niestety Koreanczyk z Polnocy nie ma prawa isc na druga strone kraju, mowie o zwykly obywatel. To przykre Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: obudzilo sie 15.03.06, 18:59 podobnie jak Koreańczyk z Południa nie może iść na Północ Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: obudzilo sie 15.03.06, 19:04 no to jak z tym trasparentem. odpowiesz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś