w_v_w 16.01.04, 20:04 mało masz watków na FW? ale to było miłe:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: do Onyxa....szpiegujesz mnie?... 18.01.04, 00:50 Oczywiscie! Jestem na zleceniu sluzb specjalnych ! Siedz tu i pilnuj ! A i tak cie wylansujemy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: do Onyxa....szpiegujesz mnie?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 00:52 Co jest! Mammajka zwiewaj stad! Wawerka jest moja i tylko moja! O. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: do Onyxa....szpiegujesz mnie?... 18.01.04, 01:13 Nie wiem co powiedzieć, dopiero co wróciłam z wojaży Forum Kraj, wyobraź sobie,ze jednemu Forumowiczowi, nie podoba sie moja sygnaturka, wiec dałam mu w poście wersję poprzednią, też "opatrzyła mu się" jakiś frustrat! :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: do Onyxa....zerknij na link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 01:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=9930338&v=2&s=0 to nie są żarty! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: do Onyxa....zerknij na link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 14:01 Ba - wielopostaciowosc i wszechobecnosc Wawerki jest wlasnie jej walorem.A przedewszystkim jasne poglady dotyczace .... koperku.Pozdro.O. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: do Onyxa....zerknij na link 18.01.04, 14:19 Bardzo ładny opis Gorgony, pięknie dziękuję:) z tą wielopostaciowością to nadinterpretacja. Zaraz Ci "kochający inaczej" wyślą mnie do specjalisty.;) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: do Onyxa....zerknij na link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:51 Ale gdzie jest watek o najaktywniejszym forumowiczu? Oprocz krakowskiego nie znalazlem - a tak chcialem podtrzymac twoja kandydature. Wielopostaciowosc byla oczywiscie przenosnia ,a nasi wspolmieszkancy jeszcze pomyla Gorgone z Gorgonowa - wiec unikaj takich porownan.Pozostaje w glebokim uklonie.O. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: do Onyxa....zerknij na link 19.01.04, 07:39 Dzieki,ze dbasz o moją reputacje:)* Watek, chyba na Forum Warszawa, ponieważ nie wzbudził oczekiwanych emocji, pewnie przpadl, powiem tak, nie będziemy pisać pracy doktorskiej, niech sam sobie zada trochę wysiłku.:) Koncentruj sie raczej na "linku", zeby rósł "w siłe" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś