olbart 05.02.04, 09:17 Czemu dziś rano była nie przejezdna? Znowu jakiś protest? Olbart Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubajek Re: Wąbrzeska 05.02.04, 09:36 podejrzewam że po prostu była nieprzejezdna ze względu na pogodę, roztopy, opady, oczywiście nie cała, tylko te polne 100m :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Wąbrzeska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 11:20 Ja o 7.30 przejechałem. Ale stał jakiś gość który utknął w dole z wodą na głębość pół metra. Być może więcej samochodów się utopiło i klapa. Generlnie za stan tego kawałka to chętnie bym komuś wpierd... Kiedyś rzadko ale systematycznie ten kawałek był wyrównywany. Teraz to telko terenówki przejeżdzają bez rozwalenia zawieszenia. Bobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: Wąbrzeska IP: *.com.pl 05.02.04, 11:29 Za każdym razem mówię sobie że nigdy więcej nie pojadę Wąbrzeską... Ale jak człowiek zaśpi godzinę to właściwie nie ma wyjścia. O godz. 8.00 już 2 samochody utopiły się w kałużach na Wąbrzeskiej. Mi udało się przejechać ale auto wygląda jak po "Camel Trophy" Nigdy więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Wąbrzeska 05.02.04, 11:46 a jest szansa/plany, że Wam te brakujace 100 metrów utwardzonej drogi zrobią ??? z Kubajkiem jechałam rowerem tamtędy jesienią i, daję słowo, żadna inna droga w naszej stolycy nie wyglada równie humorystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
capricornn Re: Wąbrzeska 05.02.04, 12:31 czemu piszesz, "że Wam te brakujące 100 m .... zrobią", masz na mysli kierowców a rowerzystom to ona nie jest potrzebna? ścieżki też nie dokończyli!!!!!!!!! Ja też dzisiaj ledwie przejechałam i nie chodzi tu tylko o te 100 metrów które są pod woda, ale o cały odcinek aż do Kadetów Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Wąbrzeska 05.02.04, 13:01 rowerzyści to sobie poradzą z każdą drogą a nawet bezdrożem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Wąbrzeska 05.02.04, 13:39 capricornn napisała: > czemu piszesz, "że Wam te brakujące 100 m .... zrobią", ano dlatego, że ja tamtedy nie jeżdżę codziennie, na szczęście a trasy rowerowe mi wioda przez most i na druga strone wisły ja się nie wyśmiewam, ja naprawde współczuje tym co Wabrzeską mają codzienny skrót Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek dziś tamtędy jechałem 08.02.04, 16:56 jest TRAGICZNIE! ogromne kałuże po pedały :((( Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: dziś tamtędy jechałem 08.02.04, 20:20 kubajek napisał: > jest TRAGICZNIE! > ogromne kałuże po pedały > :((( Brr...no to zostaję na Bronowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Ja też .....dziś tamtędy jechałem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 10:40 Ja też .... niestety. Nie wiem jak mi silnik nie zgasł. W moim punto woda jest do świateł. Jak zanurkowałem, to poczuzłem się jak na Camel Trophy. Woda zalał mi cała maskę. Polecam tą drogę: terenowy miłosnikom mocnych wrażeń wielbicielom survivalu hobbystom miłości w błocie i oczywiście Kaczyńskiemu,ZDM i innym dup..... Niech żyje nieudolność. Taka jeszcze jedna moja reminiscencja. Jesli mamy do wyboru (wyporu politycznego) skutecznych aferzystów (skutecznych w działanich a nie w aferach) i nieudolnycha ale uczciwych, pożądnych obywateli, to co powinniśmy wybrać. Czy czasem koszty niudolności nie przekraczają kosztów afer ... Czy to ktoś jest w stanie to policzyć. Sam zajmuję się prowadzenim projketów w DUŻEJ FIRMIE i wiem, że trzymanie się ścisłych reguł biurokracji w większości przypadków uniemożliwia skuteczne działania. A skuteczność to jest coś, czego niektórym nie da się już nigdy przypisać. I tak mi się już wydawało w czasach wyborów lokalnych. Czas chyba potwierdził niestety moje obawy. Bobi :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 wolę aferzystów 09.02.04, 12:58 nachapią się, ale przy okazji coś powstanie, bo oni ex definitione musza być skuteczni a fajtłapy to niech wnusie na spacerek do parku prowadzają Odpowiedz Link Zgłoś